.

☰ MENU

Pretraži ovaj blog

11. ožu 2011.

Numerologija - karma vašeg broja - prošla inkarnacija


Uređenost Univerzuma kroz datum i  rođenja nam donosi određene energije u ovom životu, koje su uslovljene prethodnom inkarnacijom. Naš lični broj, daje nam generalne naznake, koja karmička opterećenja nosimo iz prošlog života i na koji način ćemo se u ovoj inkarnaciji "odužiti" . Da bi izračunali svij lični broj, navešću primer :

1 - Osoba rođena 22.12. 1979:
2+2=4 ; 1+2=3 ; 1+9+7+9=26  2+6=8
Saberemo broj datuma i meseca: 4+3=7 ;saberemo dobijeni broj sa zbirnim brojem godine rođenja :
7+8=15 1+5= 6  Kombinacija brojeva koje tražimo u tekstu je 7 8 6 pod nazivom ŠESTICE


JEDINICE

Sve jedinice u ovom životu nesvesno uzimaju energiju, ali, znaju i da daju. Sve to rade potpuno podsvesno. Kada bi bili svesni da to mogu da urade, mnogi od njih bi samo davali energiju, upravo zbog karme iz prošlih života.
Sve jedinice su bile vladari ili na nekim važnim državnim funkcijama u jednom od života koji je važan za sadašnji život.

Numerologija - karmički broj 191


Kod vas je važan prošli život. On ima najviše uticaja u vašem sadašnjem životu. Živeli ste u Francuskoj. Bili ste član visokog plemstva, vrlo blizak dvoru. Ubijeni ste na giljotini u Buržoaskoj revoluciji. Vaše ćelije sećanja na neki način pamte to vreme, te sada imate problem sa egom. Uvek dugo razmišljate praveći planove, šta bi bilo kad bi bilo, sve do cepidlačenja. Nemate mnogo poverenja i zato ste se učaurili ne dozvoljavajući nikome da prodre u vaše misli i tajne.
U sledećem životu bićete neka vrsta poreznika. Tada će vam biti dato da se potpuno očistite i da skinete celokupnu karmu sa svoje duše.

Numerologija - karmički broj 281



Jedan od prošlih, a važnih života odigrao se u Francuskoj. Bili ste vodeći kardinal. Bavili ste se spletkarenjem u sopstvenu korist i za uvećanje svog materijalnog dobra. Duhovno ste vrlo prljavo živeli. Da bi vam stali na put, vaši najbliži saradnici su vas otrovali. Umrli ste u vrlo teškim i bolnim mukama. U ovom životu imate strah od nepoznatog i koliko god da se trudite, životne situacije se dešavaju sudbinski. Zato toliko i razmišljate pre nego što donesete konačnu odluku.
Sledeći život biće život iskupljenja. Ponovo ćete biti sveštenik u katoličkoj veri. Biće vam dato da poučeni prošlim životima zaista napravite potpuno iskupljenje duše, da biste mogli da odete na bolje i više nivoe postojanja.

Numerologija - karmički broj 371



Od mnogih prošlih života, važan život za vaš sadašnji, bio je u Rusiji. Bili ste brat velikog kneza koji je tlačio i iscrpljivao svoje podanike. Niste mogli mirno sve to da posmatrate i koristili ste svaku priliku da savetujete brata da bude drugačiji. Govorili ste mu o duhovnosti, o zakonu setve i žetve. Upozoravali ste ga na mogućnost da to sve može jednom da mu se vrati u mnogo gorem obliku. Zli knez, vaš brat vas baca u tamnicu. Posle dugog tamnovanja, naređuje da vas mučki ubiju dok ste bili u molitvi.
Posledica koju ste dobili u ovom životu je da razmišljajući teže donosite odluke. Dobili ste dar velike intuicije. Vaše sećanje koga niste svesni daje vam dobrotu i želju da svima pomognete.
U sledećem životu ćete biti nagrađeni za sve pretrpljeno i bićete vlasnik velike korporacije. Savet numerologa vam je da ovaj život provedete više u duhovnom, a manje u materijalnom svetu.



Numerologija - karmički broj 461



Za ovaj život važan je vaš poslednji život koji ste proživeli u Americi. Bili ste veliki general. Mnogo ste okrvavili ruke uništavajući nevine. Kao nagradu dobili ste da budete guverner nekog kantona. Napravili ste grešku, jer ste svog zamenika obučili svemu što znate, ali i nečovečnosti. Jednog momenta, kada je dovoljno ojačao, ubio vas je zbog vlasti.
U ovom životu dato vam je da naučite da birate prijatelje i saradnike. Takođe, nosite tešku porodičnu karmu da biste se što pre očistili. Vi ste sada veoma šarmantna osoba, što vam je upravo dato ne kao lepota, već kao iskušenje.
U sledećem životu bićete misionar. Kroz ovaj život i sledeći vam je dat kao iskupljenje za sve što ste nekada loše činili.


Numerologija - karmički broj 551



Vama je za ovaj život, važan život koji ste živeli u Kini. Bili ste vladar jedne pokrajine. Bili ste slobodnih verskih ubeđenja, trudeći se da i malom, siromašnom čoveku približite veru do njegove moći saznanja. Upravo zbog takvih ubeđenja vi ste ubijeni od strane vladarske dinastije tog doba.
U ovom životu, takođe vam je data moć pisanja i komunikacije koju bi trebalo da iskoristite za dobrobit čovečanstva. Sada takođe težite ka promenama i putovanjima.
Sledeći život vam donosi zanimanje novinara – istraživača. Živećete ponovo u Srbiji.

Numerologija - karmički broj 641



Važan prošli život za vas je bio u Italiji. Bili ste nadobudni plemić koji je nemilosrdno ubijao svoje podanike. Takođe ste bili jedan od najvećih zavodnika svog vremena. Ne moram da napomenem da ste bili muškarac, koji je morao svaku lepu devicu da uzme prvi. Ubila vas je upravo jedna od devica koja je radije htela smrt nego da izneveri budućeg supružnika.
U ovom životu ne bi trebalo da živite u mestu svog rođenja, a ako se ipak odlučite na to, život vam nimalo neće biti lak.
U sledećem životu bićete političar. Ukoliko ne promenite svoje nazore, poučeni ovim životom, takođe ćete biti ubijeni u atentatu.


Numerologija - karmički broj 731



Jedan od prošlih života koji vam je vrlo važan u ovom životu, proveli ste živeći u Italiji. Bili ste izuzetno lepa žena. Tadašnja vaša plava krv prelepe princeze nije mogla da vam da smirenje uz jednog muškarca. Imali ste mnogo ljubavnika. Kada vas više nisu interesovali, ne samo što ste ih odbacivali, već ste mnoge slali daleko od vas. Mnogi se nisu vratili, jer su usput ginuli. Jedan od njih vas je mnogo voleo. Shvativši da ga čeka ista sudbina kao i druge, ubio vas je tako što vas je udavio sopstvenim rukama.
U ovom životu, pored intuicije koju imate, dato vam je da pomažete drugima, a pitanje je koliko ćete vi biti u stanju da to odradite.
Sledeći život vam je namenio veliko iskupljenje time što ćete biti sveštenik, propovedajući veru na mnogim mestima gde je teško doći običnim prevoznim sredstvima.

Numerologija - karmički broj 821



Jedan od prošlih važnih života živeli ste u Rusiji. Bili ste vladar – vojskovođa. Trudili ste se da budete pravedni kako prema porodici, tako i prema potčinjenima. Narod vas je voleo. Ubijeni ste u zaveri koju je organizovao vaš rođeni brat, da bi se domogao vašeg čina.

U ovom životu dobili ste slobodnu volju da birate životnu stazu. Probajte da je iskoristite na najbolji mogući način, jer vam u tome pomaže moć vašeg šestog čula.
Vaš sledeći život biće takođe u Rusiji. Ponovo ćete biti predsednik države.

Numerologija - karmički broj 911



Za vas važan život koji ste živeli bio je u Srbiji. To je bilo vreme Kosovskog boja. Bili ste jedan od knezova koji je bio vrlo ratoboran i voleo svoju zemlju iznad svega. Sve ste žrtvovali da bi Srbija bila slobodna. Izdajom jataka ubijeni ste u poznatoj Seči kneževa. Zbog toga ste u ovom životu nepoverljivi i zatvoreni prema vašoj okolini. Imaćete problem sa srcem i leđima, jer ćelije sećanja nose to breme.
U sledećem životu živećete u velikoj evropskoj zemlji i bićete veliki reformator. Ostaćete slavni i mnogo vekova posle smrti.


DVOJKE

Sve dvojke u prošlom životu bile su istraživači ili su se bavile nekom vrstom magije. U ovom životu ostala im je moć šestog čula. Znamo da samo životinje imaju šesto čulo, da su ga ljudi odavno izgubili. Vi ste jedan od retkih srećnika ili srećnica kojima je ova moć darovana. Jednim delom svoga bića nosite sećanja na te živote, iako to ne umete da objasnite, a još manje da shvatite.

Numerologija - karmički broj 112


Jedan od vaših važnih života, živeli ste u Americi. Bili ste pionir u istraživanju zlatne rude. Krenuli ste da kopate zlato znajući da ćete imati uspeha. To se ispostavilo kao velika istina i vi ste se vrlo brzo obogatili. Bili ste jedan od graditelja prve železnice kroz Ameriku. Iako ste bili istraživač, nažalost život ste završili kao kockar na ivici bede. U sadašnjem životu previše analizirate po sistemu šta bi bilo kad bi bilo, da često idete do cepidlačenja.
U sledećem životu bićete poznati pisac fantastike. Imaćete plodan život i bićete veoma popularni.

Numerologija - karmički broj 292


Poslednji vaš važan život proživeli ste u Italiji. Bili ste žena koja je bila izuzetno lepa. Nažalost, spalili su vas na lomači zbog veštičarenja. Zaista ste bili zla veštica i uništavali ste stoku seljacima. To ste sve radili, jer vam nije bila uzvraćena ljubav lepog seoskog momka.
U ovom životu ste dobili duplu moć šestog čula, kao i moć predosećaja. Vi naprosto i sada imate deo moći koju ste imali u tom važnom prošlom životu. Sada nemate visoku temperaturu i organizam se ne brani od bolesti. Zatvorenost za druge ljude vam je data kao odbrana od loših događanja.
Sledeći život bićete ponovo žena i bićete poznati lekar za dušu. Upravo ćete iskoristiti sva znanja iz prošlih života.

