.

☰ MENU

Pretraži ovaj blog

14. svi 2011.

Mesecni horoskop - maj 2011



ARHIVA TEKSTOVA


                                   POSAO

Prva polovina meseca je za vas vrlo znacajna sa poslovnog stanovista. Pravo je vreme da ostvarite svoje najvece ambicije, a energije i volje imacete na pretek. Vrlo ste prodorni i cak agresivni kada nailazite na prepreke. Medjutim, ovaj put nemate oko cega da brinete, sve ce ici mnogo lakse nego inace. Sve sto budete radili i preduzeli u ovom periodu vrlo ce vam se finansijski isplatiti vec narednog meseca. Prihvatite nove poslovne ponude i investicije. Vrlo brzo cete da profitirate. Svaka nova poslovna ponuda je prava prilika za vas da se dokazete. Stiglo je vase vreme i ako date maksimum bicete vrlo zadovoljni u najskorijem vremenu. Pokazacete se kao dobar lider. Druga polovina meseca donosi vam potrebu da se malo opustite i uzivate u ovozemaljskim " gresima ". Dok je u prvoj polovini meseca akcenat na borbi i dokazivanju, u drugoj polovini meseca zelecete vise da uzivate i prepustite se raznim zadovoljstvima. Materijalne vrednosti dobijaju na vaznosti. Tezicete vecoj udobnosti i komforu, te postati pomalo lenji. Zasluzili ste to.

LJUBAV

Maj ce biti vrlo uzbudljiv mesec za vas emotivni zivot. Vrlo ste atraktivni i privlacni za suprotni pol. Sam pocetak meseca, posebno ako ste duze u vezi ili braku, moze vam doneti kraci nalet nezadovoljstva svojom vezom i partnerom. Ako ste slobodni razmisljacete o osobi sa kojom ste nekad bili u vezi. Ipak, nemojte se vracati na staro, usmerite se na pozitivna desavanja u buducnosti. Oko polovine meseca mozete upoznati osobu koja ce vam po svemu odgovarati, moguce mladja ili izrazito komunikativna. Bicete na " sedmom nebu ". Dugo niste osetili takvu srecu. Spontano cete se prepustiti uzicima, i do kraja meseca " izgaracete " od strasti. Oni koji su u vezi bice zadovoljniji svojim odnosom sa partnerom, posebno od polovine meseca, kada ce razmisljati o braku. Zajedno sa partnerom otkrivacete nova erotska zadovoljstva. Nezaboravan mesec.



ZDRAVLJE

Povedite racuna o ishrani u drugoj polovini meseca. Odrzavajte kondiciju.

Srecni dani u mesecu: 1,9,10,18,19,
28 i 29.



POSAO

Vi cete ovog meseca konacno isplivati iz teskoca u koje ste zapali u poslednje vreme. Pocetak meseca donosi vam vrhunac nezadovoljstva poslom koji radite, ali vec nakon toga stvari krecu pozitivnim tokom. Ako ste kojim slucajem izgubili radno mesto, nemojte padati u ocaj jer prave prilike tek dolaze. Ako ste izdrzali mucan poslovni period i ostali na istoj radnoj poziciji, mozete ocekivati veliko poboljsanje vec od polovine meseca. Imacete vise volje i ambicije da se nosite sa poslovnim izazovima. Krenucete u konkretnu akciju i rezultati ce doci vrlo brzo. Vas trud ce biti primecen i nagradjen, i posle nekog vremena tapkanja u mestu u pozadini vaznih zbivanja, izlazite u prvi plan. Bravo!

