.

☰ MENU

Pretraži ovaj blog

30. lip 2011.

Primer analize Ličnog ljubavnog horoskopa



Dobijam veliki broj mailova, u kojima se interesujete za izradu analize LIČNOG LJUBAVNOG HOROSKOPA sa astroloskim prognozama. Da bi vam bilo jasnije koje informacije treba da pošaljete i na koji način da postavite pitanja u vezi vase ljubavne ili bračne situacije, a takodje i koliko ćete informacija dobiti kroz analizu vaseg natalnog horoskopa, navodim vam primer jučerašnje analize. Naravno, uz odobrenje drage Nine.


                                        PITANJA KOJA MI JE NINA POSTAVILA :

1.Ime i prezime: Nina  X……….

2. Datum, mesec, godina rodjenja, tačno vreme rodjenja u toku dana:

06.04.1976. vreme rodjenja: 20h

3. Mesto rodjenja: Novi Sad

4. Mesto trenutnog prebivališta: Novi Sad

5. Ljubavni status:

Nisam bila u braku, poslednja ’’veza’’ tajna na daljinu (stranac je, mladji muškarac) od septembra 2010.do 9 juna 2011. kada je na čudan način prekinut kontakt sa njegove strane

Pitam se da li je moguće obnoviti kontakt?

Ako ne, da li je moguce da se u skorije vreme pojavi neko novi?

Inače nije prvi put da se neka veza odvija tajno ili da postoji neko ograničenje da se realizuje....razlika u godinama, daljina....


                                   NININ   LIČNI LJUBVNI HOROSKOP

Sunce na 18*  Ovna,        Asc  9* Skorpiona,           Mesec 6* Device






   NATALNE PREDISPOZICIJE ZA LJUBAV I BRAK


Dispozitori Sunca i Asc su Mars i Pluton. Posedujete neslucenu kolicinu životne energje, koja je sklona variranju, zbog specificnog emotivnog sklopa.  Emotivno ste preosetljivi i vrlo ranjivi a pri tome izuztno pravdoljubivi. U ljubavi ste veliki idealista  i skloni ste da u ljubavnim vezama u prvo vreme ne sagledavate partnera objektivno. Vas dispoztitor Venere (koja odredjuje vas kao devojku, ljubavne veze ali i vaseg buduceg bracnog partnera) je Neptun, koji je ujedno i vladar polja ljubavi. Smešten je u Strelcu u drugom polju.  Dešava vam se da osobine koje želite da partner poseduje, nesvesno projektujete na osobu sa kojom ste u vezi i neko vreme budete u zabludi, gledajuci sve kroz ružičaste naočare. Zatim, kao po pravilu slede razočarenja i duševni nemir.

 Osoba ste koja ništa polovićno i površno ne može da radi, niti oseca, dajete se u potpunosti.  Dubina vaših osećanja je većini drugih ljudi neshvatljiva . Kod vas je u zivotu sve ili nista. Posmatrate zivot crno -  belo. Sa Asc u Škorpionu ste predodredjeni da živite kroz  uspone i padove i da vas ništa ne ostavlja ravnodusnom. Bez obzira na povremeni emocionalni bol, sposobni ste da se  kao Feniks iz pepela dignete. Vasa moć regeneracije je ogromna i za vas je karakteristicno da se iz teskih situacija izdizete na visi stupanj, nego  ste bili. Po nekada “dodirnete dno”, a zaim se svom silinom odgurnete i nastvljate dalje jos jači i sigurniji u sebe. Morate nauciti da proslost ostavljate za sobom i zivite u sadasnjem trenutku. Savetujem vas da kada naidju deprimirajuci peridi, pronadjete sebi kutak u kom ćete se kroz najdublju samoanalizu, kroz jak emocionalni bol, upravo napuniti novom pozitivnom energijom. Umete da budete destruktivni i da nesvesno budete svoj najveci neprijatelj. Vas progresivni podznak je već u Strelcu na 13* analognom Ovnu, pa probudite u sebi optimizam Strelca i samopouzdanje i preduzimljivost Ovna .