Numerologija - karmički broj 382


                        Za vaš sadašnji život najvažniji je vaš prošli život. Živeli ste u Srednjem veku na tlu današnje Afrike. Bavili ste se istraživanjem okultnih nauka. Bili ste vidoviti i imali ste određeni zadatak za to doba u kome ste živeli. Do ispunjenja zadatka nije došlo, jer vam je bilo važnije da vladate svojim plemenom. Bili ste najbogatija osoba ne samo u plemenu, već i na mnogo većoj teritoriji. Iako ste zgrtali bogatstvo, umrli ste u dubokoj starosti, sami i bolesni. U međuvremenu, do ovog života niste živeli, jer ste u nekom drugom obliku plaćali svoju karmu. Zato u ovom životu morate da obratite pažnju na bes koji se povremeno javlja. Koristite tu moć šestog čula i trudite se da u ovom životu pružite mnogo ljubavi, da ne biste zaradili novu karmu.
Vaš sledeći život živećete u Rusiji. Bićete poznati i priznati astrolog. Ponovo će vam se dati šansa da raspolažete vašim nekadašnjim moćima.


Numerologija - karmički broj 472


Važan život koji je bitan za ovaj koji sada živite desio se na tlu današnje države Peru. Bili ste jedan od najvećih magova i čarobnjaka. Pokušavali ste da alhemiju dovedete do prepoznatljivosti. Vaša okolina vas se veoma plašila. Kada ste bili najmoćniji i na vrhuncu slave, postali ste zli zbog žene, koja je bila po znanju jača od vas, ali nije bila slavna. Stalno ste se trudili da je svojim pakostima uništite.
Ubio vas je njen muž. U ovom životu dobili ste intuiciju i moć šestog čula. Naučite da je ovaj život plaćanje karme.
U sledećem životu bićete naučnik – istraživač. I sami ste shvatili šta ćete istraživati.

Numerologija - karmički broj 562


Svoj najvažniji prošli život proživeli ste u Indiji. Bili ste istraživač paranormalnog. Po merilima tog doba bili ste veoma lep muškarac. Život vam je bio vrlo plodonosan. Stradali ste posle obilnih kiša, pali ste u reku i udavili se. Ostali su vaši zapisi i vaša istraživanja koja se i danas čuvaju negde u Indiji. U ovom životu ste dobili izuzetan šarm i posebnu lepotu, kao i poriv za putovanjima. I sada vi naprosto predosećate stvari ne znajući na koji način se to dešava.
U sledećem životu bićete lekar – plastičar.

Numerologija - karmički broj 652


Vaš poslednji život koji ste živeli u Rusiji, bitan je za vas. Bili ste zvezdočitač, to jest astrolog na dvoru. Ostavili ste pisane dokumente. Budući da ste bili popularni, mnoge su vas žene volele. Iz ljubomore prema jednoj dvorskoj dami, prorekli ste smrt njenog muža. To se i dogodilo. Ona vam je postala kasnije žena. Zato ste u ovom životu srećni samo ako budete odabrani. Kada god ste birali partnera to je bila greška.
U sledećem životu ćete biti žena koja će ostati sama. Nažalost, vaše zanimanje će biti kuvarica.

Numerologija - karmički broj 742


Vaš poslednji život bio je na planeti Sirijus. Pre toga ste već otplatili sve svoje karmičke dugove i bili ste na višem nivou svesti. Budući da je to bilo novo za vas i da se prvi put dešavalo od vremena postojanja vaše duše, niste se najbolje snašli. Na Sirijusu ste duhovno prljavo živeli. Jedina moguća pravda za vas je bilo vraćanje na Zemlju. Pored svoje lične karme, vi plaćate i debelu karmu svojih predaka.
U ovom životu dobili ste dar intuicije i šestog čula. U životnoj dobi posle 58. godine života, dobijate dar otvaranja „trećeg oka“. Ako ste sada rođeni u znaku Ovna, vratićete se ponovo na planetu Sirijus, jer je ovo vaš poslednji život. Ako ste rođeni u nekom drugom znaku, u sledećem životu bićete istraživač paranormalnih nauka.

Numerologija - karmički broj 832


Za ovaj život, vaš prošli važan život, živeli ste negde na Mediteranu. Bili ste naučnik – istraživač. Tada ste patentirali nešto novo, što je bilo vezano za vodu. Imali ste još mnogo zamisli i ideja, ali niste stigli da ih dovršite. Umrli ste mladi, u 33. godini života.
Sada vam je dat dar da možete da učite sve ono što drugima nije ni lako, ni dostupno. Sve to radite sa velikom snagom koja je često pomešana sa agresivnošću. Takođe vam je dato da mnoge stvari predosetite što vam daje dvojka u ličnom broju.
U sledećem životu bićete profesor koji će svojim naučnim metodama postaviti novi način učenja.


Numerologija - karmički broj 922


Jedan od vaših prošlih života živeli ste u Engleskoj. Bili ste žena i bili ste dobra bela veštica. Dali ste tadašnjem svetu mnogo dobrih dela i mnoge ste spasili kada im je pomoć bila najpotrebnija. Tek u 30. godini života ste se prvi put zaljubili. Ljubav vam nije bila uzvraćena, jer je u to vreme bilo sramota da se neko venča sa osobom kakva ste vi bili. Jedini izlaz videli ste u samoubistvu, što ste i uradili.
U ovom životu nosite karmu spoznaje. Upornost i zatvorenost vas ne spašavaju od loših uticaja. Uzalud je što imate moć predosećaja, kao i moć šestog čula, nasedate na provokacije nedobronamernih ljudi oko vas.
U sledećem životu bićete poznati i cenjeni neuropsihijatar.

 

TROJKE

Trojke, koje znače ljubav, u jednom od prošlih života bile su ljubavnici, sudije, na neki način zaverenici i političari. U ovom životu čine mnogo usluga drugima i često bivaju povređene zbog neuzvraćenog prijateljstva i svojih davanja.
U narednom poglavlju dajem vam ne samo šta ste bili u prošlom životu, već i kako se to odigravalo. Naučite da sada razmislite pre nego što bezrezervno poklanjate svoje srce, prijateljstvo, a često i materijalne stvari.

Numerologija - karmički broj 123


Vaš važan prošli život bio je vezan za Francusku. Žao mi je ako vas razočaram, bili ste žena. Služili ste na dvoru, kao jedna od najpoverljivijih sluškinja glavnoj dvorskoj dami. Toj prelepoj dvorskoj dami, na njenu zapovest učinili ste uslugu i otrovali ste joj ljubavnika. „Nagradila“ vas je time što je naredila da vas ubiju.
Vaš poslednji život koji direktno utiče na sadašnji život ste živeli takođe u Francuskoj i bili lični vidovnjak kralja. Doživeli ste starost srednjih godina, a onda vas je udavio na spavanju čovek koji je zauzeo vaše mesto.
U sadašnjem životu data vam je moć šestog čula. Uvek dobro razmislite pre nego što bilo šta uradite. Zato vam je i dato da činite usluge. Ponovo vas interesuje, a možda se i bavite naukom vezanom za astrologiju, numerologiju, ili ezoteriju. Verovatno imate dosta neprijatelja, a vi se ne trudite da od njih stvarate prijatelje. U sledećem životu bićete farmaceut, koji će lečiti više alternativom nego hemijom.


Numerologija - karmički broj 213


Vaš važan život za sadašnjost, proživeli ste u staroj Engleskoj. Bili ste muškarac, sudija Inkvizicije, ohol i gord. Mnoge ste nevine osudili. Ubio vas je brat jedne od žena koju ste nepravedno osudili, jer nije htela da vam bude ljubavnica.
U ovom životu posle dužeg razmišljanja dajete bez nadoknade. Koristite svoju moć predosećaja, jer vam ona može osmisliti bolji život.
U sledećem životu ćete ponovo biti sudija i delićete pravdu.

Numerologija - karmički broj 393


Najvažniji prošli život koji se reflektuje na današnji proživeli ste u Srbiji za vreme Turaka. Bili ste jedan od zaverenika koji je bio Janjičar. U to vreme niste zaboravili svoje srpsko poreklo i tajno ste radili protiv Turaka. Posekli su vas Turci kada su saznali za vaše aktivnosti.
Sada, u ovom životu imate puno ljubavi za vaše prijatelje i rodbinu. Naučili ste lekciju i sada ste oprezni i dosta zatvoreni. Naučite da tumačite snove, jer će vam oni pomoći da mnoge životne situacije shvatite i razrešite.
U sledećem životu bićete žena i vrlo slavna književnica.

Numerologija - karmički broj 483


Važan je vaš poslednji život koji ste živeli u Nemačkoj. Bili ste poznati političar, čuven po grubosti, ali i pravednosti. Gradeći političku karijeru potpuno ste zapostavili porodicu. Sada plaćate tu karmu, ali ste još uvek zadržali hrabrost, ali i dozu agresivnosti. Budući da nećete moći, a ni znati da otplatite karmu u ovom životu, u sledećem životu bićete stočar, iako ste dobili izuzetnog Anđela čuvara.

Numerologija - karmički broj 573


Kod vas je važan život bio u Americi. Bili ste lepa novinarka koja je bila poslata u Vijetnam, sa zadatkom špijunaže. Zanimanje novinara davalo vam je mogućnost da dođete u bliske kontakte sa Vijetnamcima. U jednoj takvoj akciji bili ste uhvaćeni. Posle beskrajnog mučenja, bili ste ubijeni. To je bila opomena ostalima.
U ovom životu takođe imate talenta za pisanu i izgovorenu reč. Sada vam je data dodatna intuicija i štiti vas od mnogih neprijatnosti. Bez obzira kako odradite zasluženo iz prošlih života, u sledećem životu bićete ponovo žena. Bavićete se sportom i bićete vrhunski sportista tog vremena.

Numerologija - karmički broj 663


Vi ste stara duša koja nije imala mnogo života. Važan prošli život za današnji vezan je za stari Rim. Bili ste glavni sudija tog vremena. Sudili ste kako vam je govoreno, a ne po pravdi. Budući da ste bili na visokom položaju i imali puno novca, mogli ste mnogima da pomognete, ali to niste činili. Zapostavili ste i svoju porodicu koja je vremenom živela na ivici bede. Vi ste imali puno novca i veliko bogatstvo. Uz sve to išle su lepe i mlade ljubavnice. Doživeli ste duboku starost i umrli prirodnom smrću.
U ovom životu dobili ste karmu da budete žrtva porodice, a mnogi od vas nemaju svoju porodicu i porod.
U sledećem životu bićete farmer, dobijajući mogućnost da ispravite greške iz prošlog života.