LJUBAV

Sam pocetak meseca donosi vam veliku, ali kratkotrajnu krizu i nezadovoljstvo sobom i svojim emotivnim zivotom. Bicete pre svega nezadovoljni sobom, deprimirani i poljuljane vere u svoje sposobnosti i fizicki izgled. Mucice vas razne sumnje, emotivne, ali jos vise u sopstvene kvalitete. Medjutim, vrlo brzo kriza ce popustiti i vec od polovine meseca bicete vrlo zadovoljni kako se razvija situacija na polju emocija. Druga polovina meseca je vrlo lep period kada je moguca nova, strastvena veza sa osobom koju mozete upoznati preko posla, a privuce vas svojom sposobnoscu i markantnim izgledom. Potpuno ce probuditi vasa cula i strasti. Uzivacete onako kako samo vi umete. Ako imate partnera od polovine meseca ocekujte znacajna poboljsanja u vezi, pre svega bolju komunikaciju i vecu prisnost. Provescete divne zajednicke trenutke i vasa veza postace jos cvrsca i intimnija.

ZDRAVLJE

Problemi sa psihom. Cuvajte kozu i bubrege pocetkom meseca, a kasnije povedite racuna o grlu i stitnoj zlezdi.

Srecni dani u mesecu: 2,3,12,13,
20,21,30 i 31.


POSAO

Vasi poslovni planovi konacno krecu u realizaciju posle nekog vremena problema i zastoja. Sumnja i nezadovoljstvo iscezavaju vec na pocetku meseca, a vi krecete u nove poslovne poduhvate puni nade i optimizma. Od 10 maja mozete sklopiti vrlo unosan posao. Sve poslovne odluke u ovom periodu pokazace se kao dobre kasnije. Imate pomoc i dobar savet bliskog prijatelja. Od sredine meseca vodicete unutrasnje borbe i primat cete davati materijalnom. Nemojte insistirati samo na zaradi, povedite racuna o tome da vase poslovanje prati stabilan i dugorocan uspeh. Kraj meseca docekacete vrlo zadovoljni postignutim rezultatima.

LJUBAV

Pocetak meseca donosi vam opterecenje proslim ljubavnim dogadjajima. Vrtite u glavi neke stare filmove, ipak nista konkretno ne preduzimate. Bicete skloni sumnji, nepoverenju i depresiji. Na srecu, to je vrlo kratkotrajan period, i vec nakon 5 maja vas emotivni zivot vodi ka stabilizaciji i vedrini. Moguce je poznastvo preko prijatelja sa vrlo veselom i sarmantnom osobom koja ce vam potpuno okupirati paznju. Sredinom meseca ste srecni. Sijate. Lako komunicirate i sklapate nova poznanstva. Ako ste u braku, mozete imati problema sa decom pocetkom meseca. Pokusacete da odolite izazovu da udjete u strasnu tajnu vezu krajem meseca, ako ste zauzeti. Medjutim, privlacnost i izazov bice isuvise jaki. Ostanite na zemlji.

ZDRAVLJE

Moguce je aktiviranje hronicnih zdravstvenih problema. Nemojte pusiti. Vise se setajte na svezem vazduhu.

Srecni dani u mesecu: 5,6,14,15,
23 i 24.


POSAO

Pocetkom meseca poslovi su u zastoju i vi se osecate nemocnim da uticete na vanjske okolnosti. U stvari nude vam se brojne mogucnosti, ali ni jednu nije moguce odmah realizovati. Imate osecaj kao da su vam vezane ruke i kako ne mozete da donesete ispravnu odluku. Osecaj sputanosti nece predugo trajati i vec od sredine meseca situacija je mnogo bolja. Vrlo ste aktivni u planiranju poslovnih obaveza, narocito od sredine meseca. Mozete ocekivati neciju pomoc za njihovu realizaciju. Moguce bliskog prijatelja ili uticajne osobe. Ako ste na rukovodecoj poziciji promene su neminovne. Mozda nece biti ugodne, ali necete imati izbora. Gledajte na stvari vizionarski, ka buducnosti. Ukoliko to shvatite mozete dati veliki doprinos nauci. A u poslovnim krugovima bicete cenjeni.

