6. tra 2011.

Vladar pete kuce - ljubav, deca
 
 Copyright © 2021 AVK. Sva prava zadržana

 Peta kuća horoskopa - značenje

 
                 Peta kuća je vatrena kuća života i kroz nju ga slavimo.  Pridajemo joj veliki značaj jer njene energije odredjuju koliko ćemo imati zadovoljsva u životu, koliko smo sposobni da uživamo u ljubavi , kojim intenzitetom i na koji način je pružamo drugima. Nesebična Lavovska ljubav kojom se voli iskreno i nesebično. Njom je predisponirano sve ono sto može ispuniti srce:   emocije, zadovoljstva, deca, kreativnost, originalnost, sport. Ona je pokazatelj  kojim intenzitetom doživljavamo život kroz radost, jer veća je radost pružati nego davati, pa i ljubav. Kroz nju dajete oduška srcu, jer sve je čista emocija. Kroz petu kuću se zabavljate, uživate u hobijima, spekulacijama, odmoru.. Sva mesta za zabavu i razbibrigu su prikazana njom.  Ona će pokazati i koliko vas sreća prati tokom života.


VLADAR PETE U PRVOJ KUĆI 

 
Osoba se ostvaruje kroz ljubav  i kreativnost. Obasuta je ljubavlju jer je kao magnet privlači k’ sebi. Pri tome licni osecaj da zavredjuje ljubav., oplemenjuje osobu da sa više strasti pruža ljubav drugima. Kreativna je i sposobna da to pokaže. Ljubav prema deci je velika i obostrana. Nekada pretera, pa se deca previše identifikuju sa njom. Prati je dobra sreća, ako je vladar harmoničan.
 

VLADAR PETE U DRUGOJ KUĆI

  Ovim položajem su ujedinjeni kreativnost i talenti, tako da se od osobe mogu očekivati vrhunski umetnički dometi. Vlada scenom, jer zna da je primećena i voljena. Gluma. muzika....Ima smisla da svoje sposobnosti i nadarenosti materijalizuje, unovči. Dobro se oseća kada je materijalno obezbedjena., jer je tek tada slobodna da uživa u ljubavi. Dobitci na sreću i kroz spekulacije.

VLADAR PETE U TREĆOJ KUĆI 

 Ona svoju kreativnost najbolje ispunjava kroz komunikaciju, verbalnu i pismenu. Bitno joj je da se čuje njen glas, mišljenje. Ima talenat da na lep način verbalizuje osećanja.  Otud najviše pesnika, pisaca, pevača sa ovakvim položajem vladara kuća. Gaji strast prema učenju. Graciozno se kreće, ima talenat za ples, balet. Stalno u pokretu, voli putovanja, uživa u vožnji i dobrim kolima. Deca su joj ineligentna i spretna. Ima dobru komunikaciju sa njima.
 

VLADAR PETE U ČETVRTOJ KUĆI   

 Najviše uživa u okrilju svog doma sa porodicom na okupu. Izražena ljjubav prema domovini, roditeljima. Životni prostor joj je lepo uredjen,voli da provodi mnogo vremena u njemu. Kreativno se najbolje uzražava upravo boraveći u svom životnom prostoru. Piše, slika.. Može biti stilista za enterijer, a nije joj strano ni bavljenje nekretninama. Retko rado odlazi da živi u inostranstvu.
 
 

VLADAR PETE U PETOJ KUĆI 

   Kreativnost je ovde izražena i okrenuta ka scenskom nastupu. Traži odobravanje, pažnju, aplauze. Pozorišni glumac, baletski igrač, sportista, pevač…Postoji doza nestalnosti u ljubavi, jer zaljubljena je u ljubav samu. Uvek bi više..Brojne ljubavi, brak manje stabilan. Voli decu i od vladara zavisi za koliko će se dece odlučit. Iskušava sreću, rado bi da se oproba u kocki.

VLADAR PETE U ŠESTOJ KUĆI

   Voli da radi, ako radi ono što voli. Ume dobro  da organizuje sve sto je vezano za petu kuću. Rad sa decom, organizacija umetnickih nastupa, koncerata, izlozbi. Učestvuje u grupnim sportovima.. Ljubav sreće na radnom mestu. Deca su inteligentna, vredna pedantna i odgovorna.
 

VLADAR PETE U SEDMOJ KUĆI

 U brak ulazi iz ljubavi prema partneru. Može se desiti da se dete začne tokom veze, pa je to požuruje da udje u brak. Deca se sjajno drustveno realizuju. Njena kreativnost mora postati predmet javnog interesovanja.

VLADAR PETE U OSMOJ KUĆI 

 Osnovni pokretač joj je strast! Seksualnost je izražena, često neumerena. Prepliću se strast. ljibav i ljubomora. Želja za posedovanjem u ljubavi, ali i novca . Hrabra je, lako se upušta u spekulacije, čiji ishod je nepredvidiv. Voli da živi sa dozom opasnosti.  Postoji opasnost vezana za decu ili sklonost namernih prekida trudnoće..
 

VLADAR PETE U DEVETOJ 

 Ona slavi život kroz ljubav, uzdiže je na najviši pijedestal. Ljubav, znanje i  sloboda su  ideali kojima stremi.  Voli da putuje daleko od svog mesta rodjenja, privlače je strane kulture. Ljubav prema  pravu, filozofiji, religiji. Takodje može biti dobar sportista i trener. Voli da podučava decu.  Deca su dobro vaspitana,  voleće da uče i vrlo verovatno će postati inteektualci.


VLADAR PETE U DESETOJ KUĆI 

 Ovo je priča kada se ljubav pretoči u karijeru. Na najnižem nivou moze biti “prodavac ljubavi”. Najčesće, ako je ambicija doboljno jaka, ukazuje na slavu koja prati umetničku karijeru. Lako uspešan sportista ili umetnik. U ljubavi se zadovoljava samo najboljim,  preko je neophodno da ljubavni partner bude uspešan i cenjen. Deca imaju predispozicije za poslovni uspeh.

VLADAR PETE U JEDANAESTOJ KUĆI

 Ova osoba najbolje spaja potrebu da voli i bude voljena. Poseduje veliki energetski naboj,. Inovativna je,  nekonvecionalna u kreativnom ispoljavanju i ljubavi. Izrazito društvena, voli da se zabavlja sa prijateljima. Talasa od prijateljstva do ljubavi i obrnuto. Sklona je hazardu. Deca su drustvena i lako se javno ispoljavaju.


VLADAR PETE U DVANAESTOJ KUĆI  

  Idealizuje ljubav i partnera, a da joj nije sasvim jasno šta na tom polju zaista želi. Ume da krije osećanja,  često joj se dešavaju tajne ljubavi. Ne ume da osvesti način kako da se emocionalno realizuje. Odlično se oseća u osami i često daleko od očiju javnosti, ispoljava značajan umetnički talenat. Ima razvijenu empatiju i rado bi pomogla ugroženim. Ako je vladar neharmonicno postavljn, preti mogućnost gubitka svega sta voli.Dopada ti se tekst? Podeli ga sa prijateljima!

 ARHIVA TEKSTOVA  

VLADARI  KUĆA PO KUĆAMA     


                             LJUBAV I SEKSUALNOST


DRUGE TEME - ARHIVA TEKSTOVAArhiva

Čitaoci