Numerologija - karmički broj 753


U Japanu ste živeli jedan od vaših života koji je važan za današnji. Bili ste lepa i nežna žena, jedna od najpoznatijih gejši. Bili ste veoma obrazovani sa poznavanjem mnogih veština. U ljubavi ste bili nezamenjivi. Voleli su vas mnogi muškarci tog vremena. Vaše srce je ostajalo prazno, jer ste vi voleli samo jednu osobu koja nažalost nije mogla da bude sa vama.
U ovom životu vi ste veoma senzibilni i osećajni. Dobili ste jaku intuiciju. Lutate svojom emotivnošću i možete da budete neveran partner. Ako ste žena, to neverstvo može da bude samo u vašem srcu, a da nikada to telesno ne uradite.
U sledećem životu bićete ponovo žena i bićete poznata manekenka.

Numerologija - karmički broj 843


U Africi ste proživeli život koji je važan za sve što vam se danas događa. Bili ste muškarac i poglavica plemena. Sve ste držali u strogoj, ali pravednoj vladavini. Svi su vas voleli. Doživeli ste duboku starost. Umrli ste prirodnom smrću, ožaljeni od celog plemena.
U ovom životu ste impulsivni i pošteni. Karma koju nosite je karma vaših predaka koju niste vi zaslužili ni u jednom od prošlih života.
U sledećem životu bićete neka vrsta veroučitelja.

Numerologija - karmički broj 933


Vi ste stara duša koja je svoj važan život živela u starom Egiptu. Bili ste vrlo specifični, jer ste bili žena naprednijih ideja nego druge. Dozvolili ste sebi da za novac budete špijun protiv svog muža. Dopustili ste da vam ubiju muža i ostali ste sami sa troje dece. Do kraja života ste se kajali za učinjeno i to vam je bila najveća kazna.
U ovom životu deo karme je da vam je nesrećan emotivni život, jer težite savršenstvu. Probajte da izađete iz svoje čaure i da svoje emocije podelite sa nekim pravim prijateljem.
U sledećem životu bićete muškarac. Vaš posao biće čuvar u zatvoru.

ČETVORKE

Sve četvorke su u nekom od prošlih života koji je vrlo važan za ovaj život, živele duhovno prljavo. Nisu imale mnogo sluha za emocije i poštenje. Uvek su bile najvažnije same sebi, ne mareći za okolinu, ni za svoje najbliže. U ovom životu im je dato da pored svoje karme plate i karmički dug svih svojih predaka. To nažalost nije nimalo lako, ali ne koči napredovanje njihove karijere u ovom životu. Mnogi su dobili dar saosećanja i mudrosti. Upravo ovaj život vam je i dat da se naučite svemu što ste u prošlim životima propustili.

Numerologija - karmički broj 134


Za ovaj život važan je vaš poslednji život koji ste proživeli u Australiji. Bili ste farmer, koji je po kazni prognan iz svoje zemlje. Kako ste već imali iskustva sa nepoštenim životom u novoj domovini, vrlo brzo ste se obogatili. Nije vam bila važna vaša familija u staroj domovini i nikada im niste pomagali, bez obzira na bogatstvo koje ste stekli. Bili ste važni sami sebi. Živeli ste skupljajući novac i uvećavajući svoje bogatstvo. Umrli ste od teške bolesti u najboljim godinama. Sada, u ovom životu razmišljate i pravite planove pre donošenja važnih odluka. Možete da imate problema sa cirkulacijom, jer se neka sećanja iz ranijih života provlače i u ovom.
U sledećem životu bićete ponovo muškarac i biće vam dato da naučite šta je prava samilost. Vaše buduće zanimanje biće upravnik sirotišta.

Numerologija - karmički broj 224


Indija je zemlja u kojoj ste proživeli važan život koji utiče na sadašnje vreme. Bili ste veliki bogataš. Sav novac i svo blago, kao i imanje, sticali ste na nepošten način. Nisu vas voleli ljudi oko vas. Pokrali su vas i ubili vaši naslednici, koji nisu mogli da izdrže vašu torturu nad njima.
U ovom životu ste dobili jaku moć šestog čula i niste potpuno srećni. Nažalost, ne možete ništa da planirate i sve se dešava sudbinski.
U sledećem životu daće vam se mogućnost da ispravite taj život u Indiji i bićete bankar.

Numerologija - karmički broj 314


Vama se vaš prošli važan život veoma odražava na sadašnji. Živeli ste na Korzici. Nažalost, bili ste mafijaški potrčko. Završavali ste sve poslove koje vam je gazda davao. Niste pravili drugima probleme ako za to niste bili plaćeni. Bili ste čovek bez srca i bez svog identiteta. Doživeli ste duboku starost i umrli prirodnom smrću.
U sadašnjem životu imaćete problema sa leđima. Dobili ste dozu samilosti i ovo je pravi put za otplaćivanje karme. Vi ćete to učiniti već u ovom životu, tako da ćete u sledećem biti nagrađeni i bićete jedan od konstruktora na važnim mašinama.

Numerologija - karmički broj 494

Jedan od prošlih života koji je važan za ovaj život događao se u Kini. Bili ste muškarac, graditelj. Sazidali ste najlepše zgrade u Kini. Neke od njih i danas postoje. Iako ste bili veoma inteligentni, bili ste duhovno prljavi. Potcenjivali ste sve one koji su bili ispod vas.
U ovom životu vi ste se uvukli u svoju ljušturu, zatvoreni ste i teško vam je prići. U ovom životu vam je još dato da nemate visoku temperaturu i da nikada ne znate kada ste stvarno bolesni. To je karma koju morate da iživite.
U sledećem životu bićete arhitekta koji će ponovo graditi i biti jedan od inovatora svog vremena.


Numerologija - karmički broj 584


Svoj poslednji život pre ovoga živeli ste u Južnoj Americi. Žao mi je što ništa spektakularno niste bili u prošlom životu, jer ste obrađivali zemlju – bili ste zemljoradnik. Teško ste zarađivali svoj hleb. Zbog teškog života i mukotrpnog rada u vama se javio bes i vi ste postali lopov. Krali ste samo da biste preživeli. Imali ste sreće da se za dlaku izvučete i da nikada ne odete u zatvor.
U ovom životu ste dobili Anđela čuvara i nadareni ste za pisanu i izgovorenu reč. Upravo vam karma i jeste da služeći se svojom glavom, zarađujete hleb.
U sledećem životu bićete advokat. Budući život će vas naučiti koliko je lepše živeti na strani zakona.

Numerologija - karmički broj 674


Vaš prošli život je bio vrlo interesantan. Proživeli ste ga na tlu današnjeg Kuvajta. Bili ste žena i život ste proveli u haremu. Kako biste postigli da budete glavna ljubavnica svom gospodaru, bavili ste se raznim intrigama. Otkrivali ste skrivene mane svojih suparnica i to koristili protiv njih. Iznad svega ste voleli nakit i zlato. Da ste mogli i da se moglo, vaša odeća bi cela bila od zlata.
U ovom životu ste izuzetno šarmantni, na vama je kako ćete taj šarm iskoristiti. Imate dobru intuiciju i neka vam ona bude vodič za sve vaše odluke.
U sledećem životu bićete neka vrsta zabavljača naroda

Numerologija - karmički broj 764


Postojbina vašeg prošlog života bila je Španija. To je bio jedan od važnih života koji utiče na vašu sadašnjost. Bili ste špijun. Špijunirali ste za druge protiv diktature u svojoj zemlji. Svoj posao ste radili vrhunski, tako da vas nikada nisu otkrili. Uvek je neko drugi stradao umesto vas. Doživeli ste duboku starost i posle smrti bili ste slavni.
U sadašnjem životu imate posebnu lepotu i vrlo izraženu intuiciju. Karmu prošlih života kao i karmički dug svih svojih predaka, plaćate upravo u ovom životu.
U sledećem životu bićete dobar i pošten političar.


Numerologija - karmički broj 854



U prethodnom životu ste živeli u Irskoj. Bili ste vođa pobunjenika protiv svih koji su ugnjetavali vaš narod. Prenosili ste poruke usmeno i onako kako vam je odgovaralo, nikada doslovno kako su bile upućene. Bili ste uhvaćeni i ubijeni na svoj 40. rođendan.
U ovom životu možete, a ne morate da imate problem sa nervnim sistemom. Jedino u kasnijim godinama bi trebalo da kontrolišete šećer u krvi.
U sledećem životu ćete se baviti zanimanjem vezanim za statične mašine.


Numerologija - karmički broj 954



Život pre ovoga proživeli ste u Kaliforniji. Bili ste poznati pisac. Doživeli ste veliku slavu još za vreme života. Sav novac koji ste zaradili prodajom knjiga, potrošili ste na svoja lična uživanja i putovanja. Niste ostavili potomstvo.
U sadašnjem životu ostao vam je taj dar za pisanje, ali ga vi nećete iskoristiti. Naučite da koristite svoju moć predosećaja.
U sledećem životu bićete ponovo umetnik – poznati slikar.

PETICE

Svi vi koji se nalazite u ličnom broju pet, bili ste neka vrsta inovatora. Šta god da ste radili, uvek ste na kraju postali lutalice i tako završavali svoj život. Svi ste pored ostalih osobina, u ovom životu dobili želju za promenama. Svi volite da putujete i da uvek na novi način osmislite život. Baš zato što ste bili inovatori, u ovom životu ne volite administraciju.

Numerologija - karmički broj 145


Prošli život, važan za današnji, proživeli ste u Americi. Bili ste veliki naučnik. Rođeni ste na tlu Balkana. Kako se vaš rad nije cenio i vrednovao u vašoj zemlji, otišli ste posredstvom jednog bogataša koga ste slučajno upoznali i koji vas je odveo u Ameriku. Kao naučnik, gde vam je pruženo dovoljno materijalnih sredstava za rad, pronašli ste novi sistem gradnje kuća. Za vašu utehu, neke kuće iz tog perioda postoje i danas. Umrli ste prirodnom smrću, putujući i istražujući druge kulture, pogotovo neobične zgrade.
U ovom životu vam je ostao taj poriv za putovanjem i promenama.
U sledećem životu bićete takođe naučnik i bavićete se konstruisanjem letilica. Steći ćete ne samo materijalno, već i veliko duhovno bogatstvo.