LJUBAV

Vi ste vec duze optereceni losom situacijom u porodici, a pocetkom meseca ste narocito zabrinuti za jednog clana, moguce zbog losije zdravstvene situacije. Ako ste duze u vezi ili braku, trpite partnerove hirove i licne krize. Kako vi imate veliku moc trpljenja, u svoj toj brizi zanemaricete svoje potrebe, a vama uopste nije lako. Situacija se poboljsava od sredine meseca, kada primecujete pozitivne promene kod partnera. Ako ste slobodni krajem meseca privuci ce vas osoba koju cete upoznati preko prijatelja. Ipak, tesko ce biti odrzati trajnost i stabilnost te veze u vremenu.

ZDRAVLJE

Potpuno ste sebe zanemarili. Moguci su veci problemi, pad imuniteta i sklonost infekcijama. Pazite na ishranu i stomacne tegobe.

Srecni dani u mesecu: 7,8,16,17,
25 i 26.


POSAO

Vase ambicije rastu i ovo je mesec znacajnih poslovnih desavanja. Moguce je napredovanje koje ste zasluzili upornim zalaganjem, ucenjem i usavrsavanjem. Vi volite da rukovodite i organizujete ljude, a ovog meseca pokazacete se kao vrlo uspesan upravljac poslova i ljudi. Pruzenu sansu cete maksimalno iskoristiti i dokazati da vam se mogu poveriti najtezi i najodgovorniji zadaci. U prvoj polovini meseca imate energije na pretek. Sa lakocom ostvarujete zapazane rezultate. U drugoj polovini meseca ubiracete plodove svoji zalaganja. Vama uspeh najbolje stoji. Sijate od ponosa i sujete. Ali drugi vas takve vole.

LJUBAV

Pocetak meseca donosi vam emotivno zahladjenje u odnosima sa partnerom ali samo za kratko. Svojevrsna emotivna kriza bice pracena vidnim nezadovoljstvom kod vas, a ako ste dugo u vezi ili braku cinice vam se da se vas ljubavni zivot svodi na puku duznost. Ipak, vrlo brzo situacija se poboljsava a vi cete imati priliku da kroz komunikaciju popravite odnos sa voljenom osobom. Sredinom meseca vrlo ste zadovoljni i uzivate pored partnera. U drugoj polovini meseca postacete emotivno nestrpljivi, a vase zadovoljstvo bice moguce jedino ako vam partner stalno pokazuje svoju naklonost, paznju i obozavanje. Kako to nije moguce bicete cudljivi, ali erotski zivot moze biti interesantan. Ako ste slobodni, puno vremena provodicete u gradjenju svoje karijere pa cete zanemariti emotivni zivot, ali bas jedna osoba iz vaseg poslovnog okruzenja moze vam privuci paznju. Bice to interesantna igra nadmetanja, koja se moze pretvoriti u nesto vise od obicnog flerta. Obuzdajte svoju potrebu da vam se drugi dive.

ZDRAVLJE

Dobro se osecate. Vodite racuna o srcu i kicmi.

Srecni dani u mesecu: 1,9,10,18,19,
28 i 29.


POSAO

Pocetkom meseca osecate zadnje trzaje psiholoske krize i zastoja u poslovima zbog pogorsane finansijske situacije. Vi niste osoba koja se predaje lako, medjutim u poslednje vreme bili ste muceni raznim sumnjama i nedoumicama kako da resite nagomilane probleme, a pri tom ste imali poteskoca i sa okolnostima koje vam nisu isle na ruku. Vec u toku prve nedelje ovog meseca stvari polako dolaze na svoje mesto i nalazite nacin da pridobijete druge za svoju stvar. Mozete sklopiti vrlo vazan poslovni dogovor u tom periodu, koji ce se pokazati kao pravo resenje kasnije. Bicete vrlo zadovoljni. Druga polovina meseca izuzetno je povoljna poslovno za vas, imacete manje prepreka i sve ce teci glatko, narocito poslovi vezani za inostranstvo. Razmisljacete vrlo prakticno i biti skloni sukobima sa onima koji ne dele vase misljenje sredinom meseca. Ipak, vi uvek znate sta i zasto nesto radite, pa drugi nemaju razloga da sumnjaju u vase odluke.

