20. sij 2013.

Merkur u Vodoliji - budi poseban, slobodan, budi samo svoj

 

Copyright © 2021 AVK. Sva prava zadržana

Natalni Merkur u Vodoliji              Nesputan vremenom i materijom, hrabar i neodmeren rušim sve tabue. Limiti ne postoje, jer nebo je granica.  Ja sam čista inspiracija što crpi nadahnuće iz Univerzuma. Ideja bezvremena, kristalna misao što traži otelotvorenje. Buntovnik  što prezire autoritete, revolucionar što ruši  prevazidjeno. Za mene ne postoji prošlost, jer satkan sam od budućnosti. Kreacija  zasnovana na ideji, inovacija ponikla iz originalnosti.


 
              Ja sam Alhemičar što misao materijalizuje. Mogu biti sve što poželim. Volim da se igram i eksperimentišem. Za mene su promene izazov.  Mogu biti glavni junak  u SF filmu, matematički ili ekektronski mag, naučnik istraživač,  muzički genije, borac za ljudska prava, astrolog,  pilot, ballerina, košarkaš,  maneken,  glumac, pisac , buntovnik, revolucionar,  pa i  kuglica u ruletu… Mogu biti sve što se zamisliti može.


  Veruj u sebe i svoje vizije (Merkur u Vodoliji). Oslobodi se stega, pusti misao da slobodno živi,  budi sve što poželiš. Budi poseban, slobodan, budi samo svoj.  


 Poznati sa Merkurom u VodolijiJennifer Aniston, Wolfgang Amadeus Mozart,Rihanna,Julien Courbet,Paris Hilton,,Oprah Winfrey
Cristiano Ronaldo, Justin Bieber, Bob Marley, George Harrison.Ashton Kutcher, Jim Carrey,Kate Moss, Jon Bon Jovi. Janis Joplin., Michael Jordan..........


Čitaoci