Numerologija - karmički broj 235


Jedan od prošlih života koji je važan za ovaj, živeli ste u Rusiji. Bili ste žena na carskom dvoru. Neuobičajeno za to vreme, vaš posao je bio careva lična kuvarica. Svoje kulinarske sposobnosti ste dovodili do perfekcije. Svake nedelje ste smislili neko novo jelo, ili novu poslasticu. Toliko ste bili dobri, da su vaša tadašnja jela danas neka od nacionalnih jela Rusije. Vremenom ste postali vrlo bogati, ali to niste mogli da iskoristite, jer ste bili neka vrsta tajne dvora. Nije vam to padalo teško, jer ste voleli svoj posao. Kada ste ostarili i kada je vaš pomoćnik postao carev kuvar, vi ste jedne noći tajno nestali i od tada vam se gubi svaki trag. Sve ste to nadoknadili putujući po svetu. Umrli ste u nekoj zemlji potpuno zaboravljeni.
Zato ste u ovom životu previše emotivni i ne zaboravljate da svima pomažete. Ponekad se i sami čudite kako nešto znate, a ne znate odakle vam to. Nemojte brinuti, to je ta moć šestog čula koju posedujete.
U sledećem životu živećete na moru i bićete vlasnik lanca restorana. Vaše ćelije sećanja nosiće taj dar koji ste već jednom imali. Doživećete sva javna priznanja.


Numerologija - karmički broj 325


Nimalo vam nije bio lep jedan od važnih života koji je vezan za sadašnji život, a bio je u Americi. Bili ste muškarac, crnac i rob. Budući da ste bili inteligentniji, ali i manje poslušni od ostalih, često ste bili šibani i mučeni metodama tog vremena. Smučili ste se gazdi i on vas je prodao. Vaš novi gazda vas je ukrcao na brod ka novom odredištu. Jedne noći ste sa broda skočili u more. Sreća vas je pratila i pokupio vas je brod iz zemlje gde nije bilo ropstva. Putovali ste mnogo, koristeći svoje znanje magije, koje ste naučili od svojih sunarodnika. Umrli ste u dubokoj starosti, lutajući svetom.
U sadašnjem životu imate problem sa stomakom, jer su vam ćelije sećanja prenele mučenje iz tog prošlog života.
U sledećem životu, dobićete nagradu prethodnih mučenja i bićete čuveni lekar. Bićete lekar i za telo i za dušu.

Numerologija - karmički broj 415


U prošlom životu, živeli ste u Francuskoj. Bili ste jedan od najslavnijih lekara toga doba. Nažalost, svom detetu uradili ste loš tretman lečenja, jer ste postavili pogrešnu dijagnozu. Dete je bilo bolesno od srca, što vi niste dijagnostikovali. Kada vam je dete umrlo, vi to niste mogli da podnesete. Lutali ste po raznim mestima lečeći ljude najsiromašnijeg sloja. Od tuge ste se propili i umrli zaboravljeni od svih.
Zato vam je u ovom životu dato da i sami obolite od srca. Ne brinite, od srca se oboljeva obično u starijim godinama.
U sledećem životu bićete ponovo lekar i biće vam dato da ispravite grešku iz prošlog života.


Numerologija - karmički broj 595


Za vas je važan prošli život koji ste živeli u Nemačkoj. Bili ste propovednik koji je krstario zemljom učeći ljude veri i poštenju. Ljudi su vas slepo slušali, jer ste posedovali veliku harizmu. To se nije dopalo jednom od vladajućih ljudi tog vremena, koga ste s pravom napadali. Naredio je da vas ubiju. Nikada se nije saznalo ko je to učinio.
U ovom životu ostao vam je dar za izgovorenu i pisanu reč. Takođe ste zatvoreni i teško vam je prići i zadobiti vaše potpuno poverenje.
U sledećem životu bićete poznati novinar koji će izveštavati iz mnogih zemalja sveta.

Numerologija - karmički broj 685


Sada vam je važan vaš prošli život koji ste proživeli u Grčkoj, koji je bio vrlo interesantan. Bili ste putujući glumac – lutalica. Voleli ste daske koje život znače i voleli ste putovanja. Nikada se niste ženili. Svuda gde ste gostovali, zaveli bi neku lepu ženu. Ludovale su za vama i plemkinje i seljanke. Vaša ljubav je trajala koliko i vaš boravak u tom mestu. Dve žene su se i ubile kada ste ih napustili. Jedna od njih je napustila svoje ognjište i krenula za vama. Postala je glumica u vašoj trupi, ali vi više nikada niste bili sa njom.
Sada, u ovom životu plaćate tu karmu, vodeći računa o porodici i žrtvujući se za nju. Ako vas ponekad boli gornji deo čela, znajte da vas muče sećanja kojih niste svesni.
U sledećem životu bićete ponovo umetnik. Daće vam se šansa da ispravite karmu prošlog života.


Numerologija - karmički broj 775


Jedan od prošlih života, a živeli ste ih puno, bio je u Indiji. Svi koji nosite ovu kombinaciju brojeva sada, živeli ste zajedno u jednom za vas važnom životu. Bili ste misionar, propovednik vere i neka vrsta iscelitelja. Pomagali ste drugima, ali ste sami u duši bili nezadovoljni. Ako ste muškarac u ovom životu, plemeniti ste, ali se čuvajte da se ne utopite previše u sopstvenu mrežu iluzija koju vam daju sedmice. Žene sa ovom kombinacijom brojeva, neka se čuvaju laskanja i promene partnera.
U ovom životu, dobili ste poriv ka istraživačkom radu. Sledeći život doneće vam neslućene mogućnosti da ujedinite psihu i telo, jer ćete biti poznati parapsiholozi.


Numerologija - karmički broj 865


Vaš prošli život pre ovog, živeli ste u Nemačkoj. Bili ste ratnik. Lutali ste po raznim bojnim poljima. Izvojevali ste mnoge pobede. Svi su vas se plašili, kako neprijatelji, tako i vaši vojnici. Ubili su vas na tlu današnje Srbije.
U ovom životu ste dobili šarm koji pleni, ali i snagu koja je često pomešana sa agresivnošću. I danas bi želeli da vas svi slušaju. Takođe i posedujete moć izgovorene reči.
U sledećem životu bićete inovator i konstruktor vojne industrije.


Numerologija - karmički broj 955


Probajte da zamislite svoj prošli život koji ste proveli u Italiji. Zapitajte se koja osećanja u vama izaziva ova zemlja. Vi ste u prošlom životu ostavili pečat sa svojim pronalascima. Bili ste inovator pisane reči. Postavili ste novi stil pisanja u tom vremenu. Niste odmah bili shvaćeni i priznati. Znali ste da ste napravili velike stvari i niste mogli da podnesete što vas ne razumeju. Odali ste se alkoholu i umrli u najvećoj bedi.
Sada ste naučili lekciju i dosta ste zatvoreni. Ne slušate savete i volite promene. Ne volite administraciju, jer vas je ona u prošlom životu upropastila.
U sledećem životu, bićete publicista i puno ćete putovati.

ŠESTICE

Najinteresantniji prošli važan život imale su sadašnje šestice u ličnom broju. Žao mi je, ali vi plaćate najjaču ličnu karmu koju ste zaslužili u nekom od prošlih života. Bilo čime da ste se bavili, bili ste ubice. Među vama bilo je kurtizana, onih koji su držali javne kuće, čedomorki i dželata.
Svi ste u ovom životu izuzetno šarmantni i zračite. Mnogi od vas imaju zadatak da rađaju više dece bez obzira kom polu pripadali. Nekima je od vas uskraćeno da ikada imate decu, a mnogima nije dato da zasnuju bračnu zajednicu. Taj lični karmički dug platićete samo rađanjem novih života.


Numerologija - karmički broj 156


Za vas je u ovom životu važan prošli život koji ste proživeli u Francuskoj. Nažalost, bili ste dželat za vreme Buržoaske revolucije. Niko od vaših rođaka i prijatelja nije znao čime se bavite. Uvek ste imali kapuljaču preko glave. Sami ste bili ubeđeni da radite izuzetno častan posao. Niste bili svesni da ljudski sud i ljudsko pravo nije i Božja volja. Nalazili ste posebno zadovoljstvo u obavljanju tog posla. Iako ste čuvali tajnu svog posla, otkrio vas je otac pogubljenog plemića. Posle dvadeset godina ubio vas je na vrlo zastrašujući način.
Sada ste osoba koja puno razmišlja pre nego što donese odluku. Bez obzira kom polu pripadate, u ovom životu imate problema sa respiratornim sistemom. Vaša duša nije zaboravila na opreznost.
Sledeći život će vam biti izuzetno interesantan, daće vam ponovo sličnu sudbinu i način da ispravite ovaj prošli negativni život. Bićete sudija.


Numerologija - karmički broj 246


  Jedan od važnih života koji ste proživeli, a koji direktno utiče na sadašnji, proživeli ste u Rumuniji. Bili ste žena – ciganka, najlepša u okolini. Svi muškarci su ludeli za vama i želeli da vas imaju pored sebe. Nažalost, mnogi su zbog vas u raznim tučama izgubili život. Nije vas to nimalo uzbuđivalo, oholo ste i s prezirom gledali na njih kao na budale. A onda, posle mnogo biranja iznenada ste se zaljubili u lokalnog veleposednika. Njemu je bio kapric da ima najlepšu ciganku koju su svi želeli. Ostajali ste trudni i tri ste deteta ugušili odmah nakon rođenja. Izazvali ste i nekoliko namernih pobačaja. Veleposednik vas je izgustirao i ostavio, vaši vas više nisu hteli. Oterali su vas iz čerge, jer ste prekršili njihove običaje. Lutali ste dugo i na kraju se udali za daleko starijeg čoveka od sebe koji je bio udovac. Naravno, kazna vas je stigla još u tom životu i do kraja niste imali dece.
 I sada u ovom životu imate dar šestog čula. Vredni ste i odgovorni i naravno, šarmantni.
 U sledećem životu bićete umetnik na daskama koje život znače. Bavićete se glumom i ponovo ćete biti žena.