LJUBAV

Vasem ljubavnom zivotu malo je poljuljana stabilnost, ali ako imate decu verovatno su vasa strahovanja vezana za probleme sa njima. Moguce je da ne mozete sasvim da predvidite ponasanje svog deteta i to vam uliva nervozu i nesigurnost. Vasa veza pocetkom meseca je u manjoj krizi, ali vec sredinom meseca imate prilike za zadovoljstvo i radost. Druga polovina meseca bice vrlo strastvena i burna, neko ce vas inspirisati da se sasvim oslobodite i prepustite uzivanju. Ako ste duze u vezi oseticete ponovo bliskost i strast u partnerskom odnosu.

ZDRAVLJE

Moguce prolazne tegobe sa stomakom. Cuvajte se elektricnih uredjaja i struje uopste.

Srecni brojevi u mesecu: 2,3,12,13,
20,21,30 i 31.


POSAO

Osecate se konfuzno na radnom mestu, narocito pocetkom meseca, medjutim kriza i sumnja u sopstvene sposobnosti proci ce vas veoma brzo, i vec kroz nedelju dana imacete priliku da budete vrlo zadovoljni svojim poslovnim rezultatima. Jedno partnerstvo moze biti poslovno vrlo uspesan projekat za vas ako napravite dogovor u drugoj nedelji u mesecu. Zasticeni ste u tom periodu od svakog rizika. Nakon toga situacija krece na bolje i mozete ocekivati pozitivne promene u poslovnoj sferi. Iako drugima mozete delovati kruto, to je samo vasa maska. Svi dogovori, partnerstva i kompromisna resenja vrlo su povoljna u ovom periodu oko sredine meseca za vase buduce angazovanje. Ocekujete neciju finansijsku pomoc, za svoje poslovne planove i bicete vrlo zadovoljni kada druga strana bude ispostovala dogovor. Ne budite brzopleti i pohlepni na materijalne vrednosti u drugoj polovini meseca. To nije vas stil.

LJUBAV

Pocetkom meseca ste jos nezadovoljni i u manjoj emotivno - erotskoj krizi ali to kratkotrajno nezadovoljstvo jenjava vec tokom druge nedelje meseca, kada cete imati prilike da se radujete novom pocetku. Ako ste slobodni privuce vas osoba na nekom javnom skupu ili u uniformi. Razmisljacete o braku ovog meseca vrlo intenzivno ukoliko je vasa veza opstala, uprkos svim "burama" i krizama proteklih meseci. Bicete vrlo srecni polovinom meseca. Druga polovina meseca donece vam puno culnih zadovoljstva, i vi cete uzivati maksimalno pored voljene osobe. Zudicete za pojacanom seksualnom aktivnoscu, a partner ce biti spreman da vam ispuni sve zelje. Ako ste duze u braku, mozete osetiti snaznu potrebu za promenom u vasem emotivnom zivotu i novim uzbudjenjima. Poradite zajedno sa partnerom na emotivnim problemima, ulazak u tajnu vezu nije pravo resenje. Dobro razmislite pre donosenja svake odluke posto vas strast moze zaslepiti i navesti na pogresan put.

ZDRAVLJE

Pazite se prehlada. Ne uzimajte hladno. Moguci problemi sa grlom.

Srecni brojevi u mesecu: 5,6,14,15,
23 i 24.


