6. ožu 2011.

Sinastrija - Sunce u poljima (kucama) partnera   U KOJOJ SFERI ŽIVOTA MOŽETE KAO AUTORITET VRŠITI VRLO VAŽAN UTICAJ NA PARTNERA. DA GA: OHRABRITE, PODSTIČETE, ULIVATE VOLJU, POKREĆETE?

 

 SUNCE U PRVOJ KUĆI

Možete svojim bićem, kao autoritet, privući pažnju partnera koji će vas ceniti. Ako ste pošteni, on će prihvatiti vaše vodjstvo, izražavaće divljenje prema vama, pa će čak i oponašati. PRAVI KONTAKT.

   Loše aspektovano: Ipak zbog raznih okolnosti partner neće prihvatiti vaše vodjstvo, pa može doći i do borbe. Nećete uspeti da opčinite partnera vašim hvalisanjem i šepurenjem. Čak se može stvoriti i odbojnost.

   SUNCE U DRUGOJ KUĆI

Možete pomoći partneru i doneti prilike da uveća svoje blagostanje ili da osigura svoje materijalne vrednosti. Ovaj partner će vas voleti iz materijalističkih pobuda. Samo pazite da ne preterate u zahtevu da se osamostali i postane nezavisan. Nemojte očekivati priznanje kada činite nešto dobro jer tada niste ništa dobro učinili već prodali! MATERIJALISTIČKI KONTAKT!

   Loše aspektovano: Ali okolnosti ukazuju da æe pre sve to biti obrnuto, pa umesto da je nagradjujete vi ćete previše očekivati od partnera, bićete klasični materijalista, partner će vas privuci zbog njegovog novca. Sunce, vi partneru donosite finansijske brige.


   SUNCE U TREĆOJ KUĆI 

Kao autoritet možete pružiti veliki mentalni stimulans partneru. Možete mu pomoći da nešto nauči i da to posle spovodi u delo, npr. sam sebi da pomogne. Možda ćete imati česte kontakte ili se dopisivati. Možda ćete tim aktivnostima olakšati partneru odnose sa okolinom, braćom i sestrama ili nešto vezano za put ili učenje. U ovoj vezi vi ne treba da budete ta koja treba nešto da uradi već partner. Dobro je da ste roditelj detetu. ili stariji brat.

   Loše aspektovano :  Ipak, okolnosti će biti takve da vas partner baš i neće poslušati i da ovde neće biti neke velike dubine u zajedništvu i će se pokvariti, najverovatnije zbog nekih rasprava ili razmimoilaženja u stavovima.


   SUNCE U ČETVRTOJ KUĆI 

Imate priliku da se najverovatnije roditeljski odnosite prema partneru koji će instinktivno prihvatiti vaše vodjstvo pošto vi na njega ostavljate jak utisak. Vi možete ohrabriti partnera da razvije svoje osobine, da ga uvedete u društvo. Partner vas možda oponaša. A do vašeg kontkta doćiće prerano ili jako kasno. A moguće i u vezi nekretnina ili nekih porodičnih pitanja. PORODINI KONTAKT.

   Loše aspektovano:  Ipak bolje da ne ulazite u odnos jer vas partner neće prihvatiti kao svog jer ćete se možda ponašati poput tiranina.


   SUNCE U PETOJ KUĆI 

Možete doneti veliku radost vašem partneru! Sunce, vaš partner očekuje da mu pružite podrsku u svemu što njemu čini suštinu života. Svojim prisustvom podstačinjete ga na ljubav, da se lepo oseća. Sve što budete činili pozitivno prema partneru biće adekvatno uzvraćeno. Položaj zabava, sporta, hobija i, i prepuštanja ljubavnim stvarima. LJUBAVNI KONTAKT!

  Loše aspektovano : Medjutim, vi ćete se previše autoritativno odnositi prema partneru, pa ćete mu se možda beskrupulozno nametati ili hvaliti njegovim delima kao da ste vi zato zaslužni. A partner će vam previše popustati.

   SUNCE U SESTOJ KUĆI

Vaš partner očekuje da bi ste mogli da pružite neku uslugu, da se osloni na vas i pružite neku pomoč. Jako bi bilo dobro da ste vi lekar ovoj osobi ili je ovo vrsta poslovnog odnosa, ali pazite: Sunce će očekivati da mu se plati ili očekujete nagradu za uslugu inače sledi kritika. Kao autoritet teško ćete ostvariti jaku vezu koja će trajati dugo dok to nekoj strani odgovara. Ili dok se neko ne oseti iskorišæenim. ZA POSLOVNI KONTAKT.