Numerologija - karmički broj 336


                        Svoj prošli važan život, takođe ste živeli u Srbiji. Bili ste neka vrsta spone između Srba i Turaka. Turci su vam debelo platili da ubijete Srbina koji im je u to vreme smetao. Vi ste to učinili, jer ste se polakomili na zlato koje su vam Turci dali. Vremenom ste oženili udovicu čoveka koga ste ubili, te nasledili i svu njegovu imovinu. Posle mnogo godina, sin ubijenog je doznao za vaše zlodelo i pred celim feudom nabio vas je na kolac. U tim poslednjim momentima svog života, gorko ste se kajali, no učinjeno niste mogli da povratite.
                        Zato vam je u ovom životu dato da činite svima koji zatraže uslugu od vas, a i da sami nudite pomoć kada je nekome potrebna. Dat vam je jedan vid višeg uma i ljubav prema životinjama. Moralnost vam je na visokom nivou, jer ćelije sećanja nose to poslednje pokajanje. U ovom životu takođe obratite pažnju na arterijsku cirkulaciju i postoji mogućnost da imate problema sa kukovima i stopalima.
                        U sledećem životu bićete neka vrsta lekara za dušu. Neće to biti u klasičnom smislu psiholog ili neuropsihijatar, već nešto između medicine i alternative.


Numerologija - karmički broj 426


                        Kada budete pročitali šta ste bili u vašem prošlom životu, nećete verovati, jer sve ono što nam ne odgovara, skloni smo da proglasimo netačnim. U prošlom životu živeli ste u Nemačkoj i bili ste žena. Vaša lepota tog vremena vam je omogućila da budete najomiljenija noćna dama u najelitnijoj javnoj kući. Ovaj prošli život važi za osobe rođene posle 1946. godine. Pored svog zanata kojim ste se javno bavili u slavu Rajha, bili ste špijunka koju su plaćali za tajne koje je izvlačila od svojih klijenata. Jednog dana ste dobili zadatak da ubijete visokog oficira, što ste vi i uradili, stavivši mu otrov u piće. Otkrili su vas na samom kraju rata i ubili. Mnoge tajne koje ste vi saznavali iz krevetske radionice poslužile su za mnoga pisana dela i romane.
                        U ovom životu, sem šarma i lepote koje ste poneli iz prošlog života, vi ste izuzetno vredna i radna osoba. Takođe posedujete moć šestog čula, naprosto znate da nešto znate, iako to ne umete da objasnite. Iz tog života ostao vam je problem sa cirkulacijom, kao i problem sa organima za reprodukciju. Čulna uživanja koja su vam bitna, nose sećanja na prošli život. Kreativni ste i posedujete umetnički talenat.
                        U sledećem životu bićete umetnik koji će graditi i za to doba zgrade koje će biti više budućnost nego sadašnjost.


Numerologija - karmički broj 516


                        Vaš prošli život vezan je za dve zemlje. Rođeni ste i odrasli u Americi, a drugi deo života ste živeli u Vijetnamu. Ovo važi za osobe rođene posle 1975. godine. Bili ste žena i novinar. Išli ste da izveštavate sa ratišta i bili jedna od najboljih novinarki toga doba. Jednog momenta su vas uhvatili vijetnamski vojnici, silovali i pretukli. Posle par meseci, shvatili ste da ste iz te situacije ostali trudni. Rešili ste se nerođenog deteta i samim tim navukli neoprostivi greh. Bili ste svesni toga i prestali ste da budete oprezni u vašim izviđanjima. Jednog momenta kada ste hteli da što ekskluzivnije izvestite svoje čitaoce, vijetnamski vojnici su vas zarobili i ubili.
                        U ovom životu se trudite da duh i materiju, kao i racio i intuiciju, dovedete do savršenstva i kreativnosti. Dobili ste dar za umetnost i pisanje, kao i govorničku veštinu. Kao da vas i sada ne drži mesto, volite promene i putovanja. Takođe vas drže sećanja na prošli život, te pravite kombinacije šta bi bilo kad bi bilo, uvek dobro razmislite. Obratite pažnju na srce i vaša leđa, jer je to nešto što bi moglo da bude aspektovano, a tiče se vašeg zdravstvenog stanja.


Numerologija - karmički broj 696


                        Vi ste jedna od retkih osoba koja je imala javnu kuću u prošlom životu, a bila muškarac. Živeli ste u Holandiji. Javna kuća koju ste držali imala je mnogo lepih devojaka i žena. Imali ste posebne cene za device, a iste za ostale. Jedna od tih devojaka zaljubila se u vas. Iako ste bili sa njom, vi ste je maksimalno iskorišćavali da opslužuje i sve klijente kojih je bilo u zavidnom broju. Vremenom, devojka čiji ste vi bili izabranik, nije mogla više da podnese taj dvostruki život i počela je da vam prigovara. Njena velika ljubav je dostigla tačku kada to niste mogli da podnesete. Jedne noći, kada je bilo nevreme, ubili ste je tako što ste je ugušili. Tada ste se zarekli da više nikada nećete „petljati“ sa devojkama koje rade za vas.
                        U ovom životu vi imate beskrajno šarma. Veoma ste zatvoreni, iako o svima želite sve da saznate. Na neki način ste žrtva svoje porodice. Zahvaljujući karmi koju nosite, sem kad imate neki virus ili težu upalu, vi inače nemate temperaturu i ona iznosi od 37,2 do 37,5. Upravo, temperatura vas opominje na bolest, a vi plaćajući karmu, niste na to upozoreni.
                        U sledećem životu bićete sportista, vozač neke vrste automobila.

Numerologija - karmički broj 786


                        Jedan od važnih života za ovaj današnji, proživeli ste u Španiji i bili ste muškarac. U vreme najžešće Inkvizicije vi ste bili biskup. Imali ste nesreću da se zaljubite u lepu i mladu devojku koja je kao svaka dobra vernica, dolazila kod vas po savet. Iako je po kanonima vaše vere bilo zabranjeno opštenje sa ženama, vaša ljubav je bila jača. Devojka je već imala momka koga je ludo volela i nije prihvatala vaše ponude. Da biste joj se osvetili, proglasili ste je vešticom. Inkvizicija je osudila na smrt na lomači. Mnogo godina kasnije, vi ste se pokajali za učinjeno, šteta nije mogla da se ispravi.
                        Sada ste dobili izuzetnu moć intuicije i težite uvek ka ličnoj slobodi. I sada, kada vam nešto ne ide od ruke, a uložite mnogo truda, ta snaga zna da bude pomešana sa agresivnošću. Mogli biste da imate problema sa glavom, jer negde u sećanjima nosite grižu savesti prošlih života.
                        U sledećem životu bićete žena i bićete monahinja. Daće vam se da tek tada shvatite šta ste to uradili za vreme vašeg prošlog života u Španiji.



Numerologija - karmički broj 876


                        Za vas je u ovom životu važan upravo vaš prošli život koji ste proživeli u Egiptu. Bili ste pametna i učena žena. Imali ste svoju porodicu koja vas je volela i koju ste vi mnogo voleli. Razboleli ste se u tridesetpetoj godini života. Bolovali ste od neizlečive bolesti. Iako ste bili bogati, lek niste pronašli. Kada su bolovi postali neizdrživi, a bolest uzela maha, shvatili ste da to ne možete da izdržite. Rešili ste da se ubijete, i to ste uradili tako što ste se obesili.
                        U ovom životu do uspeha idete kroz veliku borbu i hrabrost. Često dozvoljavate sebi da pobedi animalna priroda. Vodite računa o vašim zglobovima. Vaš telesni elektricitet je izražen. To je podsvesno i imate osećaj da se tako štitite od bolesti.
                        U sledećem životu bićete naučnik – istraživač.


Numerologija - karmički broj 966


                        Svoj prošli važan život proživeli ste u Rusiji. Bili ste žena, prelepa plemkinja. Imali ste divnog muža koji vas je obožavao, ali vi njega niste voleli. Zaljubili ste se u muževljevog rođaka koji vas nije hteo. To vaša sujeta nije mogla da podnese i kada je došao u posetu vašem mužu, vi ste mu u njegovo piće sipali otrov i tako ga lišili života. Niste osetili grižu savesti, niti ste se kajali. Budući da niste voleli muža, a niste našli ljubav, niste želeli da rađate decu. Krijući od svog muža, išli ste kod žene koja vam je ubijala začeti plod. U jednoj od tih „intervencija“ dobili ste sepsu i umrli.
                        U ovom životu imate problem sa organima za reprodukciju, kao i sa venskom cirkulacijom. Takođe ste dosta zatvoreni i ni sa kim ne delite svoje „tajne“.
                        U sledećem životu bićete neka vrsta vojnog lica.

SEDMICE

                        Ljudi koji imaju u ličnom broju sedmicu, imali su više prošlih života vezanih za duhovnost. Neki od vas su bili duhovnici raznih vera, a najveći broj su bili i isposnici, tražeći veru koju nisu spoznali. Neke sedmice su svoj duhovni prošli život proživele na Tibetu. Neke sedmice su bile veštice ili ako su živeli u muškom rodu, razni vrači.
Zato su u ovom životu dobile veliku moć intuicije, jer čestice sećanja ne mogu i ne žele da zaborave „moći“ koje su nekada imale.
Vaša karma je da kroz duhovnost pomažete drugima, tako da bi svoja zanimanja trebali da prilagodite u tom pravcu.


Numerologija - karmički broj 167


                        Jedan od vaših važnih prošlih života za sadašnjost, proživeli ste na tlu današnje Italije. Bili ste žena i vaša lepota nije išla u korak sa veštičarenjem kojim ste se bavili. Za to vreme, koje je inače bilo mračno, vi ste napravili mnoga nedela. Za novac, a i iz lične osvete napravili ste mnogim ljudima pomor stoke. Onome koga ste voleli sebičnom ljubavlju, koji nije odgovorio na vašu strast, napravili ste da u bolesti, neoženjen proživi život. Svi su vas se plašili, a pogotovo lepe žene i devojke. Živeli ste jako dugo i pri kraju života ste spoznali svoja nedela. Pokajali ste se, ali prošlost niste mogli da vratite.
                        U ovom životu data vam je ta moć intuicije, ali i moć da upravljate otkrićima, naukom i svetlošću. Čuvajte se da slučajno u životu ne posegnete za magijom, pa ma kako ona naivna bila. Ne biste smeli ni šale radi da okrećete šolju, bacate karte ili bilo šta slično. Takođe, ne smete dozvoliti da vam to drugi rade u smislu gatanja.
                        U ovom životu vaš problem je venska cirkulacija i vremenom, sa godinama, možete imati problema sa bubrezima. Nemojte puno da razmišljate „šta bi bilo kad bi bilo“, već svoj život usmerite ka svetlosti.
                        Sledeći život doneće vam potpuno iskupljenje karme i bićete vrlo predani veri. Namenjeno vam je služenje veri u manastiru.