POSAO

Vi ste u pravoj poslovnoj ekspanziji ovog meseca, narocito u prvoj polovini meseca. Ne mozete ostati nezapazeni cime god da se bavite. Promene radnog mesta su mogu na bolje tokom ovog meseca a najbolji period za poslovne dogovore je druga nedelja u mescu. Ostvarujete sve sto zamislite i vrlo ste uporni i energicni kada treba da dokazete svoje kvalitete. Moguce je da cete prosiriti posao ili uvesti dodatni posao koji cete raditi uporedo sa trenutnim. U ovom periodu svaka odluka koju donesete i sprovedete pokazace se kao veoma dobra kasnije. Vrlo ste uporni i nemoguce vam je reci "ne" sredinom meseca. Druga polovina meseca je dobra za sklapanje poslovnog partnerstva, ali ukoliko zelite da drugi saradjuju sa vama morate pokazati vise tolerantnosti i volje za postizanjem kompromisnih resenja koja ce svima koristiti.

LJUBAV

Ovog meseca cete se vise posvetiti partneru. Partner je vidno nezadovoljan i stavice vam do znanja da ga zanemarujete. Posebno cete uzivati od polovine meseca. Potrudicete se da ispunite svaku zelju voljenoj osobi, i vise cete vremena i paznje poklanjati njenim potrebama. Vas seksualni zivot bice vrlo snazan, intenzivan i bogat. Vi ste nenadmasan ljubavnik/ca zodijaka, a onaj srecnik/ca kome ovog meseca vi pripadnete imace da se uveri i zasto je tako. Ipak, vase srce nije lako osvojiti. Ali put do njega je poznat, a vodi kroz prasumu strasti. Ovog meseca mozete popraviti i komunikaciju sa partnerom. Ako ste slobodni privuce vas osoba snazne i sirove seksualnosti. Slicno se slicnom raduje.

ZDRAVLJE

Premorenost i glavobolja. Vise odmarajte.

Srecni brojevi u mesecu: 7,8,16,17,
25 i 26.


POSAO

Ovog meseca mozete napraviti znacajne poslovne pomake ili promene. Bicete angazovaniji i pouzdaniji u izvrsavanju poslovnih obaveza, te postoji mogucnost da vam se ponudi bolje radno mesto. Sve promene u poslovnom segmentu su vam povoljne, posebno od sredine meseca. Ako do sada niste, pocecete ovog meseca da razmisljate o tome koji tip posla bi vam doneo i intelektualnu i duhovnu satisfakciju, osim puke materijalne. Ohrabricete se da pocnete da radite posao koji volite, iako mozda nece biti toliko ekonomski isplativ. Ulozicete u svoje znanje da biste stekli bolje kvalifikacije za odredjene radne pozicije. Narocito u drugoj polovini meseca vasa poslovna pozicija se popravlja i nalazicete vise zadovoljstva u onome sto radite. To ve vam dati motivaciju i zelju da se pokazete u jos boljem izdanju.

LJUBAV

Vas emotivni zivot bio je i jos uvek je veoma uzbudljiv. Imate priliku da nastavite slicnim tempom i ovog meseca, a stvari se polako kristalisu i vi konacno znate sta zelite od svog emotivnog zivota. To sigurno ne moze biti celovecernji provod po kafanama svaku noc, neobavezne i usputne veze i besmisleno uzivanje u svakoj vrsti zabave koja vam se nudi. Ako ste prosli sve sto je trebalo da prodjete, onda vec zasigurno umorni od "burnog" zivota pravog boema, zelite da se skrasite i uzivate u drustvu osobe koja vam je draga. Ako se jos niste odlucili, ucinite to tokom druge nedelje meseca jer donecete pravu odluku. Strelcevi koji su u braku razmisljace o prosirenju porodice i deci, a ako ih imate jako cete uzivati u vremenu koje provodite sa svojom decom. Emotivni zivot se smiruje i krece putem vece stabilizacije i mirnijih odnosa, sto ce vam za promenu, prijati.

