Pretraži ovaj blog

11. ožu 2011.

Derivatne kuće - koja kuća natalne karte određuje koga?

Derivatne kuće - koja kuća natalne karte određuje koga?


Značenje Marsa u Sinastriji - Uporednom horoskopu

  

MARS U PRVOJ KUĆI

Vi možete vašeg partnera ponajviše podsticati na hrabrost i akciju da pruzi sve od sebe u slucaju nevolje, ukoliko je slab vi ćete mu pomoći. Ovo može da bude jako dobro poslovno partnerstvo. Na ljubavnom planu se može reci da poštoji puno fizicke privlačnosti, brak može biti moguć, NAMETANJE.


MARS U DRUGOJ KUĆI

Vi se verovatno necete sloziti kako partner sredjuje svoje finansije i ta sfera može biti predmet sporenja. Ono sto je lepo, a to je da ga MOŽEte podsticati, hrabriti i ukazivati na više inicijative u upravljanju sredstvima jer je možda rasipan i previše pustolovan u finansijskim poslovima.

MARS U TREĆOJ KUĆI
Vi bi ste mogli dobro da posavetujete svog partnera po raznim pitanjima. Pomozite mu u raspetljavanju nekih nejasnoca. Od vas može uvek očekivati razuman savet u vezi nekih odnosa. Ukoliko je partner cutljiv nemojte ga provocirati i terati da prica. Pre svega, cenite iskrene razgovore. Ovde vi treba da imate cvrst stav. možda ćete partnera navesti na kraca putovanja.

MARS U ČETVRTOJ KUĆI

Vi ćete se verovatno partneru instinktivno svideti, ali da li ćete se slagati, to je vec nešto drugo. teško da ćete prihvatiti partnera takav kakav je. Ucinite sve da se partner u vašem prisustvu oseća sigurno. Vi ste taj koji će formirati i diktirati atmosferu odnosa. Sa vama mu nikada nece biti dosadno. Ako i odete na krace vreme partner će zarko očekivati vas povratak. Ako ste rukovodilac vi ćete ga stalno uposljavati, kao roditelj zahtevni, da se sto pre osamostali. SVADJE U KUCI.


MARS U PETOJ KUĆI

Vi možete uticati na partnera da se osmeli, ojaca kako bi naucio da ponese teret situacije i preduzima akcije, kako bi bio hrabriji - da pokaze svoje sposobnosti. Dobar položaj za partnerstvo. Sve sto budi izazov ocituje se kao rezultat u pozitivnom smislu. Medju partnerima može da egzistira strast.

MARS U ŠESTOJ KUĆI

Vi možete puno pomoći kada treba obaviti neke poslove ili ga uputiti u neka znanja koja će mu olaksati posao. Ali ćete ga zato stalno uposljavati; ukazivati o potrebi rada za dobrobit drugih. SVADJE OKO POSLA.

MARS U SEDMOJ KUĆI

Sve ukazuje da ćete zahtevati od partnera sposobnost za davanjem i primanjem, sposobnost za saradnju i zajednistvo. Partner će sve to prihvatiti jer će osetiti da kroz taj odnos jaca sebe. Ovo je spoj uzajamnog prepoznavanja osobina, pa i komplementarnosti osobina, sto je uslov za kvalitetno zajednistvo pa se može reci da i vi imate sta naučiti. moguće su iznenadne nesuglasice, ali ce se sve brzo prevazici ukoliko partneri pokazu obostano duzno poštovanje, a tada će biti prisutan i stepen fizicke privlačnosti, pa i mogućnost braka, a trvenja ne moraju biti razlog za brigu osim ako jedan nije BANDOGLAV.

MARS U OSMOJ KUĆI

Sve ukazuje da vi možete doneti puno neprijatnosti vašem partneru. Time uticete na njega da osvesti neke podsvesne motivacije svojih postupaka ili predrasuda. U tom smislu cinicete sve da to iznesete na videlo sto se partneru uopste nece svideti. Vi ćete lako dopreti u psiholoske dubine partnera, a sitna bockanja u vezi njegovog ponasanja i drzanja će ga jednog trenutka nagoniti da se konacno odluci da promeni nešto kod sebe. Kontakt seksualne privlačnosti.

MARS U DEVETOJ KUĆI

Vi možete podstaci partnera u razmišljanju o načinu gledanja na život, kako bi osnazio argumente kojima nastupa. Cesto ćete propitivati partnera. Od njega očekujete jasne i definisane stavove. Ovo je spoj iskrene razmene gledista. može se desiti da vi budete podstrekac cestih putovanja vašeg partnera naterati ga u sfere religije ili neceg dalekog, možda inostranstva.

MARS U DESETOJ KUĆI

Stimulisite partnera kako bi ostvario svoje ciljeve u karijeri ili da ojaca svoj ugled. Susret koji govori o vasoj ocinskoj figuri prema partneru. Sve to govori da ćete mu postavljati zahteve, ali ćete ga i adekvatno nagraditi.

MARS U JEDANAESTOJ KUĆI

Vi i vas partner se možete druziti i bez nekog vidljivog razloga, Vi možete uticati na njega tako sto ćete ga hrabriti da preduzme korake u ostvarivanju njegovih ZAMISLI I CILJEVA. bićete jako zadovoljni kada vidite efekte svojih aktivnosti. PRIJATELJSKI GEST. ALI OKO NEKOG ZAJEDNICKOG CILJA ćete SE SUKOBLJAVATI.


MARS U DVANAESTOJ KUĆI
Vi lako možete ući u sustinu problema koje ima partner. Pomozite mu da ih osvesti kako bi se uspesnije borila u životu. Time ćete mu vi pomoći da prevaziđe sve njegove slabosti. Vi ste njegov andjeo cuvar sve dok ne postane samostalan i sposoban da se sam odbrani. POMOĆ U NEVOLJI. ALI PAZITE KAKO SE PONAŠATE DA VAŠ ODNOS NE PRERASTE U MRŽNJU.
izvor sa interneta Razbibriga

Čitaoci