06.04.2011.

Vladar pete kuce - ljubav, deca


PETA KUĆA - NAJVEĆA ZADOVOLJSTVA
Peta kuca je vatrena kuca zivota i kroz nju ga slavimo.  Pridajemo joj veliki znacaj jer njene energije odredjuju koliko cemo imati zadovoljsva u zivotu, koliko smo sposobni da uzivamo u ljubavi , kojim intenzitetom i na koji nacin je pruzamo drugima. Nesebicna Lavovska ljubav kojom se voli iskreno i nesebicno. Njom je predisponirano sve ono sto moze ispuniti srce,  emocije, zadovoljstva, deca. kreativnost, originalnost, sport. Ona je pokazatelj  kojim intenzitetom dozivljavamo zivot kroz radost, jer veca je radost pruzati nego davati, pa i ljubav. Kroz nju dajete oduska srcu, jer sve je cista emocija. Kroz petu kucu se zabavljate, uzivate u hobijima, spekulacijama, odmoru.. Sva mesta za zabavu i razbibrigu su prikazana njom.  Ona ce pokazati i koliko vas sreca prati tokom zivota.


VLADAR PETE U PRVOJ KUĆI   Osoba se ostvaruje kroz ljubav  i kreativnost. Obasuta je ljubavlju jer je kao magnet privlaci k’ sebi. Pri tome licni osecaj da zavredjuje ljubav., oplemenjuje osobu da sa vise strasti pruza ljubav drugima. Kreativna je i sposobna da to pokaze. Ljubav prema deci je velika i obostrana. Nekada pretera, pa se deca previse identifikuju sa njom. Prati je dobra sreca, ako je vladar harmonican.

VLADAR PETE U DRUGOJ KUĆI  Ovim polozajem su ujedinjeni kreativnost i talenti, tako da se od osobe mogu ocekivati vrhunski umetnicki dometi. Vlada scenom, jer zna da je primecena i voljena. Gluma. muzika..Ima smisla da svoje sposobnosti i nadarenosti materijalizuje, unovci. Dobro se oseca kada je materijalno obezbedjena., jer je tek tada slobodna da uziva u ljubavi. Dobitci na srecu i kroz spekulacije.

VLADAR PETE U TREĆOJ KUĆI  Ona svoju kreativnost najbolje ispunjava kroz komunikaciju verbalnu i pismenu, svojim glasom. Otud najvise pesnika, pisaca, pevaca sa ovakvim polozajem. Strast prema ucenju. Graciozno se krece, talenat za balet. Stalno u pokretu, voli putovanja, uziva u voznji i dobrim kolima. Deca su joj ineligentna i spretna. Ima dobru komunikaciju sa njima.

VLADAR PETE U ČETVRTOJ KUĆI   Najvise uziva u okrilju svog doma sa porodicom na okupu. Ljubav prema domovini, roditeljima. Zivotni prostor joj je lepo uredjen, provodi dosta vremena u njemu. Kreativno se najbolje uzrazava upravo boraveci u svom zivotnom prostoru. Pise, slika.. Moze biti stilista za enterijer, a nije joj strano ni bavljenje nekretninama. Retko rado odlazi da zivi u inostranstvu.

VLADAR PETE U PETOJ KUĆI   Kreativnost je ovde izrazena i okrenuta ka scenskom nastupu. Trazi odobravanje, paznju, aplauze. Pozorisni glumac, baletski igrac, sportista pevac…Postoji doza nestalnosti u ljubavi, jer zaljubljena je u ljubav. Uvek bi vise..Brojne ljubavi, brak manje stabilan. Voli decu i od vladara zavisi za koliko se dece odluci. Iskusava srecu, rado se oproba u kocki.

VLADAR PETE U ŠESTOJ KUĆI  Voli da radi, ako radi ono sto voli. Ume dobro  da organizuje sve sto je vezano za petu kucu. Rad sa decom, organizacija umetnickih nastupa, koncerata, izlozbi. Ucestvuje u grupnim sportovima.. Ljubav srece na radnom mestu. Deca su vredna pedantna i odgovorna.

VLADAR PETE U SEDMOJ KUĆI  U brak ulazi iz ljubavi prema partneru. Moze se desiti da se dete zacne tokom veze, pa je to pozuruje da udje u brak. Deca se sjajno drustveno realizuju. Njena kreativnost mora postati predmet javnog interesovanja.


VLADAR PETE U OSMOJ KUĆI  Osnovni pokretac joj je strast! Seksualnost je jaka, cesto neumerena. Preplicu se strast. ljibav i ljubomora. Zelja za posedovanjem u ljubavi, ali i novca . Hrabra je, lako se upusta u spekulacije, ciji ishod je nepredvidiv. Voli da zivi sa dozom opasnosti. Opasnost vezana za decu.

VLADAR PETE U DEVETOJ KUĆI   Ona slavi zivot kroz ljubav, uzdize je na najvisi pijedestal. Ljubav je ideal kome stremi.  Voli da putuje daleko od svog mesta rodjenja, privlace je strane kulture. Ljubav prema  pravu, filozofiji, religiji, moze biti dobar sportista i trener. Voli da poducava decu.  Deca su dobro vaspitana,  volece da uce.


VLADAR PETE U DESETOJ KUĆI   Ovo je prica kada se ljubav pretoci u karijeru. Na najnizem nivou moze biti “prodavac ljubavi”. Najcesce, ako je ambicija doboljno jaka, ukazuje na slavu koja prati umetnicku karijeru. Lako uspesan sportista ili umetnik. U ljubavi se zadovoljava samo najboljim,  potrebno je da ljubavni partner bude uspesan. Deca imaju predispozicije za poslovni uspeh.

VLADAR PETE U JEDANAESTOJ KUĆI  Ova osoba najbolje spaja potrebu da voli i bude voljena. Poseduje veliki energetski naboj,. Inovativna je,  nekonvecionalna u kreativnom ispoljavanju i ljubavi. Izrazito drustvena, voli da se zabavlja sa prijateljima. Talasa od prijateljstva do ljubavi i obrnuto. Sklona je hazardu. Deca su drustvena i lako se javno ispoljavaju.


VLADAR PETE U DVANAESTOJ KUĆI   Idealizuje ljubav i partnera, a da joj nije sasvim jasno sta na tom polju zeli. Ume da krije osecanja,  cesto joj se desavaju tajne ljubavi. Ne ume da osvesti nacin kako da se emocionalno realizuje. Ako je vladar neharmonicno postavljn, preti mogucnost gubitka svega sta voli.Dopada ti se tekst? Podeli ga sa prijateljima!

 ARHIVA TEKSTOVA  

VLADARI  KUĆA PO KUĆAMA     


                             LJUBAV I SEKSUALNOST


DRUGE TEME - ARHIVA TEKSTOVAArhiva

Čitaoci