>

Pretraži ovaj blog

28. sij 2021.

Severni Mesečev Čvor u Biku - odnos prema vrednostima, novcu, moći

 

everni Mesečev čvor u Biku, Južni Mesečev čvor u Škorpiji



 
Severni Mesečev čvor u Biku, Južni Mesečev čvor u Škorpionu
 
U ovoj inkarnaciji osnovna lekcija koju osoba treba da savlada, predstavlja snaženje samopouzdanja, vera u lične vrednosti, kao i sposobnost da se oslanja na sopstvene mogućnosti. U detinjstvu i mladosti postoji strah od uspona i padova, emocionalne patnje i raznih vidova gubitaka, koji egzistira u potsvesti, zbog položaja Južnog Mesečevog čvora u Škorpionu.
 

 Tačka prekretnice u životu je trenutak kada prestane da se oslanja na druge i preuzme punu odgovornost na sebe, kroz visok nivo samostalnosti i samosvesti. Kroz sazrevanje, primorana je da izgradi nov sistem ličnih vrednosti, razvije svest o sopstvenim sposobnostima i ne retko brojnim talentima. Poseduje kreativnost, koju može ispoljiti na mnogo načina. Osnovni životni motiv je obezbediti sebi i bliskim osobama unutrašnji mir kroz sigurnost, stabilnost i što ugodniji život. Na listi prioriteta su porodične vrednosti, pouzdan partner, dobar poslovni položaj i natprosečna materijalna ostvarenost. 
 

 Poslovna posvećenost neće ugroziti sklonost ka hedonističkom stilu života, koji je suštinski osnovna težnja. Samopouzdanje , nezavisnost i doživljaj slobode su usko povezani sa svim što ima u svom posedu. Poseduje instinkt i snažnu volju da u svakom trenutku prepozna nove izvore zarade. Potrebno je da uspostavi ravnotežu izmedju materijalnih i duhovnih stremljenja, da bi na ispravan način sledila svoj Karmički put.

Srodni tekstovi:

  1.  Mesečevi čvorovi - Karmička komponenta koja otkriva odakle smo došli i kuda idemo
Uradite svoju NATALNU KARTU i saznajte gdeVami se nalazi Severni Mesečev Čvor, kao i sve ostale Planete i Svetla. Takodje će biti prikazani svi aspekti planeta, kao i Planetarne konfiguracije. Uživajte!
 
 

Čitaoci