Pretraži ovaj blog

21. ruj 2022.

Tranzitna Venera u Vagi- uticaj na ljubavna i poslovna partnerstva




Venera u vagi, tranzit venere u vagi

Venera u vagi - tranzitna Venera u Vagi

Tokom tranzita Venere kroz znak Vage, utihnu sukobi, lјudi teže miru i harmoniji u odnosima, rado sedaju za pregovarački sto i pokušavaju da mirno reše sukobe. Postaju tolerantniji prema osećanjima i želјama drugih lјudi, bolјe razumeju motive svojih postupaka, pa pokazuju mirolјubivost, lakše prave kompromise, a u slučaju neslaganja traže pomirenje kako bi održali dobre odnose. Do izražaja dolazi želјa za komunikacijom na duhovnoj osnovi, želјa za pronalaženjem razumevanja kod sagovornika.


Tranzitna Venera u Vagi, uticaj na ljubav


U ovom periodu se posebno cene senzibilnost, delikatnost, takt, diplomatija. Novo poznanstvo može ukazivati ili na mogućnost poslovnog partnerstva, na početak veze koja može dovesti do braka ili  da je na pomolu novo prijateljstvo. U ovom trenutku mogu se dobiti predlozi za saradnju, zajedničke aktivnosti, uspešno okončati dogovori, zaklјučiti sporazumi. Kako lјudi tokom ovog tranzita imaju tendenciju da budu u društvu , pozorištima i koncertnim salama neće nedostajati gledalaca.


Dobar period za prezentacije, društvene događaje, bilo kakve događaje vezane za visoku umetnost, modu, modeling. Ljudi rado troše novac na zadovolјstva i lepe stvari. Istovremeno, priliv novca moguć jei zahvalјujući braku ili poslovnom partneru. U sferi lјubavnih odnosa takođe dolazi do pobolјšanja. Ljubavni par se može odlučiti na zajednički život, brak. Ovo je veoma povolјno vreme za veridbu, svadbene proslave ili druge proslave. Brak zaklјučen u ovom trenutku obećava da će biti harmoničan.


Tranzitna Venera u Vagi u napitem aspektima sa Natalnim planetama


U slučaju da preovladavaju napeti aspekti Venere sa malefičnim planetama (Mars, Saturn, Uran, Neptun, Pluton) u tranzitu  , ovaj period može doneti nesporazume, nedoslednosti, nesporazume u partnerskim odnosima, pa čak i krize. Postoji tendencija , licemerju, nedostatku takta i diplomatije. Tendencija materijalnih gubitaka zbog partnera, ili obrnuto - verovatnoća uvlačenja partnera u  transakcije koje će na kraju doneti gubitke. Bolјe je u ovom periodu ne sedeti za pregovaračkim stolom, ne sklapati poslove, ne donositi odluke o zajedničkim poslovima sa partnerom. Produktivan dijalog može da ometa nestabilno emocionalno stanje sagovornika, pristrasnost, nepoverenje, mada je moguća i namerna obmana ili prevara.


Postoji opasnost da postanete protagonista  tračeva. Često  razdražlјivost, nezadovolјstvo partnerom i kvalitetom odnosa sa njim, što može dovesti do prelјube. Veze koje se sklope pri napetim aspektima tranzitne Venere sa malefičnim planetama u najbolјem slučaju obećavaju razočarenje, ako ne i patnju i mentalne traume.

ARHIVA TEKSTOVA


Čitaoci