ZDRAVLJE

Nemate vecih zdravstvenih problema osim onih koje ste sami izazvali neumerenoscu. Potreban vam je uredniji zivot.

Srecni brojevi u mesecu:1,9,10,18,
19,28 i 29.


POSAO

Mnogo su povoljnije okolnosti za posao ovog meseca. Vrhunac nezadovoljstva u svim segmentima vaseg zivota mucice vas pocetkom meseca, ali ubrzo jenjava, okolnosti koje su usporavale vas rad prolaze. Vec od druge nedelje u mesecu oseticete olaksanje i otvoren put za dalje napredovanje i usavrsavanje. Okolnosti ce se promeniti na bolje, ali jedini faktor koji ce usporavati i remetiti vase planove ste vi sami. Da, sami sebe opterecujete proslim dogadjajima koji nemaju vise znacaj za vasu sadasnjost. Nikako da krenete napred i oslobodite se proslosti. Na taj nacin ne mozete ni da napravite neke odlucne i konkretne poteze. S druge strane vrlo ste mrzovoljni i nedostaje vam elana. To nadoknadjujete tako sto nalazite nacina da kontrolisete sve oko sebe na neprijatan nacin, sto moze doprineti tome da se stekne utisak da ste okrutni i bez skrupula. Te vase osobine narocito ce doci do izrazaja ukoliko ste na nekom vaznom polozaju ili funkciji. Ne trpite nikakvo suprotstavljanje svojoj volji. Oni koji nisu u takovom poslovnom i drustvenom polozaju, svoje negativne osobine usmerice prema najblizima, uglavnom porodici. Druga polovina meseca vam je povoljna za sve, treba da se resite na neke promene u svom nacinu rada, komunikacije i saradnje sa drugima. Strpljenje vam je najjace oruzje, pa se oslonite na njega.

LJUBAV

Porodicna situacija je mnogo mirnija i stabilnija pocev od druge nedelje u mesecu, a sredinom meseca imacete priliku za neku radost u okviru kuce i porodice. Znacajno bolji emotivni period krece sredinom meseca i do kraja maja imete priliku da izgladite sve nesporazume sa partnerom. Erotski zivot ce opet biti interesantan i uzbudljiv i moci cete da se sasvim prepustite uzivanju. Nemojte pokusavati da kontrolisete sebe, propusticete istinsko zadovoljstvo u ljubavi. Ako ste slobodni, vrlo privlacnu osobu mozete upoznati na nekom zabavnom mestu, kaficu, klubu, restoranu ili pak, nekom sportskom mestu. Zvezde su na vasoj strani, vi samo treba da se opustite i krenete u akciju.

Zdravlje

Hronicni problemi sa kostima. Koza i kosa takodje.

Srecni brojevi u mesecu: 2,3,12,13,
20,21,30 i 31.


POSAO

Ovaj mesec ce vam biti veoma naporan. Mozete posebno imati poteskoca da realizujete svoje ideje i da ih drugi, od kojih zavise odluke, prihvate. Imacete osecaj, posebno u drugoj polovini meseca da se borite sa vetrenjacama. Osporavace vase misljenje i bicete vrlo nervozni i nezadovoljni zbog ogranicenja na koja cete nailaziti na svakom koraku. Ako ste mladi i studirate imacete problema sa polaganjem ispita, moguce je da ste u dilemi da napustite skolovanje. Povedite racuna sa kim se druzite i kome se poveravate jer mozete imati problema sa posesivnim ne dobronamernim osobama. Vama komunikacija nece predstavljati problem, naprotiv, vrlo ste razlozni i spremni da se borite za svoje stavove. Neko vam mrsi konce, i jako tesko dobijate zeljenu satisfakciju. Moguci su problemi od strane osoba od kojih ocekujete neku pomoc ili koje su uticajne i na vaznom polozaju. Kako god, stalno ce vas pratiti osecaj da ste skuceni i da vam nije omoguceno da se nesmetano izrazavate i iskazujete svoje misljenje. To moze kod vas uzrokovati dvojaku reakciju. Ili cete postati vrlo ostri i neugodni ili cete se povuci iz borbe i odradjivati svoj deo posla u miru, ali nezadovoljni.

