Pretraži ovaj blog

13. lip 2011.

Ženska lepota i stil po znakovima - 2

Ženska lepota i stil po znakovima - 2



IZGLED ŽENE VAGE


 Evo žena koje su i lepe i elegantne (vladar znaka je Venera), u konstantnoj potrazi za savršenstvom harmonije: u braku, u odnosu sa decom, rodbinom, prijateljima, u uredjenju kuće, u modnoj i kozmetičkoj brizi za same sebe. Vage vole prefinjen klasični stil tipa Katrin Denev (Catherine Deneuve) ili Gvinet Paltrou (Gwyneth Paltraw). Vaga voli svilu, pamuk, lan, odnosno prirodne materijale. Bira i cipele odličnog kvaliteta, ali voli najjednostavniji mogući model, tamne boje i bez ikakvih ukrasa. Naravno I odgovarajuca tašna. Boje za Vagu su nežne svelte jesenje boje, boja meda, starog zlata, mahovine  ništa drečavo, ništa upadljivo, ništa napadno.

IZGLED ŽENE ŠKORPIONA


Najseksepilniji, najmisteriozniji, najdramatičniji znak. škorpija izgara (i sebe i druge). Prepoznaćete je po veoma prodornom pogledu crnih očiju kojima vas svlači  i telesno i duševno, pojavni vid stvari je ne zanima, ona hoće suštinu. Iako je po nekada nepravilnih crta ili gradje, na veliku zavist standardnih lepotica njenom magnetizmu teško ko od muškog sveta može da odoli. Prema tome, može da se oblači kako hoće i ona to i radi. Najvise voli crno, sado-mazo komplete, odeću koja liči na donji veš (korsete, haljine kombinezon kroja), kožne odevne predmete. Njena sklonost ka misteriji voli igru vidim-ne vidim, znaci duge suknje sa prorezom, potpuno zatvorene bluze s dugačkim rukavima, ali  providne, kao i komplete u stilu  igra sedam velova. Deo tela koji škorpija simbolizuje jeste genitalna zona, tako da bi njima najviše odgovarala moda jako niskog struka koji otkriva i rublje.


IZGLED ŽENE STRELCA


 Amazonka i istraživač ,velika putnica i sportistkinja, ponekad misionarka negde u zabacenom geografskom kutku. Žena Strelac se odlikuje najlepšim nogama. Znači, mini suknje i čizme do mile volje. Dinamična žena koja zna šta hoće, Strelac te prelepe noge često odeva i u pantalone jer su joj komotnije za putovanje ili sport, a da će pritom nekom uskratiti rajsku viziju nije joj ni na kraj pameti. Kad se umije ili istušira, žena Strelac misli da je privela kraju svoj tretman za lepotu za taj dan. Nije kaćiperka niti pomodarka, ali pleni prelepim osmehom, gore pomenutim dugim nogama i neizveštačenom jednostavnošću svog stila. Odgovara joj sportski i etno stil. . Njene boje su crvena kao nar, ljubičasta, tamno narandzdasta, braon.


IZGLED ŽENE JARCA


 Ovu zenu bilo gde da vidite, zapazicete je po maestralnim hodu kao da je Kraljevske krvi i to na vas ostavlja dubok utisak. U znaku njenog gesla “ja dominiram “,  može vam se lako desiti da je sretnete kao direktora firme u kojoj ste dobili posao, glavnu urednicu u izdavačkoj kući kojoj nudite vaš prvi rukopis ili primarijusa kojem ste se obratili radi pregleda. Ni u jednom od gornjih slučajeva nemojte brinuti , u dobrim ste rukama. Sa istom ozbiljnošću, ambicijom i istrajnošću s kojom se posvećuje svojoj karijeri, žena Jarac se posvećuje i svemu ostalom. Ne zanima je ništa što je frivolno. Ne prati modu, jer bi njena potreba za autonomijom stradala pred bilo cijim i bilo kakvim diktatom. Za sebe želi samo ono što zaslužuje, znači vrhunski kvalitet u svemu, a ovo se odnosi i na odevanje. Sa takvim postavkama, možda neočekivano, žena Jarac uglavnom je izuzetno elegantna zena. Možete je sresti u jakni od tvida staroj dvadeset godina prema kojoj vas novi ,  preskup sako ostaje u senci.. Zapazicete je i u maloj crnoj haljini, koja ne mora biti nova, ali će ona u njoj blistati. Deo tela koji Jarac simbolišee jesu kolena kičmeni stub . Odatle  kraljevsko držanje i često tendencija ka vrtoglavim izrezima na jako lepim ledjima. Boja: sve varijante crne, boja leda, boja slonovače, purpurno crveno.


IZGLED ŽENE VODOLIJE


Najnekonvencionalniji znak koji ima stalnu potrebu za transformacijom. Vodolija ne prati modu nego anticipira modne trendove. Talentovana je za genijalnu improvizaciju. Njen stil je futuristički i revolucionaran. i u doslovnom i u prenosnom smislu. Srešćete je lako u majicama s likom Če Gevare (Che Guevarra) i političkim porukama. Obožava bižuteriju i šminka se tako da ponekad imate problema da je prepoznate. Kao da je uzela nešto od sebi suprotnog znaka, Lava, voli sve što sjaji i šljasti, sintetičke materijale protkane zlatnim nitima, šljokicama, perlama, kristalima, kao i materijale čija se boja preliva. Voli perje na odeći, ali i tehno stil. Boje su električno plavo u svim nijansama, kobaltna, zelena kao voda, sve metalizirane boje.


IZGLED ŽENE RIBE


Romantične, s raznovrsnim umetničkim talentima, beskrajno ženstvene, sentimentalne, empatične Ribe - za razliku od sebi suprotnog znaka, Device, simbol mode, koje se uglavnom bavi proizvodnjom odeće u velikim serijama, a ove žene modu smišljaju. Najveći broj genijalnih modnih kreatora rodjen je u znaku Riba.. Deo tela koji Ribe simbolišu jesu stopala (mnoge balerine su Ribe ili imaju planete u Ribama), tako da je njihov najomiljeniji deo odeće, ustvari obuća. Obično imaju lepa stopala i kad bi mogle nosile bi što otvorenije sandale. Njihov budžet strada zbog kolekcije cipela. Zbog svog vladaoca, Neptuna, obožavaju izgled “ sirena “rekli riba- i uopšte sve sto ima veze s morem. Njihova romantična i sentimentalna priroda nalaze im razne čipke, muslin, volane, zvonaste suknje. Ribe ne žale ni maštu, ni novac da bi se obukle  kao nijedna druga i uglavnom u tome uspevaju. Originalne su. Boje su: ciklama roze, zumbul plavo, belo, srebrnasto.


Čitaoci