.

☰ MENU

Pretraži ovaj blog

5. srp 2012.

Uran kvadrat Pluton- senzacionalno otkriće o nastanku Univerzuma

Božja čestica



Kao što sam u prethodnom tekstu napisala, planetarna konstalacija na nebu je nagoveštavala  nova krucijalna naučna otkrića, koja mogu u potpunosti promeniti dosadašnju percepciju sveta. I UPRAVO SE DOGODILO!


Na svim medijima saopšteno je senzacionalno otkriće u Atomskoj fiziciNaučnici Evropske organizacije za nuklearna istraživanja (CERN) su eksperimentalnim putem u podzemnom akceleratoru čestica, otkrili dugo naslućivanu česticu simbolično (ali ne i slučajno) nazvanu Božja čestica (Uran).  Njeno postojanje  u dosadašnjim naučnim saznanjima je popunilo "rupu",  čime je objašnjeno zašto materija ima masu. Konačno je pronadjen most koji objašnjava korelaciju materije  i energije (Pluton u Jarcu kvadrat Uran u Ovnu).

                                                          Podzemni akcelerator



"Otkrili smo nedostajući komadić slagalice u fizici čestica", izjavio je generalni direktor CERN-a Rolf Hojer. Ovo je istorijski kamen temeljac, ali to je tek početak, dodao je Hojer.   ( Hm... Uran u Ovnu).

Prema standardnom modelu fizike Božjom česticom se objašnjava  masa drugih čestica i odgovara na pitanje zašto neke od njih imaju masu, a fotoni svetlosti ne. Teoriju o postojanju Bozona postavio je škotski fizičar Var Higs sa Univerziteta u Edinburgu, međutim ona sve do danas nije eksperimentalno dokazana.

Ideja se začela 1964 godine, ( gle čuda?! ),  kada su se Uran i Pluton nalazili u konjukciji u Devici. Ideja koja se kroz studioznu i dugotrajnu analizu velikog tima načnika (Devica),  realizovala baš u ovom trenutku.  A zašto baš sada?  Pa kako je Pluton (Atomska fizika, elementarne čestice, suština)  u ovom periodu ušao znak Jarca (materija),  u akceleratoru atomskih čestica u podzemnom tunelu (Pluton u Jarcu), suština našeg postojanja i svega što nas okružuje je otkrivena.

Suštinski, ovo je početak skidanja vela tajne o teoriji nastanka Univerzuma (Uran). Pluton je zaronio u znak Jarca (korelacija energije i materije kao i pronalaženje najskrivenijih tajni),  pa u kvadratu sa Uranom  (Univerzum,  najviša znanja, energija, Božja iskra),  kroz višedecenijski napor (kvadrat), došlo se do otkrića od krucijalne važnosti.  

                                                              Veliki prasak

Po teoriji velikog praska, sve čestice su bile bez mase. Pretpostavljalo se postojanje neke sile, polja, koje se širilo svemirom, pa je svaka čestica koja je bila u dodiru sa njim dobila masu. Sada se došlo do otkrića da je za to odgovorna Božja Čestica, odnosno Bozon. Veliki prasak takodje ima siboliku Urana u Ovnu (eksplozija) i Plutona (iz potpunog nestajanja starog, kreacija novog).
 
 Sve dosadašnje naučne spoznaje su nam mogle dokučiti postojanje oko 4 procenta Univerzuma. Zahvaljujući ovom otkriću, preostalih 96  procenata mogu postati dostupni za razumevanje.  Misterija Crnih rupa, koje su inače antimaterija, odnosno veliki usisivači materije kojoj se gubi trag, će verujem biti odgonetnuta. Opet se uspešno može primeniti astrosimbolika, ali ovog puta Saturna (materija) u znaku Škorpiona (crna rupa, nestajanje, smrt). Saturnov ulazak u znak Škorpiona očekujemo od oktobra 2012 godine.  Pa možda u sledećih tri godine budemo obogaćeni i za saznanje da li materija progutana Crnim rupama jednostavno nestaje ili se transformiše u drugi oblik postojanja. Verujem da će se simbolika Plutona do kraja ispuniti i ukazati nam na neku vrstu transformacije.

Otkriće je medijski obelodanjeno baš dok je Merkur u Lavu (otkriće, kreacija vredna velike pažnje),  gradio trigon sa Uranom (genijalna otkrica).  Pri tome je dispozitor Urana, Mars iz znaka Device ušao u znak Vage i sve je prezentovano javnosti. Elektronski mediji bruje o najnovijem senzacionalnom naučnom otkriću. Televizija i Internet saopštavaju najnovije vesti  iz sata u sat  (Uran trigon Merkur). Pa iako možda i ne razumemo pojedinosti njihovih saopštenja, suština je sasvim jasna. 

OTŠKRINUTA SU VRATA SPOZNAJE SVEUKUPNOG POSTOJANJA. 

Nauka je napravila ogroman korak empirijski povezujući materiju i energiju. Astrologija tu tajnu zna hiljadama godina. Kako god,  imamo se čemu radovati. Ako vam nauka i nije neka strast a moja jeste, opet imate silnog razloga za radost. Zašto? Astrologija iskustveno ima spoznaju o mogućnosti pozitivnog i negativnog kanalisanja energija planetarnih aspekata.

 Uran u Ovnu u kvadratu sa Plutonom u Jarcu nije ni malo bezazlen. Njegov potencijal je ogroman. Genijalan um ne podrazumeva pod obavezno moralnost, humanost i dobru nameru. Ovaj aspekt se može vrlo destruktivno usmeriti sa katastrofalnim posledicama.  Primerena je istorijska  analogija sa otkrićem atomske energije (opet Pluton).  Postala je nov izvor energije i delimično zamenila nestajuće prirodne energetske resurse ali i  atomska bomba. To razorno oružje ne samo da je usmrtilo stotine hiljada ljudi, nego je zauvek kroz genetske mutacije promenilo za navek genetski kod čitavog čovečanstva. Ne zaboravimo da je Zemljina kugla globalno selo.  I tada su u igri bili Uran iz znaka Blizanaca i Pluton u znaku Lava u sekstilu, koji je mnogo manje agresivan od trenutnog kvadrata. No tada se našlo pokrice za upotrebu atomske bombe u korist čovečanstva. Kao, to je bio jedini način da se drugi svetski rat privede kraju, što je naravno apsurd. 

Znate već one kovanice za ratne akcije tipa (ako se ne varam, jer bilo ih je tragikomčno mnogo) "Milosrdni Andjeo"  što iskusismo na svojoj koži nedavno sa sve osiromašenim Uranijumom.  Plasirane i sprovedene od moćne države upravo sa Plutonom u Jarcu u svojoj karti što baš noćas vatrometom slavi dan državnosti. Ne sme se zaboraviti da moć ima dva lica, a Pluton daje enormnu moć da izdigne i potpuno uruši. On je i život (Eros) i smrt (Tanatos). Na nama je izbor koju stranu izabrati. Pa oprez njima i svima nama.

 Nadajmo se da se učimo na greškama, no ljudska ćud se teško menja.  Za sada  i u buduće, neka nam planetarne konstalacije "rade" u korist čovečanstva.



Link o Božjoj čestici 




 Svidja ti se tekst?    Podeli ga prijateljima!

 

ARHIVA TEKSTOVA

Čitaoci