.

☰ MENU

Pretraži ovaj blog

21. lip 2011.

Gde upoznati i kako zavesti Muskarca ? - 2





Da bi ste bili u kontinuitetu, pratite temu od pocetka:

Gde upoznati i kako zavesti Muskarca ? - 1

Položaj Venere u kućama i znakovima u muškom horoskopu


VENERA U ČETVRTOJ  KUĆI 


Kako doskočiti ovom macanu, kada obožava da svoje slobodno vreme provodi u kući ? Pa ako radite u ketering sluzbi ,ništa lakše. Hajde da se uozbiljimo. Nikako nemojte propustiti poziv od prijatelja za odlazak na kućnu zabavu. Možete ga upravo tamo sresti, kako uz laganu muziku, zavaljen u udobnu fotelju,  gricka domaću pitu. Postoji mogućnost  da ste sa svojim budućim dragim zajedno išli u jaslice. Svakako se znate od malih nogu, ali ćete se prepoznati kao par, kada za to dodje pravo vreme. Pregledaje svoje fotografije iz tog vremena…pa naslutite ko to može biti ?


VENERA  U  RAKU 


Ako ste ga već naciljali, prvo napravite odgovarajuću strategiju. Obucite romantičnu haljinu ili komplet. Stavite minimum šminke na sebe i delujte što prirodnije. Na prvom mestu istaknite dekolte. Ako vas je priroda u tom smislu obdarila, nećete ostati nezapaženi. U priči sa njim nikako nemojte pominjati porodične razmirice, naprotiv. Istaknite svoju ljubav prema domu, porodici, deci. Još ako ste u prilici da upoznate njegovu mamu, imate potencijalni adut u rukavu. Njemu je vrlo bitno da se prvo njoj dopadnete, a dalje će se stvari odvijati lagano i spontano.


VENERA U  PETOJ  KUCI


Draga moja, nećete imati većih problema da vas zapazi, ali se spremite na velike psiho-fizičke napore, ako želite da zadržite njegovu pažnju. On iznad svega voli sebi da ugadja i da se zabavlja. Još povrh toga uživa u ženskoj paznji i uvek je ima. Čeka vas jurnjava po gradu. Obidjite sve fensi i ekskluzivne kafiće, on ce biti tu negde. Ako vidite grupu devojaka koje se “muvaju” kao slučajno oko nekog “tipa”, e pa to je on !  Možda trenira na nekom poznatom sportskom terenu, okružen obožavateljkama. Budite na pravom mestu u pravo vreme, tako jedinstvena i prepoznatljiva.


VENERA U  LAVU


Njegovi standardi vezani za ženski izgled su vrlo visoki. Zato pažljivo načinite prve korake. Savetujem laganu meditaciju, u kojoj ćete sebe sagledati kao princezu. Zatim se latite posla. Nabacite neobičnu frizuru, tako da se razlikujete u gomili na prvi pogled. Nikako ne pribegavajte prirodnom looc-u. Što ekstravagatniji izgled, skuplja markirana ili ti brendirana garderoba i izgled ala “niko me nije dostojan”, sigurno će upaliti. Ne zaboravite na nakit, ali pažnja! Nemojte da vam se provuče neka bižiterija, već samo šljašteće zlato. Po mogućstvu imajte na sebi žuti ili narandzasti detalj. Zasijajte punim sjajem i unesite malo dramatičnosti u svoj nastup ( kao na pozornici).


VENERA U  ŠESTOJ  KUĆI


Mesta na kojima ga možete sresti, nisu ni malo neuobičajena ili nedostupna. On je na svom radnom mestu sav posvećen poslu. E, rećićete, pa koliko takvih muškaraca ima. Varate se, on je specifičan. Pedantno obučen, uredne, ne previše moderne frizure, pomalo ćutljiv. Moguće je da ga sretnete i u restoranu kako pažljivo salvetom glanca escajg, dok ispred sebe ima repertoar zdrave hrane. Možda se očešete o njega, dok kupuje u supermarketu. Slobodno ga pitajte za savet, koja namirnica nema štetnih aditiva i gde je možete naći. Dobićete pravi odgovor i skranuti na sebe paznju.


VENERA U  DEVICI


Kod ovog macana nije lako pokrenuti ljubavni impuls. On ima potrebu za potpunim redom u svom životu, a ljubav može smatrati rušilackim faktorom, koji nije previše poželjan. Zato se morate potruditi, da se uklopite u njegovu viziju poželjne devojke. Već ste do sada shvatile da ne treba da štrcite na bilo koji način. Na vama treba da je sve odmereno i pedantno, od frizure do garderobe. Nemojte insistirati na skupoj odeći, jerćce pomisliti da ste rasipni, a to sigurno nije povlašćena osobina u njegovom sistemu vrednosti. U komunikaciji budite odmereni, ne trošite previsš reči, naročto ako niste  dovoljno upćeni u temu. Vaša inteligencija će ga svakako animirati da poželi da otkrije i vaše druge vrednosti.

Sledi nastavak..

Čitaoci