Numerologija - karmički broj 257


                        Za sadašnji život važan je vaš prošli život koji ste proživeli u Bugarskoj. Bili ste muškarac pravoslavne vere. Putovali ste po pravoslavnim zemljama, tako da ste jedno vreme živeli i u Srbiji. Vaše „zanimanje“ bilo je bogotražitelj. Tražeći veru koja vam je duboko bila u srcu, učili ste putujući od jednog do drugog manastira. Spoznaja veličine vere i Gospoda koji je uvek sa nama, za vas je bila azbuka. Niste od svoje sabraće krili svoja saznanja, niti ste držali u sebi tu ljubav koju ste imali za sve. Na svojim putovanjima ste pokupili sve ono najbolje što je moglo da vam se pruži. Vaše srce je bilo otvoreno za sva nova saznanja i nove molitve. Upokojili ste se u Gospodu u 85. godini života.
                        U sadašnjem životu ste dobili moć intuicije i dar šestog čula. Zbog celine informacija koje vaše ćelije sećanja nose, možete da imate manjih problema sa nervnim sistemom. I sada je vaš duh nemiran, traži promene i želju za putovanjima.
                        U sledećem životu bićete visoki sveštenik i završićete nedovršeno.


Numerologija - karmički broj 347


                        Svoj prošli život, koji je važan za ovaj sadašnji, proživeli ste u Americi. Bili ste muškarac i bili ste Indijanac. Već kao dete su vas spremali za vrača. Bili ste čuveni u svim plemenima po svojim moćima. Poznavali ste lekovitost biljaka i njihovu moć bolesti izlečenja. Koristili ste drevne rituale i celo pleme vas je podržalo. Kada su vas belci oterali u rezervat, vi ste bili jako tužni, ali ste hrabrili svoj narod da izdrži u miru i slozi.
                        U ovom životu su vam ostale tri osobine iz tog vremena. Dobili ste moć intuicije, dobar ste radnik; i pomažete svima kojima je pomoć potrebna. Vodite računa u ovom životu o vašim kostima i kolenu.
                        Sledeći život vam je namenio da budete poznati inženjer građevine. Bićete inovator i pronaći ćete novi vid gradnje, koji će i za to vreme u kome budete živeli, biti inovacija.



Numerologija - karmički broj 437


                        U prošlom životu ste živeli u Srbiji. Igrom sudbine i sticajem čudnih okolnosti, došli ste u Srbiju iz Rusije, u kojoj ste rođeni. Bili ste jedan od retkih ljudi koji je prenosio pravoslavnu veru. Voleli ste ljude isto onoliko koliko ste voleli veru. Trudili ste se da im na najbolji mogući način prenesete molitve koje su bile u vašem srcu, a i način kako da priđu veri. Živeli ste po svim pravoslavnim zakonima, u strogom postu, živeći od onoga što su vam dobri ljudi davali. Nije vas interesovao materijalni momenat, vaš život je bio vaša duhovnost i vaša glad, jedino glad za duhovnošću.
                        U ovom životu ste dobili dar predosećaja i dobro srce, kao i dobrog graditelja temelja. Obratite pažnju na vašu arterijsku cirkulaciju i na stopala. Probajte da apsolutno ne konzumirate alkohol, jer vam on može napraviti velike zdravstvene probleme.
                        U sledećem životu bićete iskusni pilot neke letilice.


Numerologija - karmički broj 527


                        Živeli ste mnogo života, ali jedini važan za sadašnji, proživeli ste na Korzici. Bili ste žena krupnih svetlih očiju. Vaše zanimanje bilo je višestruko. Kao babica porađali ste sve žene, bez obzira da li su bile plemkinje ili seljanke. Bavili ste se belom magijom i pomogli uvek kada je vaša pomoć bila potrebna. Mnoge koji su zaljubljeni, naučili ste kako da očuvaju svoju ljubav. Nikada niste pravili magiju protiv volje obe strane. Nije mogla da dođe devojka i da vas zamoli da uradite nešto da bi pridobila momka i obrnuto. Trudili ste se da očuvate samo ono što postoji. Putovali ste kroz celu zemlju i pomogli svakome za koga ste smatrali da mu je pomoć potrebna. Niste naplaćivali svoje usluge, zadovoljivši se onim što su vam davali.
                        U ovom životu ste dobili moć intuicije i šestog čula, ali i veliku želju za putovanjima. Nepravedno ste prijemčivi na negativnu energiju i u ovom životu ne umete da se branite od nje. Vodite računa o grudima, stomaku i probavi, jer to je nešto što bi moglo da vas muči tokom života.
                        U sledećem životu bićete poznati parapsiholog. Tada će parapsihologija biti priznata nauka. U sledećem životu će se završiti vaš karmički krug učenja.


Numerologija - karmički broj 617


                        Neće vam se dopasti kada budete pročitali šta vam je bio jedan od važnih života za sadašnji. Taj život ste proživeli u Africi. Ne možete da verujete, ali bili ste vudu vrač, i bili ste muškarac. Ljudi nisu mogli da vam plate ni sa čim, ako vi niste želeli da nešto odradite. Bili ste nemilosrdni prema svojim neprijateljima i nažalost, niste bili omiljeni među ljudima iz svoje okoline. Poznavali ste vudu magiju bolje nego iko u tom vremenu. Izvodili ste rituale koji su bili zapanjujuće precizni, kao i rezultati koje ste vi želeli.
                        U ovom životu ste dobili moć intuicije. Sada veoma dobro razmislite pre nego što bilo šta uradite. Takođe ste umetnička duša, te velikim delom i u ovom životu otplaćujete karmu iz tog vremena. Povedite računa o svom srcu, pogotovo ako je neko od predaka već imao srčane probleme. Takođe bi mogla da vas bole leđa, a to je odraz vremena iz prošlih života.
                        U sledećem životu verovali ili ne, bićete poznati policajac za suzbijanje kriminala.


Numerologija - karmički broj 797


                        Vi kao i kombinacija brojeva 977 vaš važan prošli život, proživeli ste na Tibetu. Bili ste, naravno, sveštenik. Poznavali ste sve tehnike i trave, čajeve za izlečenje najtežih bolesti. Imali ste prazne kelije. Pod je bio od kamena gde se ponegde provlačila koja travčica. Tu ste polagali svoje bolesnike i izgladnjivanjem uz razne čajeve, lečili. Sve ste ih izlečili i mnogima ste produžili život za deceniju i više. Sami ste živeli skromnim i duhovno posvećenim životom.
                        U ovom životu ste dobili dar intuicije, kao i moć predosećaja. Vi koji ste lečili nekada, nasledili ste neke bolesti svojih predaka. Kada vam se javi doza nervoze, probajte da pozitivno mislite, jer ne zaboravite da ste nekada bili osoba vredna divljenja.
                        U sledećem životu bićete lekar i zatvorićete krug karmičke otplate.


Numerologija - karmički broj 887


                        Vaš prošli život vezan je za Australiju. Bili ste među prvim doseljenicima koji su kročili na tle ovog kontinenta. Radili ste mnogo, stvorivši zavidno bogatstvo u kome niste uživali. Prvu crkvu na tlu Australije, napravili ste upravo vi. Bili ste stočar i sve što ste zaradili, uložili ste u gradnju više svetih mesta. Doveli ste nekoliko sveštenika iz drugih zemalja, koji su vršili bogosluženje. I dan – danas postoji jedna crkva koju ste vi sagradili i čiji ste ktitor bili čitavog vašeg tadašnjeg života.
                        U ovom životu dato vam je da kroz život do uspeha idete kroz veliku borbu i hrabrost. Čuvajte se, jer ta snaga zna da bude pomešana sa agresivnošću. Moć intuicije koju ste dobili, koristite da poboljšate svoj život, a nervozu koja se povremeno javlja, probajte da kontrolišete.
                        U sledećem životu ćete ponovo biti farmer i bićete veoma bogati.

Numerologija - karmički broj 977


                        Koliko god vam to zvučalo nemoguće, jedan od vaših važnih prošlih života, proživeli ste na Tibetu. Služeći svojoj veri, našli ste vremena i za humani rad. Bili ste stručnjak za poznavanje bilja. Od njega ste pravili čajeve za čije recepte ste samo vi znali. Vremenom ste naučili momka koji je došao u vaše redove, jer ste osetili da vam život na Zemlji neće biti dug. Umrli ste tiho jedne noći, kao što ste i živeli, sa osmehom na usnama. U času tadašnje smrti ste bili svesni da ste živeli ispravno i da je vaš posao tek započet.
                        U ovom životu ste dobili dar intuicije i moć predosećaja. Vaši snovi su vrlo interesantni kada ih se sećate, i ako naučite da ih tumačite, mogli bi da budu vizije budućnosti. Nervoza koja se povremeno javlja, ne treba da vas zabrinjava. Vaš problem sa zdravljem bi mogao da bude sa visokomoždanim funkcijama i zglobovima.
                        Sledeći život, verovali ili ne, biće vaš povratak na Tibet i dovršićete i usavršiti znanje kada ste prošli put živeli na istom mestu.


OSMICE

                        Svi vi koji u ličnom broju imate osmicu, posebnog ste držanja. Ponosni ste, aristokratskog držanja. Iz vas zrači neko posebno gospodstvo. Uvek do uspeha idete kroz veliku borbu i hrabrost. Često se na tom putu kod vas javlja agresivnost. Posedujete posebnu harizmu, sa željom i seksualnom energijom. Osmica vam uvek ukazuje na ambiciju, snagu, moć i konstruktivnost. Vama je izuzetno aspektovano da budete hirurg, da se bavite oružjem i ratom. Sve to što je u vašim genima nije slučajno, jer ste u prošlom životu, bez obzira kom polu sada pripadate, bili muškarac. Ovaj broj govori da ste jedan od važnih prošlih života proživeli kao vojskovođa. Mnogi od vas su u prošlom životu ostavili pečat i na današnji način ratovanja, pa bez obzira da li je to pozitivno ili negativno. Ratovali ste, osvajali, ne mareći za žrtve i gubitke koje ste imali. Zato sada u ovom životu možete da imate problema sa glavom i motoričkim nervima.


