.

☰ MENU

Pretraži ovaj blog

6. tra 2011.

Vladar seste kuce - posao. zdravlje


 


ŠESTA KUĆA HOROSKOPA

Šesta je jedna od kuća koja označava vrednosti, slična Devici i Merkuru, pa se tradicionalno vezuje za posao, zdravlje i pružanje usluga. Predstavlja moj stav prema zaposlenju i dali ću ga obavljati sa oduševljenjem ili će predstavljat imucenje. Kroz nju dobijam odgovore: hoće li mi posao omogućiti lepu karijeru i da li ću moći da zaradim? Trba da znate da ako horoskop ne ukaže da mogu da se kreativno izrazim, mogu uslediti zdravstveni problemi. Ova kuća pokazuje navike, zaposlenje i poslugu, hranu, dijetu i kućne ljubimce.


VLADAR ŠESTE U PRVOJ KUĆI

 ukazuje da posao koji radi da mu pruža zadovoljstvo, jer je pravi način na koji se ostvaruje kao ličnost. Ali sve zavisi od njegovog raspoloženja i volje. Ako se ne iskaže na poslu, može se odraziti na bolesti prihičke prirode. Problemi zdravlja ne bi trebalo da budu hronični. U harmoničnom izražaju, evo javnog radnika i nekoga koji voli da pomaže.


VLADAR ŠESTE U DRUGOJ KUĆI 

svoje vrednosti i talente će ispoljiti samo ukoliko radi ili pruža usluge. On mora da radi da bi zaradio. Moguć posao vezan matrijalne vrednosti, dijete, u zdravstvu ,itd. Zdravlje može biti povezano sa hedonizmom.


VLADAR ŠESTE U TREĆOJ KUĆI 

ukazuje na posao koji je vezan za medije, školu ili neko područje komunikacija ili saobraćaj, jer protežira kraća putovanja. A može i ukaže na pogodnost saradnje sa roðacima. Zdravlje može biti povezano s ekstremitetima i živcima.


VLADAR ŠESTE U ČETVRTOJ KUĆI

 ukazuje da je najbolje da posao radi u svojoj kuci. Ovaj čovek je ili velika vrednica ili lenština, zavisno od vrste aspekta vladara. U kuci može pisati, voditi knjigovodstvo, prodaju nekretnina. Ima kućne ljubimce. Dosta mirna osoba, pa ne bi trebalo očekivati značajnija oboljenja.

VLADAR ŠESTE U PETOJ KUĆI

 ukazuje da posao predstavlja zadovoljstvo jer mu omogućava da se kreativno izrazi. Neka stvara. bolje nego da protraći vreme na hobi. Moguće su sportske povrede.


VLADAR ŠESTE U ŠESTOJ KUĆI

 ukazuje na naglašene radne navike, da izgara na poslu. Ali mu je potrebno nešto da ga pokrene. U zavisnosti od okolnosti, može se desiti da se bavi privremenim poslovima zbog nepouzdanosti, a tada nastupaju zdravstveni problemi. Ima izražen smisao za ishranu. Prisutna je nervoza i alergije na različite lekove.

VLADAR ŠESTE U SEDMOJ KUĆI

 je javni radnik koji voli da radi posao koji privlači pažnju publike ili posao sa nekim: pravni posao, sklapanje ugovora, sporazuma, advokat za razvode. A moguće je i preplitanje posla i zdravlja. U zavisnosti od planete, moguće je i više brakova.


VLADAR ŠESTE U OSMOJ KUĆI

 ukazuje na opasnosti na poslu i neke prepreke ili bol koje će morati da proðe i prevaziðe. Nešto će mozda menjati u vezi posla ili zdravlja, a moguće je da u pitanju bude i neko istraživanje ili posao u banci. Zdravstveni problemi su mogući u vezi reproduktivnih organa. U neharmoničnim aspektima, seks u službi posla, manipulacija tudjim novcem.


VLADAR ŠESTE U DEVETOJ KUĆI

 je svetski putnik. Posao u inostranstvu, u vezi filozofije, književnosti, prava ili religije. To je neko ko idealizuje posao.

VLADAR ŠESTE U DESETOJ KUĆI 

obavlja posao kojim ujedno gradi karijeru, čemu i treba da teži. Ambiciozan radnik koji voli da obavlja dobro organizovane poslovi. Izdržava velike fizičke napore. Ima potencijal za obavljanje uloge vodje. Neka se pazi iscrpljivanja i prevelikog zapinjanja, obzirom da nije dobro raditi visokim intenzitetom u dužem periodu, zbog zdravlja. U neharmoničnim aspektima ta karijera može da mu uništi zdravlje.


VLADAR ŠESTE U JEDANAESTOJ KUĆI

 treba da obavlja posao vezan za širu zajednicu, znači, nikako samostalan, već da time postiže zajednièki cilj – da radi za nekoga. Posao neće sam naći, već je bolje da posreduju prijatelji. Poznata je po grupnim aktivnostima.


VLADAR ŠESTE U DVANAESTOJ KUĆI 

ukazuje na probleme oko obavljanja poslova, i zdravlja. Moguće je da ovaj čovek bude besposličar, ili rad u osami što je najbolja varijanta. Ali najbolje je iza scene, npr. kao umetnik. Verovatno ima skrivene i njoj nepoznate moći koje može iskoristiti u poslu sa kojim se bavi. Npr. istraživanja, posao bolničara, savetodavna delatnost.

ARHIVA TEKSTOVA  

 

Arhiva

Čitaoci