.

☰ MENU

Pretraži ovaj blog

28. ožu 2011.

Pozitivna Karma kroz položaj Jupitera


JUPITER u prvoj kući : Jupiter u prvoj kući smanjuje probleme u okruženju. Osoba nikada sebe neće dovesti u situaciju da joj bude loše. Velikodušna je, ali ima granicu trpeljivosti i tolerancije. Ona je rodjeni filozof, političar organizator, uvek ima svoje mišljenje i ima šta da kaže na neku temu. Mudra je. Velikog je duhovnog potencijala.

JUPITER u drugoj kući: Nema boljeg položaja za novac! Najlakše dolazi do novca kroz poslove sa inostranstvom: trgovina, bankarstvo, izdavaštvo, visoki državni položaji.

JUPIER u trećoj kući : Talenat za diplomatiju. Uspeh i sreća kroz socijalne odnose, kroz saradnju sa ljudima i u literaturi. Ali samo ukoliko je poštena, iskrena, taktična.
.
JUPITER u cetvrtoj kuci : Bezbrizna osoba, baš kao što je bilo detinjstvo, sve to ukazuje na doro nasledje koje je preduslov da se osoba pozitivno ispolji. Ovo je položaj Jupitera koji nameće osobi i koja oseća da je "iznad" ostalih ljudi, tj da u ovom životu treba i da je predodredjena da nešto vise uradi - i da ostane u domovini. Zato je na kraju, kao i na pocetku ceka isto. Sto je starija, sve je uspesnija, bogatija, zdravija, zadovoljnija.

JUPITER u petoj kuci : Ispoljava se kroz sreću i finansijsku blagodet u sferi ljubavi, umetnosti, kocke, sporta. Velika sreća sa decom.
.
JUPITER u šestoj kuci : Položaj ukazuje da osobi nece biti teško da nadje posao ili da će joj zdravlje biti zasticeno. Može imati moć da leci druge.

JUPITER u sedmoj kuci : treba da se eksponira kada treba nešto nekom da se posreduje, urgira jer će obaviti kako treba. Sve najbolje iz sfere braka, partnerstva odnosa i javnosti.

JUPIER u osmoj kuci : Ovde Jupiter cuva čoveka od stresnih situacija. Stiti ga da ne propadne i omogućava da stekne materijalne vrednosti preko drugih (kad vec ne zna sam da ih stekne). Pomoć kroz kreditiranje ili materijalna satisfakcija kroz bračnog partnera.

JUPITER u devetoj kući : Sretne odnose sa stranim drzavljanima, uspeh na studijama u inostranstvu, ugodna i korisna putovanja u daleke predele. Mnogo povoljnih prilika u životu. Velika sreća u životu, veliki sportista. Ostvarivanje životnih ideala.
-Uspeh i sreća u svim poslovima vezanim sa inostranstvom. A najveću sreću doživljava upravo u inostranstvu.

JUPITER u desetoj kući : Uspeh dolazi kroz sretne okolnosti. Nasjvažnije je da položaj naglasava jednu važnu misiju u životu čoveka. Ima zadatak da uradi nešto znacajno i veliko za opste dobro. Nudi mu se moc, ali ako to iskoristi za ego propagandu, promasio je svoj cilj. Treba da unapredi u nekoj sferi nešto na sirim osnovama, da ponudi nešto vise svojom mentalnošću, stvovima zakonom, organizovanjem društva i rada. Čovek koji uspesno upravlja svojom i sudbinama drugih. Sredina života je trenutak kada postaje slavan i uticajan. Sreća na svakom koraku.

JUPITER u jedanaestoj kuci : Uspeh dolazi kroz društveni život. Drustveno korisna osoba koju mnogo vole proteziraju i pomazu. Osoba je vrlo socijalna, koja ume da se ponaša uvek na pravi način. Imace puno uspeha u poslovima vezanim sa grupom jer je najuspesnija da se nametne, da usmeri i povede grupu. Ovo su ljudi koji pokrecu asocijacije. U drugoj polovini života ostvaruje svoje zelje i ambicije. Bogatstvo u zadnjem delu života.

JUPITER u dvanaestoj kuci :Jupiter je ovde veliki zaštitnik ili Anđeo čuvar. Naročito ima jak pozitivan uticaj, ako je u konjukciji sa Asc.  Blokira mnoge nepovoljne situacije u natalnoj karti.
izvor:Lendovisanje

Arhiva

Čitaoci