.

☰ MENU

Pretraži ovaj blog

6. ožu 2011.

Neaspektovane planete

    NEASPEKTOVANO  SUNCE ukazuje da se osoba razlikuje od drugih ljudi. Moze odabrati da radi sta god zeli, da se ponasa kako zeli, jer uslovno nema nicegasto bi je sprecavalo u tome. Dosta toga joj relativno lako polazi za rukom. Ovoje pokazatelj nesputane individualnosti, zato mora da pazi da ne pretera, jer se obicno obije o glavu!

   NEASPEKTOVAN  MESEC ukazuje da coveku emocije ne stoje na putu realizacije, jer osoba nema emocijalnih trauma i frustriranosti. Nema ogranicavajucih  faktora koji je koče u jasnom razmisljanju, da ispolji ljubav, naklonost. Nema nistraha da neće mozda uspeti. Verovatno ce lako moci da se iskaze na nekom polju. Ali kada covek nema emocija on gubi istinski odnos sa drugim ljudima.


    NEASPEKTOVAN  MERCUR ukazuje na nesputanosti uma, da osoba moze da se postavi iznad trenutne situacije, da deluje nezavisno od objektivnih okolnosti, da razmislja hladnokrvno, mudro i racionalno.  Znači da nema ničega sto bi vas sprecilo na tom putu, ali nema ni dodirnih intelektualnih tačaka. Moracete da
nadje neki ventil jer svojim pridikama, aktivnostima ili "čačkanjem" mozete dovesti druge u situaci je da "eksplodiraju".*


   NEASPEKTOVANA  VENERA moze da se ispoljii tako da osoba moze da tezi ostvarenju svojih ciljeva bez ikakve potrebe za ljubavlju, izolovana i samozadovoljna - cist materijalista.  S druge strane mozda ce osećati konstantnu potrebu da dobija ljubav i naklonost,  bez obzira koliko pruza. Zato ce se mozda cesto osecati nevoljenom i nezeljenom od strane partnera. Sve ce uciniti da postigne to sto je naumila , ne prezajuci ni pred cim. Ovo ne mesati s hrabroscu.


    NEASPEKTOVAN  MARS ukazuje da osoba  sagoreva u svemu sto naumi, prosto zastrasuje druge svojim intenzitetom akcija ili zelja. Neumorna, predna, radna, fanatik, dosledna u poslu. Mora paziti da partnere previse ne tera i ne ocekuje od njih.  Da li znate da stanete ? Pa zastanite malo?!


    NEASPEKTOVAN JUPITER ukazuje da osoba ima vlastita moralna, filozofska uverenja i mentalne predstave, svoju zivotnu filozofiju. Zato drugima deluje nekonvencionalno jer joj nije stalo do misljenja drugih. Ovo je nagrada, ostavljeno vam je da se razvijate onako kako mislite da je najbolje. Ali ako se ovo lose koristi, moze dovesti do puno ekscesa.


     NEASPEKTOVANI  SATURN moze postati preterano strog u zahtevima koje postavlja pojedincu ,  tera vas da se puno trudite  pa cak ni tada nista za njega nece biti dovoljno dobro. Zato  moze biti toliko samodisciplinovana da prosto ne oseti zivot niti zadovoljstvo zivota, jer sve svodi na duznost. Ako je vec opterecen drugim stvarima ovo ce biti velika teskoca, medjutim kod malo laksih slucajeva, to ce biti korisno. Znajte da Saturnu NIKO ne moze pobeci jer je tu da coveka neprestano poziva na duznost


    NEASPEKTOVANI  URAN ispoljava svoje dejstvo u sferi nesvesnog. Nema tu kontrole, jednostavno desi se, javi se, ali posle tog vise nikada nece biti isto!Uran ce omoguciti da osoba  u nekom zivotnom trenutku istakne svoje razlici tosti ili posebnosti u odnosu na druge, da se istakne.


    NEASPEKTOVANI NEPTUN ukazuje da osoba moze razviti umetnicke sposobnosti, kreativnost ili duhovnost, neopterecen sa strane. Ako to neguje, moze done ti cak i slavu ali i da nesvesno ode u "ponor" svojih zabluda.


    NEASPEKTOVANI  PLUTON kao planeta preobrazaja, transformacije stavova, pokazuje da osoba moze da se izdigne iznad mase, da bude ona na koju se moze  racunati, ali tek u drugom delu zivota, kada osvesti sve ono sto ju je kocilo,  sto je drzala u najvecoj tajnosti.


Arhiva

Čitaoci