Numerologija - karmički broj 178


                        Jedan od prošlih važnih života koji ste proživeli u Turskoj, bio je bitan za vaš sadašnji život. Bili ste bogati aristokrata. Ljubav prema osvajanju novih teritorija napravila je od vas izuzetnog vojskovođu. Bilo gde da ste vodili bitke uvek ste pobeđivali. Sa manje ljudi pobeđivali ste neprijatelja koji je imao mnogo veću vojsku od vas. Imali ste osećaj za svakog vojnika posebno i znali ste koliko oni mogu. Vaš potčinjeni, ljubomoran na vaše uspehe, ubio vas je kada to niko nije video u četrdesetoj godini života.
                        U sadašnjem životu dobili ste moć intuicije, ali i veliku hrabrost i moć za konstruktivnost i takmičarski duh. Seksualna energija vam je vrlo izražena, upravo što u tom važnom prošlom životu niste imali vremena za ljubav. Sada posedujete sposobnost rukovođenja i imate veliki autoritet, postoji mogućnost da dođete do visokog položaja.
                        U sledećem životu ćete ponovo živeti u Turskoj i bićete neka vrsta reformatora. Završićete ciklus u mirnodopskom vremenu, a time i otplatiti karmu u celini.


Numerologija - karmički broj 268


                        Za vas je interesantan jedan od vaših prošlih života koji ste proživeli na tlu današnje Bosne. Bili ste feudalac, koji se nije tako i ponašao. Uvek ste bili na čelu svojih ljudi kada je trebalo braniti i odbraniti feud čiji ste vi vlasnik bili. Zaista ste bili dobar vojskovođa i dobar strateg. Karma koju plaćate u ovom životu je upravo tadašnja vaša nemilosrdnost prema neposlušnima. Kada je neprijatelj postao za vas prejak, ujedinili ste se sa nekoliko susednih feuda. Istakli ste se i nametnuli kao glavni vojskovođa, jer ste bili najsposobniji.
                        U ovom životu se trudite da uspostavite međusobno razumevanje i da dođete do materijalne i duhovne ekspanzije zajedno. Posedujete moć šestog čula, instinkt, kao i izraženo refleksno delovanje. Mogli biste da imate problema sa venskom cirkulacijom i organima za reprodukciju.
                        U sledećem životu bićete umetnik koji će se baviti nekom vrstom slikarstva. Jasno vam je da ćete već u ovom životu otplatiti karmu svih prošlih, a u sledećem na vama je da li ćete stvarati novu.


Numerologija - karmički broj 358


                        Vaš prošli život bio je za vas i važan život. Živeli ste na tlu današnje Mađarske u vreme velike Austro-ugarske države. Moram da napomenem da ste bili poznati vojskovođa. Vodili ste vojsku koja je bila pomešana od više naroda. Bili ste oholi, silni i neprikosnoveni. Poginuli ste na tlu današnje granice između Srbije i Mađarske od ruke savezničkog vojnika koga ste posebno maltretirali i ponižavali.
                        Sada pokušavate da u ovom životu dođete do harmonije, sreće, materijalne i duhovne ekspanzije. Posedujete neku vrstu višeg uma. Skloni ste da se prepustite uživanju. Posedujete ljubav prema životinjama, i kroz njih otplaćujete deo karme. Povedite računa o vašem respiratornom sistemu, a ako ste žena u ovom životu, i o vašim hormonima.
                        U sledećem životu bićete neka vrsta inženjera za vojnu industriju. Trudićete se da kroz taj svoj rad dođete do opšteg mira.


Numerologija - karmički broj 448


  Važan prošli život koji je vezan za sadašnji život, proživeli ste u Srbiji. Bili ste plemenita roda i predvodili deo vojske protiv Turaka. Bili ste poznati po poznavanju ratne strategije. U to vreme, neki su vas smatrali herojem i rodoljubom, a drugi izdajnikom. Takvo mišljenje o vama proisteklo je iz vašeg neuobičajenog ratovanja za to vreme. Želeli ste samo slobodu Srbiji. Niste štedeli ni sebe ni svoje vojnike. Ulagali ste nadčovečanske napore da dođete do pobede. Poginuli ste na bojnom polju u četrdesetpetoj godini života.
                        Niste zaboravili to vreme u vašim genima, jer ste danas odgovorni i veliki tradicionalista. Skloni ste da ponekada tugujete bez, za druge vidljivog razloga. Vodite računa o vašim ligamentima, kao i o jednom od kolena.
                        U sledećem životu bićete neka vrsta spasitelja, opet vezano za odbranu. Sledeći život će biti i poslednji život karme, jer vi upravo u ovom životu odrađujete i plaćate više karmi odjednom.


Numerologija - karmički broj 538


                        Prošli život koji je važan za današnji, živeli ste u Srbiji. To je bilo vreme Prvog svetskog rata. Vodili ste jednu topovsku bateriju. Bili ste izuzetno hrabri i mnogo ste učinili za srpsku vojsku i za Srbiju. Mnogi su i pesme napisali o vama, koje i danas negde postoje. Pri povlačenju naše vojske, kada ste prelazili Albaniju, razboleli ste se i umrli. Tamo su vas i sahranili.
                        Sada nemate mira na jednom mestu, volite promene i putovanja i pokušavate da pomirite duh i materiju, kao i racio i intuiciju. Vrlo ste kreativni. Naklonjeni ste umetnosti i daru pisanja i govorništva. Morate da povedete računa o glavi i motoričkim nervima. Nemojte da se brinete, jer kroz poštenje vaš Anđeo čuvar bdi nad vama.
                        U sledećem životu ćete biti poznati političar, koji će uspeti da za zelenim stolom dostigne vrhunac koji niste mogli u vreme Prvog svetskog rata.


Numerologija - karmički broj 628



                        Za sadašnji život, vama je važan život koji ste proživeli u današnjoj Engleskoj. Bili ste vojskovođa u ratu između Engleske i Francuske, poznatom kao „Rat ruže“. Bili ste plemićkog porekla i dobili ste da vodite vojsku, ne po zasluzi i hrabrosti, već što je u vašem telu tekla plava krv. Kada ste ulazili sa vojskom u teške i neizvesne bitke, izvlačili ste se sa mnogo neuverljivih izgovora. U jednoj od borbi, lakše ste bili ranjeni i tu se završilo vaše vojevanje.
                        U sadašnjem životu dobili ste dar i umetnički talenat. Posedujete poseban šarm, kao i čulnost i hedonizam. Zdravstveno obratite pažnju na grudi, stomak i probavu.
U sledećem životu radićete nešto vezano za sudstvo. Proslavićete se kao veliki humanista i time otplatiti najveći deo karmičkog duga.


Numerologija - karmički broj 718


                        U dva svoja važna prošla života, živeli ste u Nemačkoj. Oba puta ste bili na čelu neke vojne jedinice, manje ili veće. Izuzetno ste bili hrabri i izdržljivi. Budući da ste bili veliki idealista, uvek ste mislili da se borite za sve te ideale. Vojska vas je volela. Glavni zapovednik vojske je kradom učio od vas. Časno ste poginuli od neprijatelja u borbi. Dugo su vas pamtili kao časnog čoveka. Poštovali su vas vaši sunarodnici, ali i neprijatelji. Prema zarobljenicima ste se odnosili prema svim pravilima čovečnosti.
                        U sadašnjem životu težite ka ličnoj slobodi, jer vaše čestice gena nisu zaboravile hrabrost prošlih života. Posedujete izuzetnu intuiciju i uvek naginjete ka svetlosti života.  Čuvajte se da ne obolite od srca, jer vam je to aspektovano karmom predaka. Mogu da vas bole leđa i da imate manjih problema sa cirkulacijom.
                        U sledećem životu bićete poznati vaspitač mladih, kojima nećete dozvoliti da zaborave prošlost i da na greškama predaka stvaraju svoju budućnost.


Numerologija - karmički broj 898


                        Život koji je bitan za ovaj današnji, proživeli ste na tlu današnje Švedske. Bili ste Viking. Nažalost, vaše zanimanje je bilo pirat – vojskovođa. U to vreme, jedino vam je bilo važno da što više brodova i usput naseljenih mesta opljačkate, pobijete i spalite. Išli ste sve dalje i dalje, ne obazirući se na nedela koja ste za sobom ostavljali. Ubili su vas i posadu, Saksonci koje ste pokušali da orobite. Brod su vam potopili, prethodno vam uzevši ceo plen.
                        Sada, u ovom životu i dalje posedujete veliku hrabrost. Kada vam nešto ne ide onako kako ste zamislili, pokazujete agresivnost. I sada do uspeha idete kroz veliku borbu. Čuvajte se opekotina i vatre. Možete imati problema sa glavoboljama i bešikom.
                        U sledećem životu bićete čovek koji će proizvoditi hranu i sve to za mnogo ljudi. Nećete se na tome obogatiti, ali ćete platiti karmički dug u celosti.


Numerologija - karmički broj 988


Na tlu današnje Engleske proživeli ste vaš važan život, koji je bitan za vaše današnje življenje. Bili ste neka vrsta „Robina Huda“, ali niste bili on. Imali ste svoju malu vojsku i bukvalno ste otimali od bogataša, da biste davali sirotinji da preživi. Narod vas je obožavao, a grofovi i vojvode mrzeli i plašili se za svoje živote. Odolevali ste poterama devet godina i bili pobednik. Izdala vas je žena koju ste voleli. Na prevaru vas je dovela na mesto gde vam je bila postavljena zamka i mučki su vas ubili. Narod vas je dugo žalio, a vaša izdajica je ostala nekažnjena.
                        U ovom životu ste vrlo zatvoreni i oprezni, jer neka vrsta sećanja koju ne nosite svesno, upravo vas drži opreznima. Probajte da naučite da tumačite svoje snove, jer vam oni daju vizije budućnosti. Mogli biste da imate problema sa vašim mišićima, glavom i reproduktivnim organima. Snaga koju imate, neka vam uvek bude usmerena ka dobrom i vaš život će imati onaj smisao koji vam je karma namenila.
                        Verovali ili ne, u sledećem životu bićete predsednik države. Tu ćete dobiti slobodnu volju da završite sa karmom i odete na viši nivo, ili staroj dodate i novu karmu. Izbor će biti samo vaš.


