.

☰ MENU

Pretraži ovaj blog

19. tra 2011.

Gde upoznati i kako zavesti Muskarca? - 1 deo



Drage moje, zvuči šaljivo, ali zagrebite ispod muske maske (ne) zainteresovanosti, poznavanjem polozaja pre svega Venere , zatim Meseca u njegovom Natalnom horoskopu. U muskoj podsvesti su  duboko usađeni arhetipovi zene koja mu odgovara. Kako treba da izgleda ? Kakvu komunikaciju želi sa njom (vama) ? Sta ga stimulise da postane zainteresovan za ženu (vas) ?  Pomocicu vam da “ procitate ” njegova najintimnija nadanja.

Polozaj Venere u muskom horoskopu ukazuje na idealnu viziju devojke, koju zeli pored sebe. Njen fizicki izgled, najbitniji fizicki atributi, odevanje,  nastup, komunikacija, su najbitniji faktori koji ce ga magnetski privuci Naravno, ovo nije garancija kvalitetne i dugotrajne ljubavi. Bitan je  prvi korak kod upoznavanja i buđenja “leptirica u stomaku”.  A ako jos imate i harmonicne aspekte u Sinastriji, vasoj sreci nigde kraja – to je prava ljubav!

A ako vas interesuje gde mozete sresti takvog “Macana” , pogledajte u kojoj  kuci je Venera i vladar pete kuce.Uradite njegovu natalnu kartu  na   FREE HOROSKOP,   zatim pogledaje u kojoj kuci je smestena Venera  u tekstu VENERA U KUCAMA. Da bi ste raspolagali sa vise informacija, pogledajte koji mu je vladar pete kuce (ah ta ljubav) i u kojoj kuci je smesten VLADAR PETE KUCE U KUCAMA..

1 - Pojednostavicu stvari i  opisati položaje Venere po kucama, da bi vam bilo jasnije gde cete sresti svog dragog.

2 - Iz polozaja Venere u znakovim, saznacete  “cake” ,na osnovu kojih ćete ga ostaviti bez daha.

Iz sledeceg teksta kombinuje polozaj Venere u kucana i znakovima


VENERA U PRVOJ  KUCI

Sta da vam kazem a da vas ne obeshrabrim, ako ste introvertna osoba ? Ovaj muskarac je naucio da sve dobija na tacni. Harizmatican je, dobro izgleda, svestan je da privlaci suprotni pol i to vesto koristi. On ceka da bude “pronađen”, a verujte mi, lako mu polazi za rukom. Na njemu je samo da odabere.

E sada vi budite dovitljivi pa pogledajte u kojoj kuci mu je znak pre svega Vage, a zatim Bika. Predpostavimo da je  Venera “doleprsala” iz 9 polja . U tom slucaju on moze ocekivati devojku koju je upoznao na fakultetu, nekom predavanju, biblioteci  na daljem putovanju ili jednostavno devojka ima maker delimicno strano poreklo. Ako ste se prepoznali u ovoj prici, pređite na akciju

VENERA U OVNU

Dopadaju mu se samosvesne žene, sigurne u svom nastupu. Ceni direktan pristup.  cak voli dozu bezobrazluka i kulturne agresije u komunikaciji. Ako se bavite sportom maker rekreativno, dobicete veliki plus. Obucite se u sportsko- seksi fazonu, imajte crveni detalj na sebi. Neka vam se samo naslucuje zategnuto telo, ne otkrivaje se previse. DA! Ne zaboravite da maker odglumite inicijativu.i samopouzdanje. Ako zelite da veza potraje, naucite da budete pokretac. On ce vas u stopu pratiti.


VENERA U DRUGOJ  KUCI

Pronađete nacin da ga sretnete dok sa uzitkom podize novac koji je zaradio. Najbojle bi bilo da ste posredni poslovni saradnici i da vam firme imaju saradnju. On rado trguje nekretninama, pa se pojavite ka potencijalni prodavac ili kupac . Lagano šetajte nekim parkom I sirom otvorite oci, ne bi li spazili svog buduceg dragog kako sa uzivanjem uzina u prirodi.

VENERA U BIKU

Ako niste mršavica i krase vas ženske obline, savrseno! Pripremite se za nastup. Obucite se umereno senzualno sa puno ukusa i nakit (koji je obavezan), prilagodite dobu dana. Nastup neka vam bude odmeren, lagan i sa puno takta. Pokazite mu  koliko ste odgovorni i sposobni da samostalno zaradite novac. Budite sprmni da saslusate njegove jadikovke na istu temu..To ce mu uliti pouzdanje u vas. Ako se dobro snalazite  u kulinarstvu, poznajete vina . prica na tu temu ce ga oduseviti. Ponudite mu slatkis koji ste sami spremali. Kod njega su taktilna čula velo razvijena, pa povremeni nezan dodir ili suptilna masaža vrata ce mu prijati. Ako zaista tezite za porodicom i domom, koji bi vam bio ljubav i preokupacija, pravi ste par!


VENERA U TRECOJ  KUCI

Morate biti u zavidnoj kondiciji da bi uspeli da ispratite njegova kretanja. Cesto je u kolima, na kratkim relacijama. Inace on jet u u vasoj blizini. Mozda najbolji prijatelj vaseg brata ili sestre ili cak vas prijatelj, koga cete posčeti posmatrati u drugom svetlu.
Krecite se u “krugu dvojke” svog grada i prpoznacete se. Ako putujete grdskim prevozom takođe skenirajte okolinu. Mozda se bas tu krije. Ako džogirate, mozda ce vam se pridružiti.


VENERA U BLIZANCIMA

On je osoba pomalo nestalne prirode i siroke sfere interesovanja, ali sa razvijenom  sposobnosću zapazanja.Zato se potrudite da vas primeti. Obucite se sportsi, nabacite osmeh na lice i samo napred. On voli zene sa smislom za humor, optimisticne, zanimljive. Ineligencija i nacin komunikacije kod devojke je mu je bitan, pa izvucite svoj maksimum u tom smeru. Morate biti stalno dovoljno zanimljivi da njegova nestalna proroda ne pozeli nova zadovoljstva.. Cesto menjajte frizuru, sminku. Budite uvek novi I inspirisuci. Komunikacija je na prvom mestu, pa naucite da kucate sms- ove pune neznosti I pripremite se na brojne telefonske razgovore.

Nastavak sledi


 Svidja ti se tekst?     Podeli ga prijateljima!

ARHIVA TEKSTOVA

Arhiva

Čitaoci