LJUBAV

Mozete imati osecaj, da je veza u kojoj se nalazite neozbiljna ili da se partner igra sa vama. To vam nece smetati, ukoliko ste od skoro u vezi, ali ako ste duze u vezi ili braku, partnerove detinjarije ici ce vam na zivce. Sredinom meseca imacete priliku da se veoma radujete i bicete vidno zadovoljniji svojim odnosom sa partnerom. Komunikacija i razumevanje bice veoma dobri. Povoljan je period da otputujete nekud zajedno sa voljenom osobom. Pozitivne promene u okolini imace dobar uticaj na vas. Takodje, mogu vas u tom periodu obradovati svojim drustvom bliski rodjaci. Druga polovina meseca donosi vise strasti ali i vise nemira. Vise vremena cete provoditi kod kuce, u porodicnom krugu, sa partnerom. Moguci su manji sukobi unutar porodice, ali dobrom komunikacijom mozete resiti svaki problem. Nema mesta napetosti i svadji ukoliko jasno kazete sta vam smeta.

ZDRAVLJE

Cuvajte se hronicnih bolesti i psiholoskih komplikacija.

Srecni brojevi u mesecu: 5,6,14,15,
23 i 24.


POSAO

Vi ste veoma kreativni i mastoviti i dobro je ukoliko se koristite tim preimucstvima na poslu. Ovaj mesec je jos veoma povoljan za sve promene po pitanju novcanih ulaganja, finansijskih promena i transakcija, ali samo u periodu od pocetka druge nedelje meseca pa do polovine maja. Tada je potrebno da napravite poslovne dogovore koji ce ici u vasu korist. Kasniji dogovori i investicije mogu se pokazati kao veoma rizicni i losi. Sve sto smatrate da je potrebno uradite do tada. Kasnije ce se to pokazati kao vrlo dobar izbor. Druga polovina maja je povoljna za komunikaciju i putovanja. Moguci su i poslovni dogovori, ali uz eventualne sukobe i teskoce, bolje da bitne poslovne odluke donesete ranije, narocito ukoliko preduzimate novcane transakcije ili neka druga novcana ulaganja. Ukoliko se za potrebe poslovanja sluzite racunarom ili nekim drugim modernim elektronskim uredjajem, moguci su kvarovi. Obratite paznju na svaku naznaku moguceg problema. Moguc je sukob sa autoritetima pred kraj meseca. Ostanite mirni.

LJUBAV

Pocetak meseca vam nije bajkovit, ali vec od pocetka druge nedelje imate priliku za neuporedivo vece emotivno zadovoljstvo. Moguci su i finansijski dobici preko partnera. Kako god, nesporazumi ce biti izgladjeni i vi ste vise nego zadovoljni. Komunikacija ce se popraviti i sada cete moci neometano da kujete planove za buducnost vase vezu, uz svu neophodnu podrsku partnera. Zadovoljstvo i sreca ce vas drzati do polovine maja, a period nakon toga bice manje miran, ali vise uzbudljiv i strastven, sto ce vama prijati i te kako, posto ste zeljni erotskih uzbudjenja i hedonistickog pristupa zivotu. Kako vam je uzivanje u krvi, necete se mnogo premisljati i predacete se igrama bez granica sa strascu i zanosom koji samo vi poznajete. Ako ste slobodni mozete doziveti vrlo strastvenu avanturu na kracem putu.

ZDRAVLJE

Moguci hronicni problemi sa kostima, vise se cuvajte i posvetiti paznju i vreme svom telu.

Srecni brojevi u mesecu: 7,8,16,17,
25 i 26.

Čitaoci