.

☰ MENU

Pretraži ovaj blog

8. tra 2011.

Vladar sedme kuce - brak, javnost

 

SEDMA KUĆA HOROSKOPA

Copyright © 2021 AVK. Sva prava zadržana

DESCENDENT

 Kroz sedmu kuću horoskopa se reflektuju  javnost, otvoreno delovanje, javni angažman i partnerstva svake vrste. Pokazuje  kvalitete  koji su osobi  teško prepoznatljivi a potrebni da bi nadogradnjom upotpunila svoju ličnost.  
 
Kroz Ascendent  se reflektuje ličnost osobe, odnosno "JA", koji se nalazi naspram sedme kuce- DSC. odnosno "TI". Sedma kuća simboliše bračnog partnera, kvalitet braka,  poslovno partnerstvo,  razvod, ugovore, parnice, pogodbe, sporazume, sve poslove sa javnošću i kako vas javnost prihvata. Tokom života kroz javne kontakte i partnerske odnose , osoba postaje kompletnija i spremna je da osobine  Descendenta prihvati kao deo sebe. Tada Descendent iz "TI", prerasta u "MI", jer je na pravi način uspela da se integriše u odnosima sa drugim ljudima. 
 
Ova kuća ukazuje na vaš stav prema braku, na vašeg partnera, motive za ulazak u brak, njegov kvalitet , kao i na to, koliko bi ste brakova mogli da imate. Takodje označava vaše dede i. babe, kao i sve one ljude koji bi kao posrednici mogli delovati u vaše ime.   Vezana je za zakonska pitanja, sporove, razvode, parnice, molbe, trgovinu, ugovore, poslovanje, biznis, transakcije, sklapanje poslova, udruživanja, sukobe. Ona pokazuje vaše otvorene neprijatelje, vašu saradnju sa drugima, ili pak nedostatak saradnje


VLADAR SEDME U PRVOJ KUĆI 

  Ova osoba ima snažnu potrebu da se ostvari kroz brak, jer se jedino tako oseća kompletnom.. Oseća zadovoljstvo u zajedničkom životu i nerado ga se odriče. Bračni partner vremenom snažno utiče na nju, te se stvara snažan osecaj identifikacije. Osoba će biti izabrana, odnosno, bračni partner će je pronaći, ma gde da je. Javno delovanje se nameće kroz lični angazman. Učešce u politici. Ako je vladar dobro aspektovan, pokušaj upliva javnih neprijatelja neće biti uspešni.

VLADAR SEDME U DRUGOJ KUĆI

   Neophodno je da sa bračnim partnerom deli sličan sistem vrednosti, kao i osećaj za estetiku. Može zajedno sa partnerom učestvovati u zaradi, sticanju materijalnih dobara generalno. Brak ima stabilnost. Kod loše aspektovanog vladara, motiv partnera za ulazak u brak se može zasnivati na materijalnoj koristi. Zarada kroz javno delovanje, gde iskazuje svoje talente.

VLADAR SEDME U TREĆOJ  KUĆI

Ostvaruje dobru  komunikaciju sa bračnim partnerom koga krasi intelekt , radoznalost i snalažljivost.. Lako se razumeju. Partnera pronalazi u najbližem okruženju, kraćim putovanjima ili se poznaju iz mladjih dana.. Javnosti se prikazije kroz intelektualne aktivnosti, novinarstvo, javno iskazanu reč, trgovinu.

VLADAR SEDME U ČETVRTOJ KUĆI 

 Bračni partner izuzetno ceni porodične vrednosti i društveno je pasivan.. Upoznavanje u rodnom kraju ili roditeljskoj kući. Jedan od roditelja je dominantna ličnost, pa osoba dugo odlaze brak (ili do njega ne dolazi), zbog osećaja sigurnosti u primarnoj porodici. Medju patnerima razlika u godinama može biti znatna.

VLADAR SEDME U PETOJ KUĆI  

 Motiv za ulazak u brak je ljubav , želja da se ostvari kao roditelj. Ipak, partneri bolje funkcionisu dok su u ljubavnoj vezi, nego u bračnoj zajednici. Mogućnost vanbračnih veza. Upoznaju se na mestima za zabavu, slavljima. U javnosti je omiljen i popularan. lako iskazuje svoju kreativnost.

VLADAR SEDME U ŠESTOJ KUĆI  

 Partner je na neki način u podredjenom položaju. Može biti bolešljiv ili kriti neku tajnu o sebi. Upoznaju se na radnom mestu ili na mestima na kojima se obavljaju uslužne delatnosti. Osoba rado radi u grupi i odličan je saradnik. Poslovni kontak sa velikim brojem ljudi. Skromnost, povučenost

VLADAR SEDME U SEDMOJ KUĆI 

 
 Za ulazak u brak ima veliku motivaciju. Partner poseduje jaku ličnost i uglavnom je dominantan u njihovom odnosu. Donosi većinu odluka sam u ime oba partnera. Mogućnost više brakova, ako vladar nije harmoničan. Podrška javnosti, politički angazman, pravni poslovi.

VLADAR SEDME U OSMOJ KUĆI 

 U brak se ulazi zbog izražene seksualne privlačnosti i osecanja strasti. Od partnera se očekuje finansijska  stabilnost i podrška. Može se očekivati da brak u jednom periodu bude u velikoj krizi. Transformacija partnera kroz brak. Osoba se bavi  javnim poslom u kome je neophodna podrška drugih. Političar, bankar, agencije za posredovanje.

VLADAR SEDME U DEVETOJ KUĆI   

Moguć je brak sa strancem ili osobom koja kroz poslovanje, ima stalne kontakte sa inostranstvom. Postoje razlike u verskoj ili etnickoj pripadnosti. Patner je  intelektualac. Može ga upoznati na mestima vezanim za visoko školstvo. Osoba svoje ideale i filozofske stavove javno ispoljava. Brojna putovanja u inostranstvo.

VLADAR SEDME U DESETOJ KUĆI

   Brak donosi usponu društvenog statusa osobe i visoko je vrednovan od javnosti. Ako su aspekti vladara harmonični, uspešan brak kroz uspešnog partnera. Osoba je predodredjena za javni uspeh. Posao na odgovornom rukovodećem mestu.

VLADAR SEDME U JEDANAESTOJ KUĆI 

 Težnja za visokim stupnjem lične slobode i nezavinosti. Ulazi u brak koji ne počiva na konvencionalnim osnovama. Sa bračnim partnerom ostvaruje blizak, prijateljski odnos, koji se opstaje posle eventualnog razlaza. Partner može biti prethodno razveden i imati decu iz prethodnog braka. Javno se angažuje oko socijalnih i humanitarnih poslova.

VLADAR SEDME U DVANAESTOJ KUĆI

Osoba nema jasne ideje o braku i samom bračnom partneru. Obično je brak snažno karmički opterecen., odnosno teško ili nikako se  ne može  ostvariti. Tajne ljubavne veze sa osobom koja je već u braku.. Javno ispoljavanje je moguće samo iz senke, kao potpora drugoj osobi koja će se eksponirati. Povučenost, rad u osami ili nekoj vrsti izolacije.

ARHIVA TEKSTOVA                                      



TEKSTOVI NA TEMU LJUBAVI


Arhiva

Čitaoci