08.04.2011.

Vladar sedme kuce - brak, javnost


SEDMA KUĆA

Sedma kuca- Dsc vrh sedme kuce
Sedma kuca je kuca javnosti, otvorenog delovanja, javnog angazmana i partnerstava svake vrste. Pokazuje  kvalitete  koji su osobi  tesko prepoznatljivi a potrebni da bi nadogradnjom upotpunila svoju licnost. ASC obelezava licnost osobe, odnosno –JA koji se nalazi naspram sedme kuce- DSC. odnosno-TI. Sedma kuca pokazuje bracnog partnera, kvalitet braka,  poslovno partnerstvo,  razvod, ugovore, parnice, pogodbe, sporazume, sve poslove sa javnoscu i kako vas javnost prihvata. Tokom zivota kroz javne kontakte , osoba postaje kompletnija i spremna je da Dsc prihvati kao fuziju u partnerstvu ili javnom delovanju. Tada Dsc iz TI, prerasta u MI, jer je na pravi nacin uspela da se integrise u odnosima sa drugim ljudima. Ova kuca ukazuje na vas stav prema braku, na vaseg partnera, motive za ulazak u brak, njegov kvalitet , kao i na to koliko biste brakova mogli da imati. Takodje oznacava vase dede i. babe, kao i sve one ljude koji bi kao posrednici mogli delovati na vase ime.   Vezana je za zakonska pitanja, sporove, razvode, parnice, molbe, trgovinu, ugovore, poslovanje, biznis, transakcije, sklapanje poslova, udruživanja, sukobe. Ona pokazuje vase otvorene neprijatelje, vasu saradnju sa drugima, ili pak nedostatak saradnjeVLADAR SEDME U PRVOJ KUĆI   Ova osoba ima snaznu potrebu da se kroz brak ostvari kao kompletna osoba. Oseca zadovoljstvo u zajednickom zivotu i nerado ga se odrice. Bracni partner vremenom snazno utice na osobu, stvara se osecaj identifikacije. Osoba ce biti izabrana, odnosno, bracni partner ce je pronaci ma gde da je. Javno delovanje se namece kroz licni angazman. Ucesce u politici. Ako je vladar dobro aspektovan, pokusaj upliva javnih neprijatelja nece biti uspesni.

VLADAR SEDME U DRUGOJ KUĆI   Neophodno je da sa bracnim partnerom deli slican sistem vrednosti, kao i osecaj za estetiku. Moze zajedno sa partnerom ucestvovati u zaradi, ostvariti neophodnu materijalnu sigurnost. Brak ima stabilnost. Kod lose aspektovanog vladara, motiv partnera za ulazak u brak se moze zasnivati na materijalnoj koristi. Zarada kroz javno delovanje, gde iskazuje svoje talente.

VLADAR SEDME U TREĆOJ KUĆI  Ostvaruje dobru  komunikaciju sa bracnim partnerom koga krasi intelet , radoznalost i snalazljivost.. Lako se razumeju. Partnera pronalazi u najblizem okruzenju, kracim putovanjima ili se poznaju iz mladjih dana.. Javnosti se prikazije kroz intelektualne aktivnosti, novinarstvo, javno iskazanu rec, trgovinu.


VLADAR SEDME U ČETVRTOJ KUĆI  Bracni partner izuzetno ceni porodicne vrednosti i drustveno je pasivan.. Upoznavanje u rodnom kraju ili roditeljskoj kuci. Jedan od roditelja je dominantna licnost, pa osoba dugo odlaze brak (ili do njega ne dolazi), zbog osecaja sigurnosti u primarnoj porodici.Medju patnerima razlika u godinama moze biti znatna.

VLADAR SEDME U PETOJ KUĆI   Motiv za ulazak u brak je ljubav , zelja da se ostvari kao roditelj. Ipak, partneri bolje funkcionisu dok su u ljubavnoj vezi, nego u bracnoj zajednici. Mogucnost vanbracnih veza. Upoznaju se na mestima za zabavu, slavljima. U javnosti je omiljen i popularan. lako iskazuje svoju kreativnost.

VLADAR SEDME U ŠESTOJ KUĆI   Partner je na neki nacin u podredjenom polozaju. Moze biti bolesljiv ili kriti neku tajnu o sebi.Upoznaju se na radnom mestu ili na mestima koja se bave usluznim delatnostima. Osoba rado radi u grupi i odlican je saradnik. Poslovni kontak sa velikim brojem ljudi. Skromnost, povucenost

VLADAR SEDME U SEDMOJ KUĆI  Za ulazak u brak ima veliku motivaciju. Partner poseduje jaku licnost i uglavnom je dominantan u njihovom odnosu. Donosi vecinu odluka sam u ime oba partnera. Mogucnost vise brakova, ako vladar nije harmonican. Podrska javnosti, politicki angazman, pravni poslovi.

VLADAR SEDME U OSMOJ KUĆI  U brak se ulazi zbog izrazene seksualne privlacnosti i osecanja strasti. Od partnera se ocekuje finansijska  stabilnost i podrska. Moze ocekivati da brak u jednom periodu bude u velikoj krizi. Transformacija partnera kroz brak. Osoba se bavi  javnim poslom u kome je neophodna podrska drugih. Politicar, bankar, agencije za posredovanje.

VLADAR SEDME U DEVETOJ KUĆI   Moguc je brak sa strancem ili osobom koja kroz putovanja ima stalne kontakte sa inostranstvom. Postoje razlike u verskoj ili etnickoj pripadnosti. Patner je  intelektualac. Moze ga upoznati na mestima vezanim za visoko skolstvo. Osoba svoje ideale i filozofske stavove javno ispoljava. Brojna putovanja u inostranstvo.


VLADAR SEDME U DESETOJ KUĆI   Brak donosi uspon u drustvenom statusu osobe i visoko je vrednovan od javnosti. Ako su aspekti vladara harmonicni, uspesan brak kroz uspesnog partnera. Osoba je predodredjena za javni uspeh. Posao na odgovornom rukovodecem mestu.


VLADAR SEDME U JEDANAESTOJ KUĆI  teznja za visokim stupnjem licne slobode i nezavinosti. Ulazi u brak koji ne pociva na konvencionalnim osnovama. Sa bracnim partnerom ostvaruje blizak, prijateljski odnos, koji se zadrzava posle eventualnog razlaza. Partner moze biti razveden i imati decu iz prethodnog braka. Javno se angazuje oko socijalnih i humanitarnih poslova.

VLADAR SEDME U DVANAESTOJ KUĆI  Osoba nema jasne ideje o braku i samom bracnom partneru. Obicno je brak karmicki opterecen., odnosno tesko ili nikako se  ne moze  ostvariti. Tajne ljubavne veze sa osobom u braku.. Javno ispoljavanje je moguce samo iz senke, kao potpora drugoj osobi koja ce se eksponirati. Povucenost.

 Dopada ti se tekst? Podeli ga sa prijateljima!

 


ARHIVA TEKSTOVA                                      


TEKSTOVI NA TEMU LJUBAVI 

 

Arhiva

Čitaoci