.

☰ MENU

Pretraži ovaj blog

7. svi 2011.

Sklonost homoseksualnosti



Ljubav je sastavni deo života, bez ljubavi se ne može. Ljubav pružamo i dajemo na razne načine, ceo život se vrti oko ljubavi. Ali često nam bude zabranjeno da nekoga volimo, da nekome poklonimo srce, dušu, onoj osobi za koju nešto osećamo, i ta osoba oseća za nas . Astrologija moze dati mnoge odgovore i objasniti duboki poriv za osecanje ljubavi prema istom polu. U Natalnom horoskopu se može videti sklonost homoseksualnosti.

Uran je planeta slobodnih shvatanja a Neptun planeta nežnosti, romantike, magle.
Svakako da su zvezde "indikatori" naše seksualnosti pa tako loše planete u 5. kući (ljubavi) i u 8. kući (seksa) dovode do seksualne ljubavi prema istom polu ili do biseksualnosti; peta kuća ako je na 9 stepenu Blizanaca i ako se na tom stepenu nađe planeta Venera.
 
Na prvom se mestu uvek gleda Mesec, kakve aspekte pravi sa Venerom, Marsom, Uranom, Neptunom i delimično sa Plutonom. Najvažnije je da se dobro razmotri peta kuća, koja generalno predstavlja naš ljubavni život i osma kuća koja govori o našem seksualnom životu.
Obavezno gledati vladara tih kuća sa aspektima.



Planeta naših emocija Mesec vrlo se loše oseća u zodijačkim znakovima kao što su Devica, Blizanci, Ribe, Vodolija i tu lako dovodi do biseksualnih sklonosti. Na drugom se mestu uvek gleda planeta Venera koja govori o našoj ljubavi, i tu treba gledati kakve ona aspekte pravi sa planetom seksa Marsom, zatim sa Neptunom i neminovnim Uranom koji je indikator slobodne ljubavi, homoseksualnosti..
 

Neptun kada je u kvadratu sa planetom Uranom dovodi do homoseksualnosti i biseksualnih sklonosti. Isto, kada je Neptun na samom Ascendentu, tokom života dovodi do seksualne parastezije i perverzije. Neptun kvadrat ili opozicija sa Suncem i Mesecom je znak da osoba tokom života može imati vezu sa homoseksualcem ili biseksualcem. Takođe, obavezno treba pratiti i planetu Uran.
 

Potrebne su četiri astrološke komponente da bi potvrdili seksualnu sklonost istom polu.
Biseksualnost se može videti i kroz planetu Veneru kada pravi opoziciju sa Neptunom, ili Venera kvadrat, konjukcija Uran. Ako se Sunce i Mesec nalaze u muškim znacima, i prave loše aspekte Venere i Marsa, to kod žena označava lezbejstvo.
 

Kada se Sunce nalazi u konjukciji sa Mesecom i kada obe planete prave kvadrat sa planetom Neptunom, to potvrđuje homoseksualnost i biseksualnost. Potvrdna kombinacija je svakako i Mesec kvadrat Uran, što detaljno dovodi do homosekualnih opredeljenja (naravno, potrebno je gledati sve ostale planete).
 

Neptun u sedmoj kući i kvadrat sa Uranom potvrđuje homoseksualnost, biseksualnost, Peta kuća u znaku Vodolije i kada vladaoc pete kuće pravi kvadrat, opoziciju sa planetom u petoj kući, to takođe potvrđuje homoseksualnost i slobodnu ljubav jer je Vodolija pod uticajem planete Urana. Aspekat Venera konjukcija Mars i kada obe planete prave aspekat kvadrata ili opozicije sa planetom Neptunom ili Uranom, takođe dovodi do homosekualnih odnosa, lezbejstva, biseksualnosti. Svaki aspekat Urana sa planetom Venerom ili Marsom stvoriće čoveku problem u njegovom izboru partnera.


Loši aspekti Meseca, Venere, Marsa sa Lilit koja daje nemirnu ljubav, lezbejstvo, biseksualnost, homoseksualnost. Svaki aspekat kao što su konjukcije, kvadrati i opozicije sa tim planetama, stvoriće problem seksualnosti. Venera, Mars, Saturn, Mesec u ženskim znacima dovode do feminiziranosti. Mesec u Blizancima, Devici, Strelcu i Ribama stvara prvi signal za homoseksualnost, biseksualnost i lezbejstvo. Takođe, ne treba zaboraviti da pogledate u kom se znaku nađe Lilit i kakve aspekte pravi sa ostalim planetama.


Homoseksualnost se vidi i kada se Sunce nalazi u konjukciji sa Saturnom i kada su obe planete u kvadratu sa Neptunom.
Venera u znaku Jarca označava da osoba oseća nedostatak nežnosti od žene, majke, a Venera u Jarcu uvek predstavlja neki kasniji period života, gde će se pokazati veoma nesigurnom i žudeće za ljubavlju. Muškarci su često feminizirani, i nemaju želju za odnos sa ženom. Tu je krivac sama majka jer nije na pravi način pokazala pravu nežnost.
 

Kada se peta kuća nalazi u znaku Vodolije, to ukazuje na otkačene ljubavi, dosta uživanja, veze se teško zadrže, ima dosta promena na ljubavnom planu, često homoseksualne kontakte. Ukoliko je još osma kuća u znaku Bika, osoba je naklonjena homosekualnim vezama koje krije, jer voli svaki dodir, senzualnost, nežnost (Vodolijom vlada planeta Uran a Bikom Venera). Kada se Venera, Mars nađu na sedmom stepenu Blizanaca to je izazov za svakog muškarca. Zatim Venera i Mars u dvojnim znacima Device, Blizanaca, Strelca ili ako se nađu na stepenu dvojnosti. Normalno, ako imate jedan aspekat ne treba odmah smatrati kako ste homosekualno orijentisani, morate imati bar četiri oznake da bi to bilo potvrđeno. Planeta Venera će uvek govoriti o vašoj ljubavi, Mars o vašoj sekualnosti a Mesec o vašim željama, emocijama. Sve tri planete uvek morate dobro povezati sa vladarima kuća, četvrte, pete, sedme, osme, jedanaeste i dvanaeste kuće.

Delovi teksta Branka Zivotina "Planete i homoseksualnost"

Čitaoci