>

Pretraži ovaj blog

11. ožu 2011.

Sinastrija - Mesec u kućama partnera

Sinastrija - Mesec u kućama partnera



MESEC U PRVOJ KUĆI

Pomozite vašem partneru da pokaze svoje emoćije jer medju vama poštoji fizicka privlačnost, prijatnost bliskog druzenja. opustenost. Moguća je intenzivna veza, a partner će se prilagodjavati vasim potrebama pošto oseća da vi brinete za njega. Vi ste taj koji podstice mastu partneru i vasim ponasanjem budite mu simpatije, a on je verovatno stidljiviji i skromniji od vas. EMOCIJALNA SIGURNOST - VOLEĆE DA JE PORED VAS.


MESEC U DRUGOJ KUĆI

Vi možete pomoći partneru u stvaranju sredstava, trgovačkim putevima ili novcanim transakcijama, dajuci mu pravi savet u vezi imetka ili ustedjevine bilo da ih uvećava ili cuva. Partnera ćete sigurno obasipati poklonima. Dokle god vam partner uzvraca zahvalnoscu na vasoj velikodusnosti biće dobro za vas odnos. PARTNER JE META VELIKODUŠNOSTI!

MESEC U TREĆOJ KUĆI

Vi ćete biti opcinjeni kako vas partner razmišlja i kako rešava svoje probleme. Njegove ideje mogu podstici i vas. Odnos neće uvek ici glatko jer ćete vi cesto ukazivati partneru na greske u razmišljanju. Time mu pomazete da pokloni više pažnje na način kako svoje ideje saopstava drugima. Vi možete biti uzrok sto partner cesce putuje, trguje ili nešto piše.

MESEC U ČETVRTOJ KUĆI

Izmedju vas i partnera poštoji instinktivna naklonost. Partner ce vas prihvatiti kao clana porodice. možete mu pomoći dosta oko uredjenja ili nekih promena u kuci. poštoji bojazan da ne postanete previše posesivni prema partneru, preuzimajuci roditeljsku ulogu. Pomagacete mu, pa i oko pripremanja hrane, uredjenja stana itd. Partner iz svega može izvuci saznanje i promeni svoj stav prema porodici i društvu. PRIRODNA NAKLONOST (JEDAN OD KLJUCNIH ELEMENATA ZA BRAK).



MESEC U PETOJ KUĆI

Pa vi ste sa svojim osećanjima u kuci ljubavi vašeg partnera. Vas ce ovaj partner privuci načinom kako izrazava svoje talente, mada će biti i emotivnih uplitanja i pokazivanja naklonosti. Vi ste idealna publika vašem partneru, bodrite ga da dramaticnije ispoljava svoju kreativnost, da izvrsi ona prilagodjavanja koja će mu doneti više radosti i zadovoljstva. EMOTIVNA UPLITANJA, BLAGONAKLONOST.



MESEC U ŠESTOJ KUĆI

MESEC vi bi ste tacno trebali znati kakva je podrška potrebna vašem partneru i trebalo bi vam biti zadovoljstvo da joj pomognete u vezi mnogih poslova. BRIGA ZA PARTNEROM, osećaJ DUZNOSTI DA SE POMOGNE, ISKRENA pomoć.


MESEC U SEDMOJ KUĆI

Vi možete uneti mir i ravnotezu u partnerovu licnost, možda čak i brakom. moćicete puno da mu pomognete tako sto ćete ga dovesti u kontakt s javnoscu, s licnostima koje mogu doprineti njegovom publicitetu i popularnosti: kao partner, ortak, posrednik, agent, atase. Ova veza može jako dobro da funkcionise ako oboje dragovoljno stupite u savez, do nastanka prvih problema kada ce prevagnuti koliko ste se prilagodili jedno drugom i koliko sada funkcionise ono sto ste gradili a to je svest o medjusobnim potrebama poštovanje tudjih potreba i prilagodjenje. POKROVITELJSKI STAV. Poštuj tuđa osećanja.


MESEC U OSMOJ KUĆI

Vi možete pomoći partneru da osvesti koliko su duboka njegova osećanja koje gaji (ili skriva) prema drugim ljudima kroz odredjena iskustva s vama, Zato je ovo kontakt prepun osećanja pa će biti potrebno puno samokontrole mogućnost medjusobnih finansijskih transakcija, miraza, dotacija, stipendija. Ali ovo je položaj duznika i oboje ćete instinktivno osećati da nešto medju vama poštoji (jer je poštojalo). U svakom slucaju ćete ipak nešto sto niste znali o sebi naučiti iz ovog odnosa. VATRENA (ne)osećanja.


MESEC U DEVETOJ KUĆI

Stvorite zajednicki cilj, ako ne, podstaknite partnera da putuje i da krene svojim putem. Ukoliko uspete da animirate partnera imacete vrlo dobrog saputnika za duza putovanja. Kljuc pozicije je da pobudite u partneru zelju za putovanjem ili obrazovanjem u daleke krajeve, da u njemu probudite simpatiju za stavove drugih ljudi. UZAJAMNO RAZUMEVANJE.
 


MESEC U DESETOJ KUĆI

Vi možete instinktivno razumeti životne ciljeve ovog partnera, pa i deliti sa njim zlo i dobro u tom smislu. To će podsticati partnera da ulozi dodatne napore da postigne uspeh u karijeri, da osvesti neke svoje talente. Dozvolice i da se ponasate roditeljski prema njemu, pa ga čak i braniti, Ovo je položaj koji treba da ucini partnera osetljivim na cinjenicu da neciji ugled cesto može zavisiti od dobre volje i podrške drugog. PROTEKCIJE.


MESEC U JEDANAESTOJ KUĆI

MESEC vi možete biti pravi prijatelj ovom partneru, da cenite njegove ideale i ispoljite sklonost u pokazivanju prijateljske brige za njegovu i opstu dobrobit. Ovog partnera ćete najverovatnije sresti na nekom skupu ili u vezi nekog posla za opste dobro. Svrha ove veze je da partnera ucinite svesnim svrhe udruzivanje radi ostvarivanja opsteg ili zajednickog cilja.


MESEC U DVANAESTOJ KUĆI

Vi partnera možete uciniti svesnijim kome može da veruje po pitanjima svoje dobrobiti jer vi instinktivno prepoznajete njegove probleme i slabe tacke i zelecete da ga zastitite. Pazite kada preuzimate odgovornost za njega ili aktivnosti u njegovo ime - posledice snosite vi. To sto cinite partneru nemojte iznositi javno.

Izvor sa interneta  Razbibriga

Čitaoci