DEVETKE

Svi vi koji imate devetku u ličnom broju, ostvarili ste vidljivo savršenstvo višeg reda. Devetka uvek predstavlja zakon karme. Vi ste osoba koja je dosta zatvorena, nikada nikome ne otkrivate sve svoje tajne, niti se otvarate do kraja. Imate izuzetnu moć predosećaja. Devetka u ličnom broju uvek simbolizuje dovršenje. Vi sa ovim brojem zračite neuslovljenom ljubavlju i opraštanjem. Uvek je to lepota i ljubav u nekom uzvišenom obliku. Kada bi devetka mogla da reši sve probleme sveta, ona bi to zaista i uradila. Kada devetka bude shvatila da je njen zadatak da završi nedovršene poslove, neće se osećati tužno kad tome dođe kraj. Tada može da se raduje, jer je završila posao i može da krene napred ka novim poslovima i novim iskustvima.
Sve devetke su u prošlom životu bile plemenitog roda. Bile su plemići, grofovi, princeze, kontese…
Nažalost, u svom važnom životu za ovaj život, uvek ste bili izdati od neke osobe vama drage.
Sada, u ovom životu vi ste oprezni i to je razlog što se nikada ne otvarate do kraja. Brojem devet vlada planeta Neptun, koja simbolizuje okultne, misteriozne i skrivene zakone Neba i Zemlje.


Numerologija - karmički broj 189


Vaš prošli važan život proživeli ste u Africi. Bili ste muškarac, poglavica plemena, ratnik, prek čovek, ali pravdoljubiv. Vodili ste svoj narod putem časti i poštenja. Na prvom mestu bila vam je sreća vašeg naroda, najmanje ste mislili na sebe samog. Porodici ste obezbedili sve što im je potrebno, ne misleći samo na svoje pleme. Izdao vas je sin da bi se dokopao vlasti i naravno, nasledio vas.
            Sada, iako ste zadržali oprez, vi dosta razmišljate i pravite planove pre nego što donesete odluku. Moguće glavobolje, a i problem sa motoričkim nervima.
U ovom životu ste dobili posebnog Anđela zaštitinika, bez obzira kom polu pripadali.
U sledećem životu bićete neka vrsta misionara. Ponovo ćete živeti na tlu Afrike i donećete boljitak svom narodu.


Numerologija - karmički broj 279


Svoj prošli važni život, proživeli ste na tlu današnje Rusije. Bili ste žena, princeza, jedina kći tadašnjeg cara. Vaš otac se nadao da vašom dobrom udajom obezbedi naslednika krune. Nažalost, stric i brat od strica želeli su tu istu krunu, misleći da imaju više prava od ženskog deteta tadašnjeg cara. Prema vama su se ponašali krajnje snishodljivo. Uz laskanje, urotili su se sa nekolicinom neprijatelja krune i na prevaru odvukli su vas u šumu i ubili. Vaš otac se od tuge razboleo i uskoro umro.
Sada, pored opreznosti i zatvorenosti za druge, vi ste dobili moć intuicije i moć šestog čula. Vi naprosto znate da nešto znate, a ne znate kako. Morali bi da povedete računa o visokomoždanim funkcijama i zglobovima. Vaše ćelije sećanja nose uspomenu na to vreme.
U sledećem životu bavićete se nekom vrstom alternative. Lečićete fizičke i mentalne bolesti zajedno.


Numerologija - karmički broj 369


Vaš važan život vezan za ovaj današnji, proživeli ste na tlu današnje Srbije. Bili ste veliki srpski plemić. Vladali ste pravedno i srčano. Kako je Srbija u svojoj istoriji mnogo ratovala, uvek braneći se od drugih i nikada nije bila osvajač, izuzev u vreme Dušana Silnog, vi ste morali da idete i u rat. Bili ste u prvim borbenim redovima. Nikada niste štedeli sebe, vodeći računa da niko od vaših vojnika ne gine uludo. Podmuklo i tajno, izdao vas je najbolji prijatelj. Niste znali da „gajite guju u nedrima“. Ubijeni ste s leđa od ruke sluge „prijatelja“. Ostao je vaš sin koji je nastavio vašim stopama. Vaše časno ime ostalo je u sećanjima i prenosilo se s kolena na koleno, do današnjih dana.
U sadašnjem životu, bez obzira kom polu pripadate, imate poseban šarm i dostojanstvo plemstva. I sada ste dobri i želite svakome da pomognete. Neko ko je u jednom od života bio dobar, to ćelije sećanja prenose i u naredne živote.
Povedite računa o organima za reprodukciju i cirkulaciji.
U sledećem životu bićete poznati umetnik. Sve svoje emocije pretočićete u umetnost u sledećem životu.


Numerologija - karmički broj 459


Jedan od prošlih života koji je važan za ovaj sadašnji život, proživeli ste u Mađarskoj. Bili ste prelepa princeza. Imali ste brata i dve sestre. Veoma ste voleli da putujete i da upoznajete nove zemlje i nove ljude. Na jednom od mnogih putovanja, u vas se zaljubio plemić iz Srbije. Odbili ste ga, jer ste ga smatrali nedostojnim sebe. Pogrešili ste i to je najveća karma koju danas plaćate. Udali ste se za sebi ravnog, koga su vam odabrali vaši roditelji. Niste bili srećni. Smatrali ste da su vas izdali, jer ste se u međuvremenu zaljubili. Tada ste shvatili kako je bilo teško odbijenom plemiću.
Sada nosite tu tajanstvenost i nepristupačnost prema drugim ljudima. Uvukli ste se u sopstvenu ljušturu i ne dozvoljavate nikome da prodre u vaše „tajne“.
U ovom životu postoji mogućnost da ostanete bez bračnog druga, no sreću ćete ipak naći.
U sledećem životu bićete čuveni parapsiholog, jer već u ovom imate predispozicije ka tome.


Numerologija - karmički broj 549


Za današnji život, važan život proživeli ste u Rusiji. Bili ste muškarac, veliki knez. Živeli ste pored velike vode. Bili ste oženjeni prelepom ženom druge vere. To nisu mogli da podnesu vaši rođaci. Nova kneginja je prihvatila vašu veru, ali se nije odrekla svoje. Vaši rođaci, izdali su vaše poverenje i tajno otrovali vašu ženu. Bili ste svesni da kneginja nije umrla prirodnom smrću i da je tu neko drugi umešao prste. Razočarali ste se i niste se ponovo ženili. Umrli ste bez poroda, ne ostavivši naslednike.
Sada, u ovom životu, sem što ste zatvoreni za druge, učaureni u svojoj kućici duše, volite promene. Pored karme svojih prošlih života, vi nosite i karmu svojih predaka. Povedite računa da sa godinama ne dobijete povišen šećer u krvi. Obratite pažnju na svoj respiratorni sistem.
U sledećem životu bavićete se nekom vrstom istraživačkog novinarstva.


Numerologija - karmički broj 639


Italija je zemlja u kojoj ste proživeli jedan od vaših važnih prošlih života. U tom životu bili ste žena, plemkinja iz čuvenog roda. Imali ste nesreću da se zaljubite u običnog čoveka, koji nije bio plemić. Planirali ste da sa njim tajno pobegnete daleko i živite zajedno. To je bilo čudno vreme, kada je bilo nezamislivo da se plemkinja ne uda za plemića. Izdala vas je vaša sluškinja. Njega su ubili, a vas poslali u samostan.
Sada, u ovom životu, vi posedujete nezamisliv šarm i naravno, veoma ste zatvoreni za okolinu. Dobili ste moć predosećaja, upravo da bi vam opreznost sada pomogla.
U sledećem životu bićete neka vrsta psihologa.


Numerologija - karmički broj 729


Svoj važan prošli život proživeli ste u Francuskoj. Bili ste žena plemićkog roda. Bili ste jedna od retko učenih žena. Učili ste kradom, da vas ne bi ismejavali. Bavili ste se izučavanjem i proučavanjem astrologije. Niko nije znao za vaša interesovanja, a još manje za proučavanje. Slučajno vas je otkrila vaša sestra, koja je bila priglupa, ali veoma zlobna. Rekla je to vašem ocu, koji vas je strogo kaznio i oduzeo vam sve knjige. Ubrzo su vas udali za plemića iz susedne zemlje. Čitav taj život ste proveli nesrećni i tajno proučavali mnoge nauke.
U sadašnjem životu dobili ste najlepše darove koji se daju jednom čoveku. Imate moć predosećaja, velike intuicije i šestog čula. Vi mnoge stvari znate, a ne znate kako ih znate, naprosto ih znate. Vi biste zaista mogli da budete izuzetan numerolog na prvom mestu, zatim astrolog, ili neki parapsiholog.
U sledećem životu bićete čuveni lekar za alternativu.


Numerologija - karmički broj 819


Španija je bila zemlja gde ste proživeli svoj prošli život koji je važan za ovaj sadašnji. Bili ste veoma specifični, jedan od retkih plemića koji je bio i vojskovođa. Bili ste izuzetno lep muškarac, hrabar i častan. Ljudi su vas voleli i izuzetno poštovali. Često ste žrtvovali sebe da biste pomagali drugima. Kako dobri ljudi izazivaju zavist i ljubomoru onih loših, to se desilo i vama. Izdao vas je neprijatelju vaš rođak. Izgubili ste bitku i povukli se na svoje imanje. Imali ste divnu porodicu koja vas je volela i tešila u teškim trenucima.
U sadašnjem životu naučili ste lekciju i prvo dobro razmislite pre nego što nekome verujete ili se upustite u neki posao. Kao nagradu iz prošlog života sada ste dobili Anđela čuvara koji vas štiti u teškim situacijama.
U sledećem životu bićete industrijalac.


Numerologija - karmički broj 999


I vi ste svoj prošli važan život proživeli u Francuskoj. Imali ste nesreću da budete plemić za vreme Buržoaske revolucije. Pobegli ste sa svojom porodicom i skrivali se zajedno sa svojim slugom u koga ste imali previše poverenja. Činili ste mu pre toga mnogo, čak ste mu obećali i novac i pravo bogatstvo, ukoliko budete preživeli opšti masakr. Nažalost, izdao vas je upravo taj sluga i završili ste kao i svo plemstvo toga doba.
Sada imate poseban strah od otvaranja prema ljudima. Sve možete da saslušate, ali ćete uvek odlučiti i uraditi po svome. Vodite računa o vašoj kičmi i stopalima, a pogotovo o bolestima koje su imali vaši preci.
U sledećem životu bićete monah i time završiti krug karmičkih plaćanja.

Autor Andjela Slobodina 

Napomena: Tekst je zabavnog karaktera.


Svidja ti se tekst? Podeli ga prijateljima!


 Share


 

                           ARHIVA TEKSTOVA

 

 

Arhiva

Čitaoci