.

☰ MENU

Pretraži ovaj blog

2. velj 2014.

Merkur u Ribama- misli koje menjaju život




  Copyright © 2021 AVK. Sva prava zadržana


Kako da konstruktivno usmerimo energetski potencijal Merkura u Ribama? 


  • Čini se sasvim jednostavno, prodorom do spiritualnog nivoa u posebnom stanju svesti


 Naučno je poznato da ćelije našeg mozga koriste elektricitet da bi međusobno komunicirale. Posmatrajući skup elektriciteta svih ćelija, uočava se šablon po kome mozak emituje impulse ciklične, talasne prirode, tj. električne talase. U zavisnosti od frekvencije na kojoj pulsiraju talasi, izdvojeno je pet kategorija talasa od kojih svaka sa sobom nosi specifične karakteristike na naš um i telo.



Tranzitni Merkur u Ribama



U periodu tranzita Merkura kroz znak Riba  mozak je u Alfa  stanju svesti, koje nam dopusta da napravimo suptilnu interakciju sa potsvesšću. U tom stanju možemo napraviti svojevrsnu rekonekciju potsvesnih obrazaca,  koji se direktno reflektuju na realan život. Misao koja kreira stvarnost. Kako najlakše da promenimo svoje vibracije prema spoljnom svijetu da bismo privoleli zakon privlačenja da deluje u našu korist? Tajna je u delovanju na alfa nivou sviesti. Naučno je dokazano da kada naš mozak emituje alfa moždane talase, tada imamo otvoren pristup podsvesti da menjamo njene programe, rešavamo kreativne izazove, jača nam je intuicija, bolje učimo, pamtimo.


Za postizanje ciljeva koje sebi postavimo je često potrebno da promenimo stavove koji su upravljali našim životima, a to se prirodno postiže u alfa nivou. Tada su nam podjednako aktivne i leva i desna hemisfera mozga, a taj izbalansiran odnos je tajna uspeha. Tada nam je izražena intuicija, kreativnost, padaju nam na pamet razne ideje, više smo fokusirani na sebe nego na spoljne događaje, potpuno smo fizički i mentalno opušteni, ojačava se imuni sistem, nalazimo se u stanju prirodnog toka, imamo pojačano pamćenje i sposobnost učenja i razumevanja. Dok smo u alfa nivou, nemoguće je da budemo pod bilo kojom vrstom stresa ili da se brinemo i razmišljamo negativno.





Za intenzivnije postizanje alfa stanja svesti, može nam poslužiti kreativna vizuelizacija kombinovana sa  audio- vizuelneom stimulacijijom Kreativna vizuelizacija podrazumeva voljno i kontrolisano kreiranje pozitivnih slika u našem umu. Stvaranje jasne slike onoga što želimo i čemu težimo.  Vizuelizacija je most izmedju želja i ostvarenja. Pozitivne misli i osećanja će privući u život pozitivan razvoj dogadjaja, povesti nas put duhovnog i telesnog iscelenja. Sam proces se svodi na stvaralački proces unapredjenja psihosomatskog stanja. Pri tome misli i želje moraju biti u skladu sa duhovnim svetom u koji zaranjamo  i fokusirane na nas lično.

-  Verom i ljubavlju do unapredjenja života


 ARHIVA TEKSTOVA






Čitaoci