.

☰ MENU

Pretraži ovaj blog

5. ožu 2011.

Mesec u znacima horoskopa - karmički uticaj




Prošlu inkarnaciju opisuje Mesec u znacima horoskopa

Natalni Mesec u Ovnu


Osoba je svojim ishitrenim odlukama i prekom naravi zaradila ovu inkarnaciju. Nije živela monotono i poslovno je načinila mnogo grešaka. Svoju duhovnost nije dovela na potreban nivo, da bi bila sposobna da razume druge. Radila je mnogo bez dobre organizacije i analize. Pre svega ju je pokretao poriv za dokazivanjem.


Natalni Mesec u Biku


Iz prethodne inkarnacije nosi teret odnosa prema drugima. Hedonistički stav prema životu, sebičnost, posesivnost, ljubomora, doveli su do toga da je zbog svoje lične sigurnosti zanemarila druge. Zbog problema koje je imala sa majkom i uopšte u porodičnim odnosima, u ovoj inkarnaciji se odražava na napetost odnosa prema suprotnom polu.


     Natalni Mesec u Blizancima



Površnošću, neozbiljnošću, znatiželjom osoba je napravila brojne propuste i time ugrozila nekog iz najbliže okoline. Život joj je bio pun lutanja i nesposobnosti da se posveti nekom ili nečem. Napravila je mnogo grešaka u sferi komunikacije.Problemi u ovoj inkarnaciji se reflektuju na komunikaciju sa najbližima i uopšte kroz verbalnu i pismenu formu kontakata.



Natalni Mesec u Raku


U želji da zaštiti sebe, iako iz pozadine, osoba je i svoju porodicu držala u nekoj vrsti  izolovanosti. Zaštitnički nastrojena, slabog ličnog integriteta, bila je suviše brižna i naporna za svoje najbliže.Težila je da bude centar sopstvenog sveta koji je stvorila. Samopotvrđivala se kroz druge. U sopstvenom preterivanju, nehotično je izgubila pažnju drugih i ostala sama. Ta inercija je prati i u ovoj inkarnaciji.

Natalni Mesec u Lavu


Izrazito jak ego, preterana želja za samopotvrđivanjem,vlašću, nametanje sopstvene volje drugima ju je dovelo u nezavidan položaj. Nije shvatila da je svako jedinka za sebe i da ima pravo na lični stav, ne živeći u senci drugoga i služeći interesima drugih. Lekcija u ovom životi je razvijanje  kolektivnog duha, kroz bolno iskustvo kontrole svog ega.

     Natalni Mesec u Devici


Osoba je u prošloj inkarnaciji prošla kroz lekciju služenja drugima i uveliko se oslobodila svoje karme. Samokritična i kritična, žrtvovala se zbog interesa drugih. Imala je veliku podršku partnera. Ali delimično izfubivši sopstveni identitet u ovoj inkarnaciji treba da pronađe suštinu svog postojanja.

Natalni Mesec u Vagi


U stalnom kolebanju u pravljenju životnih izbora, osoba je dosta izgubila u prethodnoj inkarnaciji. Preterano osećajna, zatvarala se u sopstveni krug i još više bila nezadovoljna sobom zbog propuštenih prilika. Nemajući dovoljno odlučnosti i hrabrosti, pokušavajući da ispravi greške, samo se više zatvarala u začarani krug. U ovom životu ona nosi nasleđe prošlosti. Treba raditi na odlučnosti i pravljenju pravih izbora.

Natalni Mesec u Škorpionu


Osoba je bila na granici da se reši svog karmičkog duga. Izrazito hedonističke prirode, neracionalna, punom snagom je težila da ugodi sebi. Strastvena, lišena osećanja straha i zebnje, naročito je uživala u seksualnim zadovoljstvima.Bila je sebi najveći neprijatelj. Po inerciji i u ovoj inkarnaciji ona tima slična stremljenja i kroz trplenje i patnju dolazi do zadovoljstava.

       Natalni Mesec u Strelcu


Osoba j bila na pragu da se ostvari kroz duhovno i božansko.Privukla su je materijalna dobra i želja za ovozemaljskim uživanjem, u čemu je maksimalno preterivala.Velikodušnost je zamenila samoljublem.  Neumerenost ju je dovela u ovoj inkarnaciji  u situaciju da prevaziđe nagone iz prošlosti i u sebi prepozna impulse za davanjem i stremljenje duhovnosti.

     Natalni Mesec u Jarcu


Želja za vrhunskim uspehom, položajem, vlašću je ovu osobu dovela do mnogobrojnih grešaka. Iako je svoj položaj stekla kroz brojne teškoće i veliku istrajnost, ona nije dosegla smisao života. U ovoj inkarnaciji ona se rađa sa svim potencijalnim znanjima i sposobnostima, sa inpulsom da nađe vrhunski smisao. U protivnom , može joj se desiti da ponovo dođe na presto, ali i bolno padne sa njega.

      Natalni Mesec u Vodoliji


Ova osoba je tokom predhodnog života bila sposobna da sagleda sebe objektivno i svesno izabere sledeću inkarnaciju. U predhodnoj inkarnaciji je bila ispred svog vremena, vizionar, ali je ostala neshvaćena.Bila je više okrenuta ka čovečanstvu nego prema sebi lično. Frustrirana nesposobnošću da nešto promeni, ona se odlučuje na sličnu ulogu u novoj inkarnaciji. Težnja joj je da kroz nove okolnosti realizuje svoj vizionarski duh.

     Natalni Mesec u Ribama


Ova osoba je po ezoterijskom učenju završila sa ciklusom inkarnacija i sada se suočava sa novim. Posedujući u podsvesti sva znanja koja su sažetak saznanja i iskustava svih predhodnih 11 znakova horoskopa. ona je svesna teškoh puta do uspona.Treba da savlada strah od same sebe i predstojećeg puta i da u okeanu sopstvenog iskustva pronađe motivaciju da probudi Božansko u sebi. .Da se izbori sa sopstvenim strahom i bolom kroz pomoć drugima.

 Svidja ti se tekst?        Podeli ga prijateljima!

 
 

 

ARHIVA TEKSTOVA 


Arhiva

Čitaoci