Sobzirom da vam je konjukcija Meseca i Marsa u Raku u 9 polju, skloni ste da svoja psihološka stanja projektujete na telesni nivo, pa su moguće pre svega psihosomatski zdravstveni problemi. Osetljiv je želudac i grudi. Skloni ste i unutarnjem izlivu nezadovoljstva.. Ezoterijsko pravilo je da kada neka planeta svoju energiju usmerava destruktivno, trebamo pronci način da je usmerimo konstruktivno. U vasem slučaju, to je pre svega Mars, dispozitor horoskopa. VRLO JE VAZNO da se rekreativno bavite sportom, radite vežbe, narocito je vazno jačanje trbušnih misića. Time ćete “prevariti” destruktivan uticaj Marsa, i nećete lako gubiti životnu energiju, a emocionalno ćete biti znatno zadovoljniji. Post utorkom bi doprineo vasem emocionalnom skladu i dusevnom miru. Takodje provodite slobodno vreme šetajuci pored vode, pre svega jezera ili reke. Plivanje je takodje preporucljivio, ali imajte veliki oprez sa dubokom vodom.U ženskom horoskopu, Mars je i model muskarca kojem osoba teži, pa ćete lakse ostvariti kvalitetnu ljubavnu vezu. 


Ostvarivanje ljubavinih veza sa osobama geografski udaljenim od vas ili stranog porekla,  je potpuno objašnjivo u položaju vaseg vladara polja ljubavi, odnosno Neptuna koji  je smešten u znak Strelca  u drugom polju. Sam Neptum moze doneti tajne ljubavi, a narocito Venera koja je dispozitor 12 polja , upravo tajnih ljubavi a nalazi se u Ribama u 5 polju.


Sa ljubavnim ali i buducim bračnim partnerom, trebate imati sličan sistem vrednosti i neophodno je da u svakom trenutku budete materijalno nezavisni od njega. Da biste umanjili sklonost Neptuna da vam “dovodi” u život nepouzdane, mozda sklone porocima i  tajnovitosti partnere, potrudite se da prepoznate muškarca sa umetnickim talentima. Opisu muskarca sa kojim bi ste ostvarili kvalitetnu ljubavnu vezu , odgovara osoba talentovana za fotografiju, film, slikarsvo, pa i muziku. Partner svakako treba da poseduje visoke moralne i intelektualne kvalitete. Time cete ispuniti simboliku polozaja Neptuna u Strelcu,kao i Venere u Ribama,  na pozitivan nacin. 


Sobzirom da vam je vladar bračnog partnera Venera, smeštena u 5 polje, možete svog buduceg supruga sresti na mestima za zabavu, uživanje, opuštanje, bavljenje sportom. Zato se krećite po kafićima koji se nalaze u blizini vode, ili vaseg poznatog plivalista i bazena. Takodje ga možete sresti na nekom koncertu na otvorenom ili u bioskopu. Vreme kada se najopuštenije osećate su večernji i noćni časovi, pa je to doba i najverovatnije za upoznavanje  budućeg supruga. Položaj vladara braka u polju ljubavi  kao kod vas, garantuje brak motivisan i ispunjen ljubavlju. Pri tome je Venera u trigonu sa Saturnom,.koji ukazuje na povoljnu  razliku u godinama izmedju vas i partnera. Optimalna ralika je od 4 do 7 godina. Jos jedan kvalitet ovog trigona je, da vremenom ljubavni odnos biva pouzdaniji a brak kvalitetniji. Može vam se desiti da zatrudnite pre braka, te povedite računa o neželjenoj trudnoci. Izbegavajte namerne prekide trudnoce, jer mozete zakomplikovati zdravstvenu situaciju. Poesebno je osetljiv genitalni trakt i stomak uopste.


Venera u Ribama vas deklariše kao nežnu osobu koja ume snažno i duboko da voli, a takodje i kao dobru buduću majku. Vaš Mars i  Mesec u Raku, pokazuje da vam je istinska teznja da ostvarite porodicu. Mesec je dispozitor 9 polja, pa je moguce da privremeno u porodičnom okruzenju zivite u inostranstvu. Klonite se muškaraca koji nose neku vrstu vojne ili policijske uniforme ili koji u sklopu radnih obaveza nose vatreno oruzje. Takodje izbegavajte “žestoke momke” i uopste muskarce koji su na drustvenoj margini .


 Vaš budući suprug se može  baviti profesijom koja je vezana za elektrotehniku, elektroniku i sl. Svakako je poznavalac te oblasti, kao i informatike. Fizički je privlacan, ima mnoštvo prijatelja, naročito medju ženskim polom. Materijalna primanja tokom života ce mu varirati, menjaće posao par puta. Verovatno ima stariju ili odgovorniju sestru od sebe. Vrlo je moguće da ima brak ili dugu vezu iza sebe. Razveden je ili je razvod- razlaz sa partnerkom u toku, u trenutku vaseg upoznavanja. Sobzirom da se Uran nalazi u konjukciji sa Asc iz 12 polja na 2,5*, možete sa njim neko vreme biti u tajnoj vezi. Može proci 2,5 godina od vaseg upoznavanja, do realizacije njegovog razvoda- razlaza.


