>

Pretraži ovaj blog

16. ruj 2011.

Plutonov magični ples

Pluton u Natalnom horoskopu

Pluton u Natalnom horoskopu


Pluton, nosilac krajnosti, cudna nedokuciva senka covekova. Reka ponornica koja iznosi na povrsinu sva previranja davnasnjih iskustava duse. Onaj deo covekove prirode koju mozemo nazvati instinktivnom, animalnom. Kod svakog coveka je Pluton na nekom polju izrazen, ali njegova priroda posebnim tonovima boji zivot osobama Skorpionskog tipa i sa Plutonom na Asc i Mc-u.


Kod Plutona nista nije onako kako izgleda. Upravo suprotno. U svakom od nas, on se krije u najdubljim, najtamnijim kutovima licnosti, neprepoznatljiv nama i drugima. Kroz iskustva krajnjeg oslobadjanja, najcistije istine koja kroz negaciju i smrt vodi do obozenja duse, Pluton u svakom od nas ceka svoj trenutak. Iako Bog Hada, podzemnog sveta, on vodi osobu do neslucenih visina, postavlja je na tron. Kada je na usponu moci, ako je ona zloupotrebljena, velikom silinom je rusi.

12. ruj 2011.

Karijera, studije - primer analize natalnog horoskopa


PREDISPOZICIJE NATALNOG HOROSKOPA U ODREDJIVANJU STUDIJA I KARIJERE


Marijana

03.04.1983.           19:40h  Niš , mesto boravka Niš
Zavrsilča sam hemiju na PMF i radim kao profesor. Interesuje me mogucnost zavrsavanja mastera i koji smer, oblast mi najviše odgovara. Moje trenutno zanimanje me ne ispunjava u potpunosti.

Karijera, studije

-Natalne predispozicije-
Karijera, studije - primer analize natalnog horoskopa

Čitaoci