>

Pretraži ovaj blog

28. ožu 2011.

Pozitivna Karma kroz položaj Jupitera

Pozitivna Karma kroz položaj Jupitera

JUPITER u prvoj kući 


 Jupiter u prvoj kući smanjuje probleme u okruženju. Osoba nikada sebe neće dovesti u situaciju da joj bude loše. Velikodušna je, ali ima granicu trpeljivosti i tolerancije. Ona je rodjeni filozof, političar organizator, uvek ima svoje mišljenje i ima šta da kaže na neku temu. Mudra je. Velikog je duhovnog potencijala.


JUPITER u drugoj kući


 Nema boljeg položaja za novac! Najlakše dolazi do novca kroz poslove sa inostranstvom: trgovina, bankarstvo, izdavaštvo, visoki državni položaji.


JUPIER u trećoj kući 


 Talenat za diplomatiju. Uspeh i sreća kroz socijalne odnose, kroz saradnju sa ljudima i u literaturi. Ali samo ukoliko je poštena, iskrena, taktična.
.

JUPITER u cetvrtoj kuci 


Bezbrizna osoba, baš kao što je bilo detinjstvo, sve to ukazuje na doro nasledje koje je preduslov da se osoba pozitivno ispolji. Ovo je položaj Jupitera koji nameće osobi i koja oseća da je "iznad" ostalih ljudi, tj da u ovom životu treba i da je predodredjena da nešto vise uradi - i da ostane u domovini. Zato je na kraju, kao i na pocetku ceka isto. Sto je starija, sve je uspesnija, bogatija, zdravija, zadovoljnija.


JUPITER u petoj kuci 


 Ispoljava se kroz sreću i finansijsku blagodet u sferi ljubavi, umetnosti, kocke, sporta. Velika sreća sa decom.


JUPITER u šestoj kuci 


Položaj ukazuje da osobi nece biti teško da nadje posao ili da će joj zdravlje biti zasticeno. Može imati moć da leci druge.

JUPITER u sedmoj kuci 


Treba da se eksponira kada treba nešto nekom da se posreduje, urgira jer će obaviti kako treba. Sve najbolje iz sfere braka, partnerstva odnosa i javnosti.

JUPIER u osmoj kuci 


Ovde Jupiter cuva čoveka od stresnih situacija. Stiti ga da ne propadne i omogućava da stekne materijalne vrednosti preko drugih (kad vec ne zna sam da ih stekne). Pomoć kroz kreditiranje ili materijalna satisfakcija kroz bračnog partnera.

JUPITER u devetoj kući 


 Sretne odnose sa stranim drzavljanima, uspeh na studijama u inostranstvu, ugodna i korisna putovanja u daleke predele. Mnogo povoljnih prilika u životu. Velika sreća u životu, veliki sportista. Ostvarivanje životnih ideala.
-Uspeh i sreća u svim poslovima vezanim sa inostranstvom. A najveću sreću doživljava upravo u inostranstvu.


JUPITER u desetoj kući 


 Uspeh dolazi kroz sretne okolnosti. Nasjvažnije je da položaj naglasava jednu važnu misiju u životu čoveka. Ima zadatak da uradi nešto znacajno i veliko za opste dobro. Nudi mu se moc, ali ako to iskoristi za ego propagandu, promasio je svoj cilj. Treba da unapredi u nekoj sferi nešto na sirim osnovama, da ponudi nešto vise svojom mentalnošću, stvovima zakonom, organizovanjem društva i rada. Čovek koji uspesno upravlja svojom i sudbinama drugih. Sredina života je trenutak kada postaje slavan i uticajan. Sreća na svakom koraku.


JUPITER u jedanaestoj kuci 


 Uspeh dolazi kroz društveni život. Drustveno korisna osoba koju mnogo vole proteziraju i pomazu. Osoba je vrlo socijalna, koja ume da se ponaša uvek na pravi način. Imace puno uspeha u poslovima vezanim sa grupom jer je najuspesnija da se nametne, da usmeri i povede grupu. Ovo su ljudi koji pokrecu asocijacije. U drugoj polovini života ostvaruje svoje zelje i ambicije. Bogatstvo u zadnjem delu života.


JUPITER u dvanaestoj kuci 


Jupiter je ovde veliki zaštitnik ili Anđeo čuvar. Naročito ima jak pozitivan uticaj, ako je u konjukciji sa Asc.  Blokira mnoge nepovoljne situacije u natalnoj karti.
izvor:Lendovisanje

Čitaoci