   Loše aspektovano: Ali loše okolnosti ukazuju da ćete možda previše kritikovati partnera ili da će veza biti više obaveza. Položaj poslovnog neuspeha i tiranije na poslu.


   SUNCE U SEDMOJ KUĆI 

Vi bi ste mogli biti idealna osoba za zajednički rad ovom partneru jer je na neki način upućen na vas. Vi mu možete pomoći da ojača svoje najslabije tačke jer ćete moći da ih uočite. Zato je ovo položaj idealan za:  BRAK,SAVEZ, JAVNO ISPOLJAVANJE.

    Loše aspektovano: u vašem odnosu će se pojaviti suparništvo, ako zloupotrebljavate slabe tačke svog partnera ili ga tiranišete i kritikujete.


   SUNCE U OSMOJ KUĆI 

Vaš partner ima neki problem koji će moći da reši tako što ćete mu vi pomoći da ga osvesti, kroz neko bolno iskustvo. A tada partner stiće samostalnost. Obično se ovde umešaju i neke pare. VI STE TO BOLNO ISKUSTVO!

  Loše aspektovano : Pazite, prisutna je otplata nekog duga iz proslosti koja može da bude jako neprijatna, ali i kroz bol se najbolje uči. Partner bi trebalo da se pazi da ne ulazi sa vama u bilo kakve finansijske aranžmane jer mogu nastupiti mnoge neprijatnosti.


   SUNCE U DEVETOJ KUĆI

Možete postati izvor inspiracije partneru u potraži za životnom filozofijom, zainteresovati je za religijske ili duhovne sfere ili nečega u vezi inostranstava. Ma, sve ćete učiniti da je naterate da razmislja kao i vi. Vaš kontakt može biti vezan za neko putovanje, možda i budete posrednik u njenom odlasku u inostranstvo. DOPRINOS ŠIRENJU PARTNEROVIH ŽIVOTNIH HORIZONTA.

     Loše aspektovano :  ukazuju da nećete uspeti da na pravi način da inspirišete partnera i da verovatno neće prihvatiti vašu životnu filozofiju. A možda je i iskorišćavati, biti licemerni ili navoditi i na krivi put.


   SUNCE U DESETOJ KUĆI

Možete ojačati ugled vašem partneru, predložiti unapredjenje, sa večitom tendencijom da se prema njemu odnosite roditeljski. Vi možda i nadgledate njegov rad, preuzimajući odgovornost za njega. Uz vašu pomoć partner može doći u kontakt sa ljudima na položaju koji mogu doprineti poboljšanju njegovog statusa. PROTEKCIJA U KARIJERI.

  Loše aspektovano : Ali prema ovom partneru vi ćete možda biti nepopustljivi, ili partner, pa će ovo pre biti suparništvo po pitanju ciljeva. Previše ste autoritativni ili ne doprinosite karijeri partnera. Vi stojite na putu napretka partnera.


   SUNCE U JEDANAESTOJ KUĆI

Partneru možete pomoći u ostvarivanju njegovih ciljeva. Vas ustvari privlači ovaj partner da učinite nešto zajedno grupno i na širim osnovama, nešto humano, od opšte koristi. Partner neka očekuje prijateljsku kritiku od vas koja će najverovatnije biti konstruktivna. KORISNO PRIJATELJSTVO KOJE DOPRINOSI NEKOJ REALIZACIJI!
  
   Loše aspektovano :  Okolnosti ukazuju da se neće razviti veliko prijateljstvo ili da će vaša kritika biti na uštrb prijateljstva jer ga ne prihvatate takav kakav je.


   SUNCE U DVANAESTOJ KUĆI

Vi ćete moći da podstaknete partnera na razne aktivnosti kojima će moći bolje da stekne uvid i razumevanje života. Vi mu možete otvoriti neke nove vidike. Od toga koliko ste pošteni zavisi i kako će se ovaj kontakt okončati. Ono što je sigurno da morate činiti sve u dobrobit vašeg partnera jer on instinktivno oseća da vam može verovati. To je vaš dar koji morate pozitivno iskoristiti, inače navlačite negativnu karmu zato što uticaj koji možete izvršiti na partnera nije moć za svakoga. LEKARSKI KONTAKT!

   Loše aspektovano : Zbog svojih slabosti vi možete postati izvor konfuzije u životu vašeg partnera. Možda ga i nagonite da čini ono što nije nikada. Osujećivaćete njegove planove, tajno iza ledja, koristeći njegove mane. Krajnji efekat može biti da se desi nešto potpuno nepredvidjeno.

Izvor: Razbibriga

Svidja ti se tekst?    Podeli ga prijateljima!

 


 

ARHIVA TEKSTOVA 

 

Srodni tekstovi: 

 

 

Arhiva

Čitaoci