Vladar polja ljubavi i dispozitor Venere vladara braka je retrogradan, a Venera u aspektu sa Saturnom, pa prema tome postoji verovatnoca obnavljanja ljubavnih odnosa sa prethodnim emotivnim partnerom.

 PROGNOZE ZA LJUBAVNU VEZU I BUDICI BRAK

                       - primarne direkcije (Solarni lukovi), sekundarne progresije, tranziti planeta-            

Sobzirom da je tokom leta i jeseni 2010god tranzitni Jupiter bio u konjukciji sa vašom Natalnom Venerom, a vi ste upravo u tom periodu ušli u vezu, sa trenutno bivsim partnerom, ta veza se može obnoviti..


 Primarna direkcija koja narocito jako stavlja ljubav u prvi plan- Venera konjukcija Jupiter - bila je najjača u novembru 2010 god, dok ste bili u vezi sa njim. Kako vam je Venera dispozitor polja braka, moglo se ocekivati da ste obostrano pravili planove u vezi eventualnog zajednickog zivota. Pozitivne energije navedene direkcije ce se osećati do oktobra 2011g.


 Sekundarna direkcija , takodje vrlo jaka, razornog tipa, ali kraceg  trajanja- Saturn kvadrat Mesec -  najjače dejstvo je ispoljila 5 juna 2011god, upravo u vreme prekida vaše veze. Mesec je takodje dispozitor tog muškarca, sobzirom da je strani drzavljanjin, a Saturn je dispozitor vaseg trećeg polja (komunikacija), sto je dovelo do “kratkog spoja” u komunikaciji i zahladjenju odnosa i distanciranju. Energije ove direkcije uveliko slabe od kraja avgusta 2011god.


Tranzitni Jupiter ulazi u vaše polje braka 23 jula 2011 god. i tu boravi godinu dana, donoseći pozitivne impulse i  povoljne okolnoti za ulazak u zajednicki zovot, koji se u astrologiji smatra brakom. Počinje da se kreće retrogradno od 29 avgusta  pa do 26 decembra  2011g,  povećavajuci  mogućnost povratka starom partneru. Tranzitni Merkur je u trigonu sa Natalnom Venerom 1 i 2 jula, donoseci povoljne energije za uspostavljanje medjusobne komunkacije elektronskom poštom ili telefonom , posredstvom zajednickog prijatelja (Merkur je vladar 11 polja). Tranzitna Venera ce uću u konjukciju sa natalnim Marsom 11 jula +-2 dana , pa se može očekivati ljubavni susret..  Dok je tranzitni Jupiter u pravom hodu , a biće sve do kraja avgusta 2011god., očekujte upoznavanje i prijatne trenutke sa novom osobom u vasem zivotu. .  


10. 11, 12 jula, tranzitni Merkur je u tugonu sa Neptunom, dispozitorom polja ljubavi, takodje povećava verovarnoću za uspostavljanje ljubavnog kontakta koji je moguć i sa muškarcem sa kojim imate poslovnu saradnju.


 Avgust 2011 god + - 1,5 meseci izuzetno vreme za ljubav, naročito ulazak u novu ljubavnu vezu, jer tranzitni Jupiter krećući se unapred, ulazi u sekstil sa natalnim Marsom. Tada će se većina akcija koje budete samostalno inicirali, pozitivno realizovati.


Svakako je prvo vreme za ljubav. Budite opušteniji iotvoreni za pojavu novog  ljubavnog partnera. Retrogradnost vladara ljubavi u vasem natalnom horoskopu, narocito od kraja avgusta do kraja 2011god, moze doci do obnove stare ljubavi. Takodje na to ukazuje tranzitni Neptun, koji je u dugotrajnom retrogradnom hodu.(kao dispozitor polja ljubavi) u kući doma i porodive. Pri tome gradi veliki vodeni trigon sa natalnim Marsom i Uranom, budeći najtananije emocije , kao nemi glasnik nadolazećih promena.

Svidja ti se tekst?    Podeli ga prijateljima!


ARHIVA TEKSTOVA

Čitaoci